Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: franki26

quote:

Orijinalden alıntı: minmax

quote:

APPLIANCE WALL 4000 W ISITICI
    http://www.klimamerkezi.com/zibro-sp7550-3d-inverter-split-klima-appliance-4000-w-isitici.html
    yok mu bu ısıtıcıyı bilen?

bu ısıtıcı bende var.. biz alırkende hediye edilmişti bir sefer bakmak için çıkarttım kutusundan tablo gibi birşey şömine görünümünde kumandalı ışık ve ısı miktarını ayarlayabiliyorsunuz.. montaj işlemi profosyonel olması lazım çünkü duvar falan kırılması gerekir arkası epey var yada alçıpan levha ile montaj yapılabilir. lüx birşey ama ısıtma performansı bana göre orta .. 10-15 m2 yeri zor ısıtır.

o zaman gerek yok sobaya. teşk. ayrıca bişey daha sormak istiyorum. zibro klimaları ben eurovent'in sitesinde bulamadım. Neden yok? başkka bir isimle mi aramam lazım?

Zibro klimaların bir kısmı, gree

bir kısmı midea,

diger kısmını pvg bilir

• heat pump nedir arkadaşlar? 7550de bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DeDe.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: minmax

quote:

APPLIANCE WALL 4000 W ISITICI
    http://www.klimamerkezi.com/zibro-sp7550-3d-inverter-split-klima-appliance-4000-w-isitici.html
    yok mu bu ısıtıcıyı bilen?

bu ısıtıcı bende var.. biz alırkende hediye edilmişti bir sefer bakmak için çıkarttım kutusundan tablo gibi birşey şömine görünümünde kumandalı ışık ve ısı miktarını ayarlayabiliyorsunuz.. montaj işlemi profosyonel olması lazım çünkü duvar falan kırılması gerekir arkası epey var yada alçıpan levha ile montaj yapılabilir. lüx birşey ama ısıtma performansı bana göre orta .. 10-15 m2 yeri zor ısıtır.

o zaman gerek yok sobaya. teşk. ayrıca bişey daha sormak istiyorum. zibro klimaları ben eurovent'in sitesinde bulamadım. Neden yok? başkka bir isimle mi aramam lazım?

Zibro klimaların bir kısmı, gree

bir kısmı midea,

diger kısmını pvg bilir

nasıl yani fason mu?

• fason olmayan klimamı var Allah için

5-6 marka hariç alayı fason

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

merhaba arkadaşlar cumartesi zibro 7550 kurulumu yapıldı ancak ağız sıcaklığı pek tatmin edici gelmedi izmirde saat 19:00 gibi yani hava gayet serinken 25 derece yüksek fan hızında 16 -17 derece ölçüm yaptım.Turbo modda 17 derecede yarım saatte 9 dereceyi gördüm bu değerler normalmidir.Ayrıca iç ünite alt kanat bariz yamuk plastik kalitesi çok iyi değil makinenin bununla ilgili bayiyle görüşsem faydası olurmu acaba?

Arkadaşım şu flap yamuk olayını ne yaptınız ,buraya yazdınız ama başvurunuz olmadı.Bayiye müracaat ettiniz mi ,bayi mi ilgilenmiyor.Ben PVG ile konuştum bir talep yok...Cihazlarda böyle bir eyiklikte yok genel olarak.

Sıkıntı varsa beni yada PVG yi direk arayın çözülmeyecek bir durum değil.

dün bayiden gelip flapı değiştirdiler.bantı sökerken yamultmuşlar sanırım plastiği.Ancak iki sıkıntım var klimayı ilk aldığımda hiç bir şekilde kumandayla flapları oynatamıyordum ve fan hızı cok düşük geliyordu.Kumandayı resetledim fan hızı yükseldi ve flaplar çalışmaya başladı.Ancak şimdide flaplar 15 dk sonra düşük güce geçtiğinde duruyor ,tekrar çalıştıramıyorum.

turbo,active clean gibi bazı özellikleri açtığımda kumandada açtığım özellikle ilgili simge gormemek çalışıyormu çalışmıyormu şüphesine düşürüyor insanı.performans olarak şimdilik bir sıkıntım yok soğuklarda kendini daha iyi belli edecek.

yanında hediye gelen sobalar 1900w olmasına rağmen çok küçük bir bölümden üflüyor.çektiği enerjiye göre verimi düşük geldi bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

merhaba arkadaşlar cumartesi zibro 7550 kurulumu yapıldı ancak ağız sıcaklığı pek tatmin edici gelmedi izmirde saat 19:00 gibi yani hava gayet serinken 25 derece yüksek fan hızında 16 -17 derece ölçüm yaptım.Turbo modda 17 derecede yarım saatte 9 dereceyi gördüm bu değerler normalmidir.Ayrıca iç ünite alt kanat bariz yamuk plastik kalitesi çok iyi değil makinenin bununla ilgili bayiyle görüşsem faydası olurmu acaba?

Arkadaşım şu flap yamuk olayını ne yaptınız ,buraya yazdınız ama başvurunuz olmadı.Bayiye müracaat ettiniz mi ,bayi mi ilgilenmiyor.Ben PVG ile konuştum bir talep yok...Cihazlarda böyle bir eyiklikte yok genel olarak.

Sıkıntı varsa beni yada PVG yi direk arayın çözülmeyecek bir durum değil.

dün bayiden gelip flapı değiştirdiler.bantı sökerken yamultmuşlar sanırım plastiği.Ancak iki sıkıntım var klimayı ilk aldığımda hiç bir şekilde kumandayla flapları oynatamıyordum ve fan hızı cok düşük geliyordu.Kumandayı resetledim fan hızı yükseldi ve flaplar çalışmaya başladı.Ancak şimdide flaplar 15 dk sonra düşük güce geçtiğinde duruyor ,tekrar çalıştıramıyorum.

turbo,active clean gibi bazı özellikleri açtığımda kumandada açtığım özellikle ilgili simge gormemek çalışıyormu çalışmıyormu şüphesine düşürüyor insanı.performans olarak şimdilik bir sıkıntım yok soğuklarda kendini daha iyi belli edecek.

yanında hediye gelen sobalar 1900w olmasına rağmen çok küçük bir bölümden üflüyor.çektiği enerjiye göre verimi düşük geldi bana.

13 Kasım 2012; 23:47:50

Arkadaşlar 75xx serisi kullanan Zibro culara bugünlerde kullanımla ilğili bir tavsiyem olacak.Havaların daha ılık gitmesinden dolayı her marka ile ilğili ısıtmıyor seri üflüyor gibi şikayetler geliyor.Bunun sebebi sıcak havanın yükselmesi ve klima sıcaklığı yüksek algılayarak kendini kısması veya durması sonucudur.Aslında havalar soğuyunca hepsi yoluna girecek.Eski klima kullanıcıları tecrübeleri ile bilirler bunu.

75xx serilerinde bu konuyu aşmanın bir yolu var.Kumandanın en alt sağ tuşuna 5 saniye kadar basıl tutarsanız flow me yani beni takip et konumuna geçecek ve klima kumandanın bulunduğu bölgenin ısısına göre çalışacaktır.Tabi klima kumandayı görmesi lazım.Bunu da test etmek için kumandayı sabit bıraktığınız yerden yukarı aşağı gibi bir tuşa basarak bip sesini kontrol edin.Bu arada 75 xx serileri klima üzerinden algılamada istenilen dereceyi okuyunca kumandadan fan hız ayarlarını ne kadar oynarsanız oynayın kabul etmiyor.Klima kompresörü kıstığı zaman iç fanıda otomatik düşürüyor.Gaz basıncını dengede tutmak ve serin üfleme yapmamak için. Flow me bu aralıkta çok işlevsel bir kumanda fonksiyonu.

Kullanımınızda bu yazımı dikkate alırsanız iyi olur.Bu ürün istenilen ısıya ulaşılınca tüm fonksiyonları kendi otomatiğine alıyor.Fan hızı,flap ayarı vs.gibi.

Bu arada sorun (aslında çok büyük çözülemeyecek arıza vs. değildi zaten) çözüldüğüne sevindim. Banttan da olabilir ,imalattanda,zaten garanti de bunun için var.

yanındaki elektrikli ısıtıcıya gelince,o ürün aynen elektrikli sobadır ,ekonomik bir ürün değil zaten.Asıl olan görsel bir obje demek daha doğrusu.7550 ye göre 3,8 kat daha fazla tüketir diyebiliriz...

• kızımın odasına 7550 3d zibro taktırdım dısarıda sogukluk 7 derece olmasına ramen bızım klıma devamlı uyuyor ufluyormu uflemıyormu bellı degıl salonda fujıtsu var masallah .. bu konuda bılgısı olan ustadlar bırseyler yazarsa cok sevınırım ıyı calısmalar dıleırm
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhavana

kızımın odasına 7550 3d zibro taktırdım dısarıda sogukluk 7 derece olmasına ramen bızım klıma devamlı uyuyor ufluyormu uflemıyormu bellı degıl salonda fujıtsu var masallah .. bu konuda bılgısı olan ustadlar bırseyler yazarsa cok sevınırım ıyı calısmalar dıleırm

13 Kasım 2012; 23:47:50

Arkadaşlar 75xx serisi kullanan Zibro culara bugünlerde kullanımla ilğili bir tavsiyem olacak.Havaların daha ılık gitmesinden dolayı her marka ile ilğili ısıtmıyor seri üflüyor gibi şikayetler geliyor.Bunun sebebi sıcak havanın yükselmesi ve klima sıcaklığı yüksek algılayarak kendini kısması veya durması sonucudur.Aslında havalar soğuyunca hepsi yoluna girecek.Eski klima kullanıcıları tecrübeleri ile bilirler bunu.

75xx serilerinde bu konuyu aşmanın bir yolu var.Kumandanın en alt sağ tuşuna 5 saniye kadar basıl tutarsanız flow me yani beni takip et konumuna geçecek ve klima kumandanın bulunduğu bölgenin ısısına göre çalışacaktır.Tabi klima kumandayı görmesi lazım.Bunu da test etmek için kumandayı sabit bıraktığınız yerden yukarı aşağı gibi bir tuşa basarak bip sesini kontrol edin.Bu arada 75 xx serileri klima üzerinden algılamada istenilen dereceyi okuyunca kumandadan fan hız ayarlarını ne kadar oynarsanız oynayın kabul etmiyor.Klima kompresörü kıstığı zaman iç fanıda otomatik düşürüyor.Gaz basıncını dengede tutmak ve serin üfleme yapmamak için. Flow me bu aralıkta çok işlevsel bir kumanda fonksiyonu.

Klimanızı kaç derecede kullanıyorsunuz ayrıca.Birde kızınızın odası kaç m2,7550 büyük değilmi? Seçimi kim yaptı..

• sayın birol bey secımı klimacı arkadas yaptı oda 18 metre kare 26 derecede klıma devamlı uyuyor en yuksek fanda kulanmmama ramen ınanın calısıp calısmadıgı bellı degıl ve su anda dısarıda hava sıcaklıgı 7 derece acaba klıma odaya mı buyuk geldı bılgılendırırsenız sevınırım ılgınıze cok tesekkur ederım
  • Bende kendime büyük almışım derdim :D 18 m2 odaya 18 lik klima iyiymiş :D Yalıtımlı arakattır birde oda tadından yenmez artık
  • 18 m.k. yere 18.000 olurmu yav nasıl bir keşif yapılmış ora hayret

• quote:

sayın birol bey secımı klimacı arkadas yaptı oda 18 metre kare 26 derecede klıma devamlı uyuyor en yuksek fanda kulanmmama ramen ınanın calısıp calısmadıgı bellı degıl ve su anda dısarıda hava sıcaklıgı 7 derece acaba klıma odaya mı buyuk geldı bılgılendırırsenız sevınırım ılgınıze cok tesekkur ederım

Çatı kat,çok soğuk,hiç korunaksız bir alan için belki olabilir.Ama yinede büyük seçim olmuş.Yanlış anlamayın ama inanın kapıdan neredeyse her giren müşteri büyük olsun iyi ısınırız diye her zama 18 lik hatta 24 lük ister oldu.Satıcı olarak olmaz arkadaş diyoruz ,adan çıkıp gidiyor,birde kızıyor üstüne üstelik bize.Biz 9-12 lik makinayı müşteriye yalvar yakar satıyoruz.Ara katta iseniz bence fazla büyük olmuş.Birde bu serilerde iç ünite fanıda inverter olduğu için ,kompresörü kısmaya başladıkça ,iç ünite fanınında kısıyor,odaya büyük gelirsede ısınan hava iyice yukarıda askıda kalıyor.Yukarısı 26 olsada aşağısı 22 zor olur.Onun için Flow me tuşunu kullanın.

• birol bey soyledıklerınızı yaptım etrafı acık catı katı evımız klima26 derecede ıcerısının ısı derecesi 20 derece gorunuyor kapılar acık salon ve yanlızca kızımın odası calısıyor ama sızın soyledıgınız gıbı klıma cok yavas hafıf ufluyor boylede olunca 26 derece ıstesek bıle ıcerısı 20 dereceden fazla olamıyor 30 derecede devamlı calıstırsak elektrık tuketımını cok fazla etkılermı ıyı calısmalar dılerım
    (salondakı fujıtsu 25 dereceye ayarlı salondakı sıcklık tam 25.5 derece asla 25 derecenın altına dusmuyor)
  • quote:

birol bey soyledıklerınızı yaptım etrafı acık catı katı evımız klima26 derecede ıcerısının ısı derecesi 20 derece gorunuyor kapılar acık salon ve yanlızca kızımın odası calısıyor ama sızın soyledıgınız gıbı klıma cok yavas hafıf ufluyor boylede olunca 26 derece ıstesek bıle ıcerısı 20 dereceden fazla olamıyor 30 derecede devamlı calıstırsak elektrık tuketımını cok fazla etkılermı ıyı calısmalar dılerım
    (salondakı fujıtsu 25 dereceye ayarlı salondakı sıcklık tam 25.5 derece asla 25 derecenın altına dusmuyor)

30 da kullanın bu günlerde ,fazla yakmaz korkmayın.Beni arayın görüşelim.
  • quote:

birol bey soyledıklerınızı yaptım etrafı acık catı katı evımız klima26 derecede ıcerısının ısı derecesi 20 derece gorunuyor kapılar acık salon ve yanlızca kızımın odası calısıyor ama sızın soyledıgınız gıbı klıma cok yavas hafıf ufluyor boylede olunca 26 derece ıstesek bıle ıcerısı 20 dereceden fazla olamıyor 30 derecede devamlı calıstırsak elektrık tuketımını cok fazla etkılermı ıyı calısmalar dılerım

mer.

arkadaşım o klimayı 12.000 btu ile değiştirsenize, hata satanda sizde değilki.

18 m.kareye 18.000 olurmu hiç
  • birol bey cok tesekkurler arıyacagım sizi telefonunuzu alabılırsem cok sevınırım ıyı calısmalar dılerım
    bana yanıt veren tum ustadlara tesekkurler... beldesten bey yorumlarınız ıcın cok tesekkurler
  • S6534 ün fiyatı düştü ama eskiden -15 di çalışma fakat şimdi -7 olmuş. Dış ünite de değişen bişeyler var galiba. yada ben yanlış hatırlıyorum -15 diye :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 10 Aralık 2012; 0:25:32 >
  • Mbirol bey merhaba yazilarizi cok beğendim benimde bi sorum olacak 10 m2 oturma odasi ara kat doğu cepheli gunde ortalama 15 saat çalisacak bucada oturuyorum klima tavsiye edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

S6534 ün fiyatı düştü ama eskiden -15 di çalışma fakat şimdi -7 olmuş. Dış ünite de değişen bişeyler var galiba. yada ben yanlış hatırlıyorum -15 diye :S

Siaz yanliis hatiliyorsunuz,ilk gunden. Beri 65xx serileri -7 derece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.