Şimdi Ara

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulen bosuna indirdik 270 mb lık dosyayı
  • yaw oyuna girdik spot yok kaleler azcık dolu bütün cemaat orda kasıyo exp gelmiyo
  • Method_man sen bu serverdaki yaratıklara Spot yok diyorsan ben sana bişi demiyom artık.Icarus da milyarlarca yaratık kaynıyo.Losttower,dungeon,davias,lorencia da spot dolu.Devias 3'e özel spot yapmışlar Lich falan koymuşlar kolay atlasınlar diye.Arena dolu.Crywolf gibi özel şehirlerde bulmak zor(10-20 adımda 10 yaratık) ama oradanda süper itemler cıkıyor.BENCE SORUN SENDE !

BU PATCH LER ISTE VERDIM BUNLARIN LINKINI EN USTTE PATCH SORUYOSUN HALEN.

PK GORUNCE OYUNDAN KOPMAK ICIN PATCH: PATCH 1

ARENA daki yerlere girebilmek icin gereken patch : PATCH 2 içinhttp://****.de/files/20008870/Stadium.zip.html **** yerine rapid share yaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 15 Haziran 2006; 13:36:48 >

• gerçekten davias kale icarus full spot bende icarusta kasıyom
  • sorun neymiş ki
  • caglar asıl sorun sende oyunda 160 online var şuan
    sen önceden kasıp statlarını arttırmışsın
    davias 2-3 e git bak kaç kişi kasıyo
    nokta spotu var adamlar saniyede öldürüyo
    icarus a gitmedim ordaki canavarlar güçlüyse hiç kasılmaz
    patchi de buldum
  • Method_man ben ilk başlarda Dungeon da kasıyordum.Dungeon da 200 oluyorsun.Sonra bi binek alıp icarus a gidiyorsun.Orda bir adama party atıyosun kabul ediyor.Sonra 400 oluyorsun , bu kadar basit.Oyunda level atlamada herkes yardım eder ama item kimse vermez.

Sorun su : method_man a az gelmiş spotlar o kadar.
    Spotlar bana çok geliyor .Ama başkasına az geliyorsa bilmiyorum.Bence süper spotlar.Hatta azaltılması gereklı.Cünkü lvl 50 ye kadar 20 saniyede lorencia da .50 de Devias 3 deki kaleye gidiyorsun orda 2-3 dk da 200 .200 olunca direk Icarus'a 1 dk da 400 oluyorum.Spot çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 15 Haziran 2006; 13:47:54 >
  • sağol kardeşim cok sağol Nickim ZypreX
  • sorunu halletim geliorum
  • Arkadaşlar bende bu servera başladım bugün mg açtım 6 res attım hemde okadar kendimi vererek oynamadım ara sıra oynayarak 6 res attım res atılması gayet kolay bir server icarustaki spotlar inanılmaz güzel ama arkadaşlar item zorluğu çekiyorum bu konuda caglar arkadaşım bana yardımcı olursa sevinirim üstümde +7 unicorn setle dolaşıorm bir darkwingim var okadar adamlar şakır şakır exc item basıyor sanki arkadaşlar bir formülümü var biyerlerde golden tantalloslarmı hep var ne var anlayamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

Arkadaşlar bende bu servera başladım bugün mg açtım 6 res attım hemde okadar kendimi vererek oynamadım ara sıra oynayarak 6 res attım res atılması gayet kolay bir server icarustaki spotlar inanılmaz güzel ama arkadaşlar item zorluğu çekiyorum bu konuda caglar arkadaşım bana yardımcı olursa sevinirim üstümde +7 unicorn setle dolaşıorm bir darkwingim var okadar adamlar şakır şakır exc item basıyor sanki arkadaşlar bir formülümü var biyerlerde golden tantalloslarmı hep var ne var anlayamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim

bu isim bana biraz tanıdık gelior

• bahadır işte o yine gelmiş kaç üyeliği banlandı hala geliyo
  • ben A~town ala ala ozan sanane seni ilgilendiriyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 16 Haziran 2006; 0:18:37 >
  • server geceleri neden offline oluyor bilgisi olan varmı ?
  • bana nurican exc darkness bot verdi elimdi tReX sana gore bişiler var.exc storm glovess felan verem mi?
  • tamda benim setimden varmış exc storm crow bot var storm crow set yapmak istiyorum glove varmış sende verirsen sevinirim ben bugun hep serverda olacagım 1-2 farketmez ikisindede denersin ama genellikle 1 deyim nickim aynı tReX pm atarsan sevinirim veya burdan msj yolla ozaman giriyim söyleyecegin servera
  • ben o zaman simdi giriyorum
  • ok bana pm at
  • bende geldim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxdejavuxx

bende geldim..

nick ne?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.