Şimdi Ara

- Zhuang - Factionda ve lvl 40+ Olanlara.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guild açıcam fakat seviyeli, oyunu bilen ve mümkünse çocuk olmayan varsa (ayrımcılık yaptığım yok olanları biliyorsunuz) Oyunda " TheEnforcer " nickine pm atsın yada hero msne eklesin beni. Guild isminin ne olacağını birlikte karar veririz ve guild içersinde item paylaşımı TAMAMEN parasız olarak geçerli kılar ve seviyeli oynayarak örnek bir guild olalım. İsteyen varsa buyursun gerekliliklerini konuşalım. (TheEnforcer)

• Shadow bu oyuna başlayalı 1 hafta oldu ve burada okuduğum bilgiler doğrultusunda değişik char lar açarak oyun ve charlar konusunda bilgilenmeye çalışıyorum ve en sonunda bir chara karar vereceğim...Tabi halen eksiklerim var..ama tabi forumda gördüğüm kadarıyla bu oyun hakkında bayağı tecrübeli olduğunu analadım...Eğer guild kurarsan seve seve katılabilirim...Bu arada bu oyunları seviyeli olarak oynayan 37 yaşında bir kişi olarak bu oyunda da bilgilerinden devamlı faydalanmak isteriz...teşekkürler...
  • Tabiki arkadaşım benimle temasa geç oyunda karar verelim beraber ve istediğin yardımıda seve seve vermeye hazırım su an yeni bir char kasıorum (Rod Male - Axeman) bi bakıcam olmazsa bu charla dewam ederim. PowerOfYarma yı hero msnine eklersen oyun içinde sana daha çok yardımcı olabilirim.

Katılımları bekliyoruz...

Guild isimleri olarak aşağıda düşündüğüm bazı örnekler var beğenen varsa yazsın:

Cappadocia

NoFear

NoHideJustFear

40Haramiler

TheLegendOfTurks

TheCrazyTurks

ShadowINLight

StressSavers

GuardsOfHell

ZHNGuardians

Terelelliler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 5 Kasım 2006; 8:12:56 >
  • bende gelmek isterdim ama shaoluyum. ama yukarda verdiğin örneklerden TheLegendOfTurks en güzeli bence
  • bende gelebilirim.nikc :king10300 msn ahmetmermi@hotmail.com
  • bence en güzeli terelellilersana önerim bunu yapman dalga diiil bu arada keşke zhuang olsaydımda senin ittifakına gelseydim çok sevinirdim tamda seviyem lvl 40
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

bence en güzeli terelellilersana önerim bunu yapman dalga diiil bu arada keşke zhuang olsaydımda senin ittifakına gelseydim çok sevinirdim tamda seviyem lvl 40

evt terelelliler de güzel zaten 2 si arasında kalmıştım.dalgasına olmasın dedim

TEEE EN DİPTEKİNOT:Belki inanmayacaksınız ama yaşım 13ama bnece her çocuğu velet olarak görmeyin.küfür etmişliğim yoktur oyunda.şu sıralar violet blade/43 lvldeki) ve hawk armor giyme hevesim var o yüzden kimseyi kasmıyom.yapabileceğim en fazla item yardımı olabilir.ama ne yazıkki shaoluyum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Velet olarak kastettiğim şahsiyetler hala bu hayata alışmamış hala çocukluktan kurtulmamış ve konuşmasını oturmasını kalkmasını bilmeyen (dilenen, para isteyen , party isteyen) şahsiyetleri kastettim. bir insan kendini aşmışsa çocukluktan kurtulmuş demektir. Her ne kadar yaşları büyük olan zat-i şerifler olsada hala o çocukluk sendromundan kurtulamayan ve fazla şımarık olan kişilerden bahsettim ben. Velet demekteki kastım budur...

Ewet bende öyle düşündüm "Terelelliler" güzel

HADI YOKMU ZHUANG "ALL WAYS OPEN FOR ZHUANG'S" GO ZHUANGGGGGGGGGGGGGG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Mastiff -- 5 Kasım 2006; 20:16:01 >

• Ehehe gusel topik.. valkla benım ole bı derdım yok bende yenı basladım sembolu olan yardım sever turk kardeslerımın clan"ına geldım..
    Oyundaki adim : C3saret
    Klan baskanımız : KOCAAYAK
    ben ezıgım 25 lwl oldum yenı ama kocaayak 62 olucak :D tabı turk clanımıza gelenlere hedıyelerımız olmuo deıl.. tavsıye ederım clanımızın adını unuıtmadıysam hunteroftheturks olması lazımdi.. sembolumuzde var koskocaman turk bayragi bee... gelmek ısteyen once bana pm atsın ..
  • guild duyurusu yapıorsunda eksik kalıor biraz Shao mu Zhuang mı ?
  • zhuang ım nick:HyugunaNeji LWL:25 Job:Assasin
  • 40 olda gel
  • kardeş ben varım 26 yaşında lvl 37 zhuang az kaldı 37 olmama beni alırmıısın
    bide clanın adını CRAZYTURK koymayın arkadaşımın ismi oyunda shao tamam mı
  • Alırız güzelim azıcık bekleyin ve beni hero msne ekleyin 44 oldum 50 olucam 2 3 günde sonra ver elini guild :D

imzamda yazıor oynadığım char. ama yinede yazayım sana PowerOfYarma
  • quote:

Orjinalden alıntı: fantastik17

Ehehe gusel topik.. valkla benım ole bı derdım yok bende yenı basladım sembolu olan yardım sever turk kardeslerımın clan"ına geldım..
    Oyundaki adim : C3saret
    Klan baskanımız : KOCAAYAK
    ben ezıgım 25 lwl oldum yenı ama kocaayak 62 olucak :D tabı turk clanımıza gelenlere hedıyelerımız olmuo deıl.. tavsıye ederım clanımızın adını unuıtmadıysam hunteroftheturks olması lazımdi.. sembolumuzde var koskocaman turk bayragi bee... gelmek ısteyen once bana pm atsın ..
    kardesim sen iii güsel yazmışında clan zhuanglardan mı shaolardan mı???? hangisi
  • ben gelicem ama nasıl nerden gelicem hangi guild ismi ne hiç bişe bilmiyom yardıııııııııııııımmmmmmmmmmm pls
  • zhuang ve shao arasında ne fark var biri su terimleri acıklaya bilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torbordin -- 16 Kasım 2006; 10:46:41 >
  • Edit:Yaww zhuang yazıyomush ok ..prdn..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaFu -- 16 Kasım 2006; 16:33:48 >
  • Çok net bir bilgim yok sadece 1 2 video izledim ve onlardan anladıgım kadarıyla zhuang ve shao arasındaki fark şöyle ;

Zamanının kötü bir kralı var ve her gözü doymaz kralın istediği gibi tüm toprakları elde etmek istiyor ve bu neticede savaş açıyor diğer ülkeye ve tam bu savaş hezimeti sırasında bir "12 demons warriors" diye nerden geldiği bilinmeyen bir grup çıkıyor ve kötü kral dahil herkesi öldürmeye çalışıyorlar ve tam bu sırada ezilen taraftan "DRAGON WARRİOR" diye bir kahraman çıkıyor ve bu şeytani adamları yenip yeni kahramanlar aramak için yola çıkıyor ve bu yolculukta ölüyor ve yeni kahraman olmaya çalışan öğrencileri onun yolunda devam etmeye başlıyorlar[ki bu öğrencilerin yani heroların bizler oldugumuzu düşünüyorum ve ölen şu heronun da cryptic tale hikayelerinde anlatılan adam oldugunu sanıyorum]...Biliyorum hikaye havada kalıyor ama ne bileyim tam olarak çözmüş değilim ama elbet çözecem :D Yanlış olabilir net bir olgu değil ben izlenimlerime aklımda kurguladıgım kadarıyla ben bunları anladım :S

Bir de asıl konuya cevap olarak PowerOfYarma abimizi oyunda bulmak istiyorum 42 lvl im çünküüü hemide zhuang ından

• shao klanı yokmu lvl 40'ım 41 olmak üzere. Madeinturkey'deydim ama baktım klanda hem 4 kişi kalmış, hemde hiç online olmuyorlar :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.