Şimdi Ara

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane exc destruction kılıcından buldum manyak oldu simdi sete yonelicem exc darkness item bulursaznız soyleyin arkadaslar
  • bende cok güzel birsey buldum skilli gel gösteriim exc rune blademiydi onun bi degisigi sanırım
  • 19. resi attım 7 dakkada 1 res atıodum lorencia,davias,icarus,lorencia,davias,icarus kuscam valla artık ara vercem az
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

19. resi attım 7 dakkada 1 res atıodum lorencia,davias,icarus,lorencia,davias,icarus kuscam valla artık ara vercem az

walla ben bk ya 1. resi attım ama hala gorevi bulamadım
  • zuhahah olm sende bi acayipsin ha o görev itemleri silver medallerden bile cıkıyor zuhaha
  • getçekten bulmak baya kolay kanadın varmı?
  • quote:

zuhahah olm sende bi acayipsin ha o görev itemleri silver medallerden bile cıkıyor zuhaha

bendede şans yok kaç tane medal topladım hepsinden para dustu
  • hemen atmıcanki biraz kas sonra at
  • ben mg olmama ragmen görevim olmamasına ragmen soul of wizard +3 cıkıyor silver medal den ha bide soul cıkıyor
  • quote:

ben mg olmama ragmen görevim olmamasına ragmen soul of wizard +3 cıkıyor silver medal den ha bide soul cıkıyor

bana hiç soul dusmedi
  • oha be en az 4 kere düştü bana 1 tanede life düştü ha nu_metal artık kalimada kasabiliorm 20kk agi 40 kk eng oldu ama hala volcano itemler nerde dusuyor bulamadım kalimada bk nın ve sm nin darkness düşüyor bulamadım şeyi volcano yu ben oyuna giriorm geleceksen gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

quote:

ben mg olmama ragmen görevim olmamasına ragmen soul of wizard +3 cıkıyor silver medal den ha bide soul cıkıyor

bana hiç soul dusmedi

bana bi kere bless dustu

• arkadaslar ben de bu mu ya baslamak istiyorum bu nun download adresi hangisi???
  • adresi buldum download ediyorum arkadaslar bana yardım eder misiniz?? caglar sana bişeyler sorucam msn mi eklersen sevinirim kardes:

cahit_gu@hotmail.com

1-darklord mudaha iyi magic gladiator mu?

2-darklord mudaha kolay kasılır magic gladiator mu?

bunların dısında var lutfen ekle msn mi
  • Arkadaşlar Bakın Characterimin Lvl Alırken Resmi

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server)

Buda 1 kere oldu Altımda Dinorant var Gözükmüyor

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 17 Haziran 2006; 12:28:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MGCahit

1-darklord mudaha iyi magic gladiator mu?

2-darklord mudaha kolay kasılır magic gladiator mu?

dl iyiliği tartışılır ama 1.1 e de en kolay dl kasılır bu serverde 1.1e diğer sorularınıda buraya yazarsan sevinirim msn den yardım etmiyorum...
  • alakası bile yok ben mg ile hesapladım rekor 7 dakikada 400 lvl ve reset atıyorum
  • dl de coklu vuracak bi buyu yokki mg de evil var

trex sen bana yardım eder misin?????????????

ben dl nin en cok dısarı cıkmadan vurmasını seviyorum :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGCahit -- 17 Haziran 2006; 12:34:46 >
  • işte anlatmak istediğim o bi sır veriyim cok güzel kasma yolu nasıl 7 dakkada res attıgım ama en az 15 reset olman lasım yoksa bir işe yaramaz : İlk once bir dinorant alacaksın altına icarusa gideceksin icarusta bol spot olduguna göre dinorantın üstünde hem ilerlerken hemde evil cevirebiliosun yani anlatmak istediim su elin hep sag tusta basılı olacak yawas yawasta spot değiştireceksin ok ? böyle 7 dakkada bir res atıyorum
  • DL nin kusunun gucu ne kadar ? yani guclu vuruyo mu?vuruyosa ne kadar vuruyo?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.