Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir kaç mağazada gidip 75 serisini gördüm öyle eğiklik yada basitçe yamulacak bir malzeme görmedim hatta taş gibi flaplar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: hayro35

zibo 6534 klimam var, oda sicakligi 28derece iken sicak oldugu icin derceyi 24 yaptigimda klimanin ic ve dis unitesi tamamen duruyor, isi kaybi bu mevsimde izmirde fazla olmadigi icin uzun sure klima bu sekilde duruyor, denemek icin dereceyi 26-27 yaptigimda klima calismaya basliyor, once biraz soguk hava geliyor , sonra isiniyor, bu durum normal mi ?

Tamamen normal bir çalışma ,gerekeni yapıyor makine.Biraz havaların soğumasını bekleyin!!

peki cihaz dur-kalk yapiyor, elektrik sarfiyati daha fazla olmazmi, iceriye de ilk basta soguk hava geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Inverter klima, klasik klima gibi sabit akım çekmez dur kalk yapsada o anki ihtiyaç kadar akım çeker değişken btu olduğu için, içeri soguk hava veriyoru anlamadım kalite hiçbir klima soguk hava vermez.
    İlk çalışmaya başladığı zamanmı soguk üflüyor yada size mi öyle geliyor digital termometre ile ölçünüz, 40 derece ısı olmadan üflemez (genel) oda size soguk gelebilir, dış ünite başlar başlamaz iç ünitede başlıyorsa o zaman soguk olur ama olmaması gerekir, bir ölçün hava üflemeye başladıgı zamanı yada servise müracat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Inverter klima, klasik klima gibi sabit akım çekmez dur kalk yapsada o anki ihtiyaç kadar akım çeker değişken btu olduğu için, içeri soguk hava veriyoru anlamadım kalite hiçbir klima soguk hava vermez.
    İlk çalışmaya başladığı zamanmı soguk üflüyor yada size mi öyle geliyor digital termometre ile ölçünüz, 40 derece ısı olmadan üflemez (genel) oda size soguk gelebilir, dış ünite başlar başlamaz iç ünitede başlıyorsa o zaman soguk olur ama olmaması gerekir, bir ölçün hava üflemeye başladıgı zamanı yada servise müracat edin.

ilk üflediğinde çok kısa soğuk bir hava geliyor hemen ısınıyor, dış ünite yukarida olduğu için dış ünite calismaya basladiginda ic ünite üflüyormu bilmiyorum, servise telefonla sordum klimanin bu sekilde calismasi normal dedi, elektrik faturasi geldiginde bakicaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar bende zibro s6564 var kış modunda daha yeni deniyoz bakalım nasıl olcak
  • Şikayetvar.com da çok eletrik tüketiyor diye şikayet var bilginize....
  • Hayret arkadaşlarımda bizde var az elektrik tüketiyor diye şikayet ediyoruz bizde. Hemde 24 saat açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcinar

Şikayetvar.com da çok eletrik tüketiyor diye şikayet var bilginize....

2010 tarihli bi şikayet o bu cihazlar invetör ve yeni nesil klima yazın 60tlden aşagı gelmiyodu elektriğim klimayı kullandıgım zaman 90 çok kullandıgım zaman 100 kusur elektrik geldi buda günde 1 tl felan eder çokta değil bence
  • Hiç kapamadan daha uygun gelir aslında aç-kapa yaparak daha çok fatura gelmesini sağlıyoruz.

Bana klima çalışmazken 103 tl geliyor (buradaki çok elektrik çeken bence 25 yıllık buzdolabı) Klimayı artık açtım ve 24 saat kapamıyorum arada 2. klimada açılıyor 200 tl geçeceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcinar

Şikayetvar.com da çok eletrik tüketiyor diye şikayet var bilginize....

Arkadaşım koskoca Türkiye' de 2007 yılından bu yana kliam satan bir firma için 3 adet şikayet var ve bunun birisi tamamen müşterinin elektirik hattından kaynaklanmış.Vede bayinin üstüne vazife değilken evin elektrik tesisatını tamir ettirmiş,birde üstüne klimayı değiştirmiş.

Çok yakıyor diyenden ise ne kapasite var,nede m2.160 TL fatura çok deniyor.18 lik bir makina ve çatı kat vs ise ,60 TL si evin gideriyse 100 TL gayet normal.Bence şikayetin temeli servisten net bilgi alamaması.Yinede cihazın teknik verilerinden hesaplanabilir.Neye göre fazla.

Diğeri ise kim ne kadar haklı bilemem.Yorum yapamayacağım.Ama müşteri haklı ise değişim talep edebilir.Talep yeri tabikide Şikayetvar değil,tüketici hakem heyeti yeterli.

Şikayet 100 TL fatura olsun öpüp başımıza koyarız....yeterki ısıtsın ,soğutsun

• Arkadaşlar 75xx serisi kullanan Zibro culara bugünlerde kullanımla ilğili bir tavsiyem olacak.Havaların daha ılık gitmesinden dolayı her marka ile ilğili ısıtmıyor seri üflüyor gibi şikayetler geliyor.Bunun sebebi sıcak havanın yükselmesi ve klima sıcaklığı yüksek algılayarak kendini kısması veya durması sonucudur.Aslında havalar soğuyunca hepsi yoluna girecek.Eski klima kullanıcıları tecrübeleri ile bilirler bunu.

75xx serilerinde bu konuyu aşmanın bir yolu var.Kumandanın en alt sağ tuşuna 5 saniye kadar basıl tutarsanız flow me yani beni takip et konumuna geçecek ve klima kumandanın bulunduğu bölgenin ısısına göre çalışacaktır.Tabi klima kumandayı görmesi lazım.Bunu da test etmek için kumandayı sabit bıraktığınız yerden yukarı aşağı gibi bir tuşa basarak bip sesini kontrol edin.Bu arada 75 xx serileri klima üzerinden algılamada istenilen dereceyi okuyunca kumandadan fan hız ayarlarını ne kadar oynarsanız oynayın kabul etmiyor.Klima kompresörü kıstığı zaman iç fanıda otomatik düşürüyor.Gaz basıncını dengede tutmak ve serin üfleme yapmamak için. Flow me bu aralıkta çok işlevsel bir kumanda fonksiyonu.

• quote:

Arkadaşlar 75xx serisi kullanan Zibro culara bugünlerde kullanımla ilğili bir tavsiyem olacak.Havaların daha ılık gitmesinden dolayı her marka ile ilğili ısıtmıyor seri üflüyor gibi şikayetler geliyor.Bunun sebebi sıcak havanın yükselmesi ve klima sıcaklığı yüksek algılayarak kendini kısması veya durması sonucudur.Aslında havalar soğuyunca hepsi yoluna girecek.Eski klima kullanıcıları tecrübeleri ile bilirler bunu.

75xx serilerinde bu konuyu aşmanın bir yolu var.Kumandanın en alt sağ tuşuna 5 saniye kadar basıl tutarsanız flow me yani beni takip et konumuna geçecek ve klima kumandanın bulunduğu bölgenin ısısına göre çalışacaktır.Tabi klima kumandayı görmesi lazım.Bunu da test etmek için kumandayı sabit bıraktığınız yerden yukarı aşağı gibi bir tuşa basarak bip sesini kontrol edin.Bu arada 75 xx serileri klima üzerinden algılamada istenilen dereceyi okuyunca kumandadan fan hız ayarlarını ne kadar oynarsanız oynayın kabul etmiyor.Klima kompresörü kıstığı zaman iç fanıda otomatik düşürüyor.Gaz basıncını dengede tutmak ve serin üfleme yapmamak için. Flow me bu aralıkta çok işlevsel bir kumanda fonksiyonu.

Aynı sorun bende de vardı birol hocam seni arayacaktım sabredeyim dedim...sonra aklıma fallow me geldi ve sorunu dediğin gibi çözdüm kışın umarım bir sıkıntı yaşamayız zira bu modeller yeni olduğu için içimde çok az da olsa bir tedirginlik var doğrusunu söylemem gerekirse

• soğutms-ısıtma 28 m2 salon için 7535 yeterli olur mu acaba ?yoksa 7550 mi ? antalyada yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franki26

soğutms-ısıtma 28 m2 salon için 7535 yeterli olur mu acaba ?yoksa 7550 mi ? antalyada yaşıyorum.

bence 7550 alın arkanıza bakmayın... çünkü salon büyük ben 22 m2 ye kadar 7535 i biliyorum
  • teşekkürler. diğer markalarla arada kaldım bakalım umarım doğru tercşhş yaparım en kısa zmanda.
  • http://www.klimamerkezi.com/zibro-sp7550-3d-inverter-split-klima-appliance-4000-w-isitici.html

klimanın yanında verdiği ısıtıcı nasıl bir ısıtıcı arkadaşlar? almaya değer mi? zibronun sitesinde ürünü bulamadım. duvara montemi oluyor?
  • APPLIANCE WALL 4000 W ISITICI
    http://www.klimamerkezi.com/zibro-sp7550-3d-inverter-split-klima-appliance-4000-w-isitici.html
    yok mu bu ısıtıcıyı bilen?
  • quote:

APPLIANCE WALL 4000 W ISITICI
    http://www.klimamerkezi.com/zibro-sp7550-3d-inverter-split-klima-appliance-4000-w-isitici.html

bu ısıtıcı bende var.. biz alırkende hediye edilmişti bir sefer bakmak için çıkarttım kutusundan tablo gibi birşey şömine görünümünde kumandalı ışık ve ısı miktarını ayarlayabiliyorsunuz.. montaj işlemi profosyonel olması lazım çünkü duvar falan kırılması gerekir arkası epey var yada alçıpan levha ile montaj yapılabilir. lüx birşey ama ısıtma performansı bana göre orta .. 10-15 m2 yeri zor ısıtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: minmax

quote:

APPLIANCE WALL 4000 W ISITICI

bu ısıtıcı bende var.. biz alırkende hediye edilmişti bir sefer bakmak için çıkarttım kutusundan tablo gibi birşey şömine görünümünde kumandalı ışık ve ısı miktarını ayarlayabiliyorsunuz.. montaj işlemi profosyonel olması lazım çünkü duvar falan kırılması gerekir arkası epey var yada alçıpan levha ile montaj yapılabilir. lüx birşey ama ısıtma performansı bana göre orta .. 10-15 m2 yeri zor ısıtır.

o zaman gerek yok sobaya. teşk. ayrıca bişey daha sormak istiyorum. zibro klimaları ben eurovent'in sitesinde bulamadım. Neden yok? başkka bir isimle mi aramam lazım?

• quote:

Arkadaşlar 75xx serisi kullanan Zibro culara bugünlerde kullanımla ilğili bir tavsiyem olacak.Havaların daha ılık gitmesinden dolayı her marka ile ilğili ısıtmıyor seri üflüyor gibi şikayetler geliyor.Bunun sebebi sıcak havanın yükselmesi ve klima sıcaklığı yüksek algılayarak kendini kısması veya durması sonucudur.Aslında havalar soğuyunca hepsi yoluna girecek.Eski klima kullanıcıları tecrübeleri ile bilirler bunu.

klima kısınca soğuk üfler demişsiniz. tasarruf için kendini kısması iyi bişey değil mi? devamlı çalışırsa mı sıcak üfleyecek?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.