Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wikop65

mbirol kardesim selamlar,
    SP7526 almak istiyorum.30 m2 salon icin.Fiyati uygun 2250TL ve EER/COP degerleri malum 5 civari.
    Tavsiye edermisiniz?Tesekkurler.

30 m2 ye 7526 olmaz,size 18 lik oazim,yani 7550 gerekli,lansman fiyati 2800 lerde olacak kisa sure icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

SP7526 almak istiyorum.30 m2 salon icin.Fiyati uygun 2250TL ve EER/COP degerleri malum 5 civari.

30 m2 ye 7526 olmaz,size 18 lik oazim,yani 7550 gerekli,lansman fiyati 2800 lerde olacak kisa sure icin.

peki fiyat/performans olarak daha ekonomik bir model olarak neyi tavsiye edersiniz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

quote:

peki fiyat/performans olarak daha ekonomik bir model olarak neyi tavsiye edersiniz hocam?

F/P dedinizmi 7550 nin ozellikleri cve fiyati uzerine Turkiyede boy olcusecek su an makina yok,ha daha ekonomik fiyat ve bas agritmayacak kalitede urun derseniz 6550...

• quote:

quote:

quote:

quote:

F/P dedinizmi 7550 nin ozellikleri cve fiyati uzerine Turkiyede boy olcusecek su an makina yok,ha daha ekonomik fiyat ve bas agritmayacak kalitede urun derseniz 6550...

mbirol ustadim;

bir de diyatlarini ogrenebilir miyim?

bu hafta icerisinde taktirmamiz gerekiyor 12binlik klimamizi

• Reklam değil bil amaçlıdır.Özellikle reklam olan yerleri kestim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mbirol ustadim;

bir de diyatlarini ogrenebilir miyim?

bu hafta icerisinde taktirmamiz gerekiyor 12binlik klimamizi

http://www.sanalpazar.com/Zibro-Sp-7526-Super-Inverter__isp4057241

• Zibro dan yeni bir model klima daha artık ürün gamına eklendi!!

Bu model klimalarda en çok beğendiğim tarafı ısıtmada aşağıdan da üfleme yapabilmesi...
  • Bu zibrolar çok kafamı bualndırmaya başladı 6550 mi 7550 mi derken....sanırım en kısa zamanda iskenderundaki zibro bayiine gitmem gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bu zibrolar çok kafamı bualndırmaya başladı 6550 mi 7550 mi derken....sanırım en kısa zamanda iskenderundaki zibro bayiine gitmem gerekecek

Kullanım alanınız 30 m2 ye kadar ise 7550 yi tercih edin,200-300 TL fark var aralarında ama tüketim ve çalışma hava koşulları göz önüne alınınca 7550 öne çıkıyor.
  • quote:

Zibro dan yeni bir model klima daha artık ürün gamına eklendi!!

Bu model klimalarda en çok beğendiğim tarafı ısıtmada aşağıdan da üfleme yapabilmesi...

Isıtmada ayaklarımada sıcak hava gelsin iliklerime kadar ısınayım diyenler için çok ideal bir model.Montaj ile ilğili yer uygun olursa ısıtmada üzerine yok bu ürünün.
  • aranıza bende katıldım :) şu anlık herşey güzel gözüküyor kış gelsin fatura farkını hemen yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: minmax

aranıza bende katıldım :) şu anlık herşey güzel gözüküyor kış gelsin fatura farkını hemen yazacağım

Hoş geldin...Çok uzun zamandır kayıt güncellemiyorduk.Editledim..
  • Köylü talepte bulunmasan da ben senide kulübe üye kaydettim.Aidatı yatırırsın gari hesaba...
  • quote:

quote:

Bu zibrolar çok kafamı bualndırmaya başladı 6550 mi 7550 mi derken....sanırım en kısa zamanda iskenderundaki zibro bayiine gitmem gerekecek

Kullanım alanınız 30 m2 ye kadar ise 7550 yi tercih edin,200-300 TL fark var aralarında ama tüketim ve çalışma hava koşulları göz önüne alınınca 7550 öne çıkıyor.

Hocam kullanım alanı ile ilgili tereddütümüz var şu an eve yeni yerleştik salondan balkona kapı açılıyor pvc ile kapalı 6m2 balkon var yoksa normal salon 27 m2...işte balkonu kullanacak mıyız kullanmayacak mıyız ?ona karar veremedik daha Sadace esalon için 12.000 BTU olan yeter sanırım ama 18.000 olanı da rahatlıkla yetebilir...klimanın belirtilen alana fazla olmasının bir zararı var mıdır?Mesela 12 lik yetecek bir yere 18 lik takıınca bir zararı olur mu ?

• quote:

quote:

quote:

Hocam kullanım alanı ile ilgili tereddütümüz var şu an eve yeni yerleştik salondan balkona kapı açılıyor pvc ile kapalı 6m2 balkon var yoksa normal salon 27 m2...işte balkonu kullanacak mıyız kullanmayacak mıyız ?ona karar veremedik daha Sadace esalon için 12.000 BTU olan yeter sanırım ama 18.000 olanı da rahatlıkla yetebilir...klimanın belirtilen alana fazla olmasının bir zararı var mıdır?Mesela 12 lik yetecek bir yere 18 lik takıınca bir zararı olur mu ?

27 m2 ye 12 lik takmak ısıtmada da kullanılacaksa çok önermem,sizin ihtiyacınıza ve tüketimde ekonomik,yeni nesil extra özelliklere sahip Zibro SP 7550 tam uyar.12 likle daha fazla elektrik faturası ödersiniz.

• merhaba arkadaşlar cumartesi zibro 7550 kurulumu yapıldı ancak ağız sıcaklığı pek tatmin edici gelmedi izmirde saat 19:00 gibi yani hava gayet serinken 25 derece yüksek fan hızında 16 -17 derece ölçüm yaptım.Turbo modda 17 derecede yarım saatte 9 dereceyi gördüm bu değerler normalmidir.Ayrıca iç ünite alt kanat bariz yamuk plastik kalitesi çok iyi değil makinenin bununla ilgili bayiyle görüşsem faydası olurmu acaba?
  • zibo 6534 klimam var, oda sicakligi 28derece iken sicak oldugu icin derceyi 24 yaptigimda klimanin ic ve dis unitesi tamamen duruyor, isi kaybi bu mevsimde izmirde fazla olmadigi icin uzun sure klima bu sekilde duruyor, denemek icin dereceyi 26-27 yaptigimda klima calismaya basliyor, once biraz soguk hava geliyor , sonra isiniyor, bu durum normal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayro35

zibo 6534 klimam var, oda sicakligi 28derece iken sicak oldugu icin derceyi 24 yaptigimda klimanin ic ve dis unitesi tamamen duruyor, isi kaybi bu mevsimde izmirde fazla olmadigi icin uzun sure klima bu sekilde duruyor, denemek icin dereceyi 26-27 yaptigimda klima calismaya basliyor, once biraz soguk hava geliyor , sonra isiniyor, bu durum normal mi ?

Tamamen normal bir çalışma ,gerekeni yapıyor makine.Biraz havaların soğumasını bekleyin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: swerkan

merhaba arkadaşlar cumartesi zibro 7550 kurulumu yapıldı ancak ağız sıcaklığı pek tatmin edici gelmedi izmirde saat 19:00 gibi yani hava gayet serinken 25 derece yüksek fan hızında 16 -17 derece ölçüm yaptım.Turbo modda 17 derecede yarım saatte 9 dereceyi gördüm bu değerler normalmidir.Ayrıca iç ünite alt kanat bariz yamuk plastik kalitesi çok iyi değil makinenin bununla ilgili bayiyle görüşsem faydası olurmu acaba?

Arkadaşım şu flap yamuk olayını ne yaptınız ,buraya yazdınız ama başvurunuz olmadı.Bayiye müracaat ettiniz mi ,bayi mi ilgilenmiyor.Ben PVG ile konuştum bir talep yok...Cihazlarda böyle bir eyiklikte yok genel olarak.

Sıkıntı varsa beni yada PVG yi direk arayın çözülmeyecek bir durum değil.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.