Şimdi Ara

ZHYPER MU (HIZLI LEVEL ve aradıgınız birçok özelligi bulunduran server) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
0
Favori
3.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trex msn mi kaydeder misin? cahit_gu@hotmail.com
  • Haklısın reset parası ne kadar burda ?
  • 100 m ha black dragonu kastırdım sorun nasıl res attırdıgımı anlamısmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: --tReX--

100 m ha black dragonu kastırdım sorun nasıl res attırdıgımı anlamısmı ?

ewet 2 dakkada res attık 2 icarusta bir tur dolastik bi baktım lwl 400
  • Disconnect geldi bi sorun var heralde oluyor arada korkmayın server fln kapanmadı
  • reset parası 20 m 100 degil
  • 100 M ! SİTEDE BİLE YAZIYOR 100 OLDUGU
  • ya ben niye 20 veriyom o zaman
  • sende anormallik var 100 m
  • AKşam Saat 7 gibi oyunda olucam benide kasarmısınız ??
  • ben birazdan oyuna girecem trex
  • ben cs takıldım girerim şimdi oyuna
  • tReX burda yardım ederim diosun oyunda chaos istedik 1 adet yok demeye bile üşendin be kardeş helal olsun
  • herkese sorabilirsin benim yaptığım yardımları o zaman önemli bir işim vardı black dragon a ve cahit e sorabilirsin nasıl yardım ettiğimi
  • bana kanat aldı tReX
  • quote:

herkese sorabilirsin benim yaptığım yardımları o zaman önemli bir işim vardı black dragon a ve cahit e sorabilirsin nasıl yardım ettiğimi

+1 trex saolsun bize çok yardımcı oldu
  • black dragon bak senin sevdigin seti tamamlıyoruz gloves cıkmıstı simdide bot cıktı 4 özellikli hemde hadi yine iyisin adam bana golden lizardın yerini söyledi bende kestim adama verim dedim okadar yazık söledi bana yerini adam dedi özellikleri ne bi baktım 4 tane özellik 1 tanesini söledim adam istemesin die cunku aklıma sen geldin dedim glovede var seti tamamlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --tReX-- -- 17 Haziran 2006; 21:21:25 >
  • quote:

black dragon bak senin sevdigin seti tamamlıyoruz gloves cıkmıstı simdide bot cıktı 4 özellikli hemde hadi yine iyisin adam bana golden lizardın yerini söyledi bende kestim adama verim dedim okadar yazık söledi bana yerini adam dedi özellikleri ne bi baktım 4 tane özellik 1 tanesini söledim adam istemesin die cunku aklıma sen geldin dedim glovede var seti tamamlarız

ok tesekkur ederim

• oyundaysan pm at gel al benden
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.