Şimdi Ara

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • We are hosted on a high speed dedicated hosting server and got 0 lags!
    we are also offering a Dedicated Hosting Server and Domain Registration, if any of you interested on renting contact any Admin.

Dedicated Server Hosting
    24/7 No Lags

Server Rate and Settings:
    5000x Exp 50% Drop
    ALL NEW SKILLS WORKING! 65K MAX STATS!
    1.02D Items And Maps!
    Darklord Command Bug Fixed!

=======================================
    IMPORTANT NOTICE:
    USERNAME ARE CASE SENSITIVE!
    If you register zhyper then you must login in game as zhyper not ZHYPER
    Or it will tell that for VIP Only. so try registering username in small letters and no symbol

HERKESI ZHYPER MU YA BEKLIYORUM.25 resetli Dark Lord karakterim , TOWN adında guildim var. Hergun çeşitli eventler yapılıyor.Level atlamak kolay ama herkes guclu oldugundan duello lar ,pvpler zevkli oluyor.Serverda en fazla 150 kişi oluyor.Serverda bazen lag oluyor ama süper.Bütün yeni SKILLER calışıyor.Blood castle 1-2-3 sorunsuz çalışıyor. Digerlerinde galiba sorun var ama 5 çalışmıyor bunu bılıyorum sadece.Devil square ye hiç girmedim.Serverda bless bug yok ama yaratıklardan yüksek miktarda para cıkıyor.İtemler para ile alınmıyor. JEWEL OF SOUL ile alınıyor.Shoplarda sadece Jewel of bless satılıyor ama chaos , life, creation bulmak kolay.Ama SOUL u cıkartmak imkansız gibi birşey.Ben MG karakterime 1 SOUL ile FULL EXCELLENT VOLCANO set almıştım.Server SÜPER HERKESİ GUİLDİME BEKLIYORUM.LEVEL ATLAMA KONUSUNDA HERKESE YARDIMCI OLURUM. 2 serverları var .1. serverda banka yok ama trade yapabılıyorsun.2. serverda banka var ama TRADE yapamıyorsun. Beni genellikle 1. serverda CaglarDL pm atabilirsiniz.Serverda Türkler çok çok az gelirseniz süper olur.

SITE : ZHYPER MU
    SITE 2 : ZHYPER MU 2

UYELIK : UYELIK

SERVER 1.01E+ CLIENT
    FULL CLIENT

PK GORUNCE OYUNDAN KOPMAK ICIN PATCH: PK PATCH

ARENA daki yerlere girebilmek icin gereken patch : Stadium Patch linkihttp://rapidshare.de/files/20008870/Stadium.zip.html
    **** yerine RAPID SHARE yazın(arada boşluk olmadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 15 Haziran 2006; 13:38:44 >

• grip bi fantezi yapam bari.

bi dk acam statlari fllüyelim uheuehe sona item pls deriz ejeejjejejeje
  • senin nick ne ??
  • Oyundaki nick CaglarDL

Guzel exc setler,silahlar yeni şehirlerdeki yaratıklardan cıkıyor.Crywolf ve bi tane daha var oralarda bulabılırsınız set ve silah ama en az 32000 agi lazım oralara gitmek icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 14 Haziran 2006; 17:18:35 >
  • ya bana satan wing bulabilirmisin simdi 2. resi atmak üzereyim ama kanadım yok sana 1 s 3 chaso veririm
  • 200 mb cok
    fazlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Oyundaki nick CaglarDL

Guzel exc setler,silahlar yeni şehirlerdeki yaratıklardan cıkıyor.Crywolf ve bi tane daha var oralarda bulabılırsınız set ve silah ama en az 32000 agi lazım oralara gitmek icin.

dostum bende geliorum acaba beni biraz kastirirmisin nickim: ReDBull
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu arada bu serverin versionu 1.1e mi yosa 1.02d mi?
  • 1.01e+ . 1.02d itemleri var ama gerisi 1.01e
  • quote:

1.01e+ . 1.02d itemleri var ama gerisi 1.01e

ok saol kardes kardes bu arada beni guilde alırmısın
  • Tabi .Alırım
  • ya ben bunu yükledimde karsıma hata cıkarıyor ne yapmam gerekli

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server)
  • patch leri de yap. Patch leri yapınca olmuyosa , patch yapmadan dene .
  • patchları nerden indirebilirim?
  • quote:

We are hosted on a high speed dedicated hosting server and got 0 lags!
    we are also offering a Dedicated Hosting Server and Domain Registration, if any of you interested on renting contact any Admin.

Dedicated Server Hosting
    24/7 No Lags

Server Rate and Settings:
    5000x Exp 50% Drop
    ALL NEW SKILLS WORKING! 65K MAX STATS!
    1.02D Items And Maps!
    Darklord Command Bug Fixed!

=======================================
    IMPORTANT NOTICE:
    USERNAME ARE CASE SENSITIVE!
    If you register zhyper then you must login in game as zhyper not ZHYPER
    Or it will tell that for VIP Only. so try registering username in small letters and no symbol

HERKESI ZHYPER MU YA BEKLIYORUM.25 resetli Dark Lord karakterim , TOWN adında guildim var. Hergun çeşitli eventler yapılıyor.Level atlamak kolay ama herkes guclu oldugundan duello lar ,pvpler zevkli oluyor.Serverda en fazla 150 kişi oluyor.Serverda bazen lag oluyor ama süper.Bütün yeni SKILLER calışıyor.Blood castle 1-2-3 sorunsuz çalışıyor. Digerlerinde galiba sorun var ama 5 çalışmıyor bunu bılıyorum sadece.Devil square ye hiç girmedim.Serverda bless bug yok ama yaratıklardan yüksek miktarda para cıkıyor.İtemler para ile alınmıyor. JEWEL OF SOUL ile alınıyor.Shoplarda sadece Jewel of bless satılıyor ama chaos , life, creation bulmak kolay.Ama SOUL u cıkartmak imkansız gibi birşey.Ben MG karakterime 1 SOUL ile FULL EXCELLENT VOLCANO set almıştım.Server SÜPER HERKESİ GUİLDİME BEKLIYORUM.LEVEL ATLAMA KONUSUNDA HERKESE YARDIMCI OLURUM. 2 serverları var .1. serverda banka yok ama trade yapabılıyorsun.2. serverda banka var ama TRADE yapamıyorsun. Beni genellikle 1. serverda CaglarDL pm atabilirsiniz.Serverda Türkler çok çok az gelirseniz süper olur.

SITE : ZHYPER MU
    SITE 2 : ZHYPER MU 2

UYELIK : UYELIK

SERVER 1.01E+ CLIENT
    FULL CLIENT

PK GORUNCE OYUNDAN KOPMAK ICIN PATCH: PK PATCH

ARENA daki yerlere girebilmek icin gereken patch : Stadium Patch

tamamda nie ingilizce yazdin

• siteden kopyalamış ama gerçekten lag yok
  • yaz siz nasıl girinyonuz ben giremiorum hata veriyor yokmu bi yardım eden
  • bisey soracam bu Reseti 600 lvl de atan servermi??
  • 400 de atıyosun reset siteden ama kolay zaten
  • arkadaşlar server 100megabit bağlantı dedicated server ama giremiyoz

bende de patch yok kota full indiremem clienti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.