Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok zaten tam koridorun karşısına montaj yaptırdım hem yatak odası hemde koridoru ısıtsın diye çünkü bende 11 aylık bir yaramaz varda.Merak ettiğim akşam sabaha kadar çalıştı ama hiç durduğunu farketmedim o yuzden böyle bir soru sordum.Ayrıca acıl cevabınız içintsk.
  • sayın mbirol teşekkür ederim hoşbulduk.ama eklediğiniz listede ismim scop olarak gözüküyor.scob olarak değiştirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scob -- 17 Kasım 2009; 14:38:47 >
  • SEVGİLİ DOSLTAR 2041 HAKKINDA İZLENİMLERİMİ AKTARMAK İSTERİM

- TAKİP EDENLER VARSA İL KURULDUĞUNDA FAN OLAYINDAN MÜZDARİPTİM, FAN HIZINI DÜŞÜRDÜM İYİ KÖTÜ KULLANMAYA DEVAM EDİYORUM

- ANCAK HALEN FAN OLAYINDAN MÜZDARİBİN ÇÜNKÜ ÜFLEME FAN HIZI NEDENİ İLE İÇ ÜNİTE RAHATSIZ ETMESEDE SES YAPIYOR

-GEÇEN GÜN ARADAŞTA MİSTU VARDI AYNI GÜÇTE ONU GÖRDÜM 2041 E GÖRE İÇ ÜNİTE DAHA SESSİZ ANCA FAN HIZI ONUN 2 DE İDİ ZİBRO KADAR ÜFLEMİYORDU

- DIŞ ÜNİTE ZATEN BENCE DÜNYANIN EN SESSİZ ÜNİTESİ

- 22 METRE KARELİK BİR ALANDA KULLANIYORUM ŞU AN DAHA ÜŞÜMEDİK İYİCE BİR KIŞ GELSİN BAKALIM

- ANCAK 23 İLE 25 DERECEDE KULLANIYORU VE SÜREKLİ ODA SICAK

- KULLANMA ARALIĞIM SAAT 16:00 - 17:00 ARASI AÇIYORUM SAAT DİĞER GÜN 08:00 - 09:00 A KADAR HİÇ KAPAMADAN ÇALIŞIYOR (HATFA SONU BUNA EN AZ 2-3 SAAT EKLEYİN)

- GEÇEN AY FATURAM 10 GÜN KULLANDIM 56 TL GELDİ BU AY İYİ BİR TAKİP YAPIYORUM AYIN 21'İNDE HESAP KESİLDİ BU GÜN (21) SAAT 17:00 DA BAKTIM SAYACA TAM 100 KW OLMUŞ YANİ PARASAL DEĞER 0,260 KURUŞTAN 26 TL

- KIZSAMDA FİYATINDAN DOLAYI ZİBROYA (ÇÜNKÜ İSTEYEN İSTEDİĞİNE SATMAYA KALKIYOR BİR SİTEDE ADAM GİBİ GENEL FİYATI YOK) ZİBRO ÜZMEYECEK GİBİ.

SİZLER NE DİYORSUNUZ

• selefkos74

siz acaba bu sorununuzu zibro servisini çagırıp anlatınımızmı,gösterdinizmi bana normal gelmiyor arkadaşımın kliması var zibro 1735-2053 gidip açtık baktık öyle yüksek fan hızında üşütme gibi bir sorunla karşılaşmadık,3 fan hızındada 54 derece üflüyordu ilk açılışta sonra sonra düşmeye başladı ama normal seviyelerde idi.
  • Bu hafta içinde arkadaşlarla beraber süpürge almak için magaza magaza gezdik en son eşrefpaşada bir magazaya girdik o süpürge senin bu onun baktık durduk bir köşedede hararetli klima konuşmaları ve pazarlıgı vardı,ben ne alıyorsunuz dedim,ilk önce demirdöküm almaya girmişler ama satıcı onları zibroya yönlendirdmiş 15 metre kare yer ara kat yalıtım iyi 1735 tavsiye etmiş satıcı ama bunlar ne bu biz almayız bu marka klima hiç duymadık dediler ee ne alacaksınız dedim toshiba bakıyorlar, toshiba daisaku alacaksınız dedim yok bizi aşar suzumi bakıyoruz dediler bende onlara suzumi alacagınıza zibro 1735 alın daha iyi diye biraz telkinde bulununca aldılar arkadaş buraya düşüncelerini yazacakmış bu forum kendisine söyşledim tama ben biliyorum orayı dedbir kişi daha 1735 sahibi oldu.
  • arkadaşlar bugün elektirk faturam geldi. s1735 kullanıyorum.günde ortalama 16 saat çalışıyor hiç kapatmadan.toplam faturam 93 tl gelmiş ama 45-50 tl arası normal kullanımım geliyordu.bana günde 12 saat çalışırsa ayda 40 tl gelir demişlerdi.gerçektende dedikleri çıktı. yaklaşık 45 tl gibi bir fatura geldi.klimamdan gayet memnunum.herkeze tavsiye ederim.klimam sarfiyat konusundada sınıfı geçti...
  • Kullandığınız alanın m2 sini,çatı arakat ve termostat ayarının kaçta olduğunuda yazarsanız daha güzel bilgi kaynağı olur.Klimanız hayırlı olsun.İlinizide belirtebilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: egepol

arkadaşlar bugün elektirk faturam geldi. s1735 kullanıyorum.günde ortalama 16 saat çalışıyor hiç kapatmadan.toplam faturam 93 tl gelmiş ama 45-50 tl arası normal kullanımım geliyordu.bana günde 12 saat çalışırsa ayda 40 tl gelir demişlerdi.gerçektende dedikleri çıktı. yaklaşık 45 tl gibi bir fatura geldi.klimamdan gayet memnunum.herkeze tavsiye ederim.klimam sarfiyat konusundada sınıfı geçti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Kullandığınız alanın m2 sini,çatı arakat ve termostat ayarının kaçta olduğunuda yazarsanız daha güzel bilgi kaynağı olur.Klimanız hayırlı olsun.İlinizide belirtebilirsiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: egepol

arkadaşlar bugün elektirk faturam geldi. s1735 kullanıyorum.günde ortalama 16 saat çalışıyor hiç kapatmadan.toplam faturam 93 tl gelmiş ama 45-50 tl arası normal kullanımım geliyordu.bana günde 12 saat çalışırsa ayda 40 tl gelir demişlerdi.gerçektende dedikleri çıktı. yaklaşık 45 tl gibi bir fatura geldi.klimamdan gayet memnunum.herkeze tavsiye ederim.klimam sarfiyat konusundada sınıfı geçti...

s 1735 12.000 btu klimayı ben izmirde kullanıyorum.odam 24 m2.ve izolasyonumda çok zayıf.ev çatı katı.üstü ve yanları boş.genellikle 1. veya 2. fanda çalıştırıyorum.24 dereceyi pek geçmiyor.sadece soğuk ve yağmurlu havalarda 26-28 yapıyorum fanıda 2 ye getiriyorum.evde olmasak bile klimanın derecesini düşürüp açık bırakıyorum.sarfiyatıda çok uygun.klima sınıfı geçti bence.

• Çatı kat 24 m2 ye 2035 daha iyi olurdu aslında,devamlı kullanın özellikle soğuklarda, çatı kata göre 40 TL fatura farkı ise çok iyi fiyat.
  • ben bu klimayı balçova kipadan aldım.bunu tavsiye ettiler.bu kışı geçirelim memnum kalmazsam öbür odaya takıp 2035 düşünebilirim.belki daha tam soğuklar olmadı ama memnum kalacağımı düşünüyorum...
  • birol hocama bir soru..

son bir haftadır akşamları klimayı açıyorum 4-6 saat aralığında çalışıyor.maşşallar içerisi cehhennem kıvamına geliyor dereceyi düşürmeme rağmen klima çalışmayı durdurmuyor ama ısı azalıyor bu normalmidir.? normalse bu esnadaki elektrik tüketimi düşüyor mu yoksa aynı devam mı ediyor.?
  • Öncelikle ok. verirseniz sizi kulübe üye yapalım.Ciahzınız 2041 ve ısıtmada 2400 btüye kadar düşebiliyor.23 derecelere kadar dış ünite pek durmaz zaten durmamasıda asıldır.en düşüklerde ben 2035 de test ettim (2035 de 2400 btü ye düşüyor min.)250-260 Watt arası çekiyor toplamda buda çok çok güzel bir değer.Çalışması gayet normal.
    quote:

Orijinalden alıntı: denon

birol hocama bir soru..

son bir haftadır akşamları klimayı açıyorum 4-6 saat aralığında çalışıyor.maşşallar içerisi cehhennem kıvamına geliyor dereceyi düşürmeme rağmen klima çalışmayı durdurmuyor ama ısı azalıyor bu normalmidir.? normalse bu esnadaki elektrik tüketimi düşüyor mu yoksa aynı devam mı ediyor.?
  • hocam klübe üyeyim zaten.. cevap için teşekkürler.. 2041 26 mkareyi çok güzel ısıtıyor..
  • Pardon görmemişim.Ben teşekkür ederim.
    quote:

Orijinalden alıntı: denon

hocam klübe üyeyim zaten.. cevap için teşekkürler.. 2041 26 mkareyi çok güzel ısıtıyor..
  • ARKADAŞLAR KULLANDIĞIM CİHAZ 2041 İL AYDIN 5 KATLI BİNANIN 4 ÜNCÜ KATI ÜST KATIM BOŞ. GÜNEY BATI CEPHE KLİMANIN KURULU BULUNDUĞU SALON GÜNEŞ ALIYOR. KAPI PENCERE PİMAPEN DEĞİL PİMAPEN GÖRÜNÜMLÜ METAL BİR NESNE ODA SALON SALOMAÇ 3 PENCERE VE BİR BALKON VAR

HER GÜN SAAT 16:00 DA AÇILIP SABAHLEYİN SAAT 09:00 DA KAPATTIM VE 24-27 DERECE ARASI KULLANDIM BELKİ DEMİN BELİRTİĞİM SAATLER 1 ER SAAT OYNAMIŞTIR ANCAK BUNUN İÇERİSİNDE CUMARTESİ PAZAR GÜNÜ SÜREKLİ ÇALIŞMASIDA VAR HAFTA SONLARI.

KLİMANIN AĞIZ SICAKLIĞINDAN MÜZDARİBİM BİRAZ İŞLERİMİN YOĞUNLUĞUNDAN SERVİSİ ÇAĞIRMADIM ANCAK BU AY İZİNE AYRILIYORUM VE SERVİS İLE SORUNU GÖRÜŞECEM. ANCAK ODA HER ZAMAN SICAKDI YANİ ŞU ANA KADAR HİÇ ÜŞÜMEDİM.

VE FATURAM 98,40 TL. NASIL, :--)))
  • Çok güzel fatura,bence klimanızdada sorun yok,İnverter mantığı zaten ne üşütmek ne de bunaltmaktır.zaten sorun olsaydı bugüne kadar çoktan of olurdu makina.Yinede aklınız takılmasın bir kontrol ettirin tabiki.Orta fan Hızında agız çıkışı 50-55 derec arası görüyorsanız kesinlikle sorun yoktur.Bence kurcalatmayın.Birde hatırlatayım,klimanızı uzun süreli kullanıyorsunuz filitreleri sık sık kontrol edin,tıkanmasına izin vermeyin.
  • merhaba izmir buca da oturuyorum birol beyden 2 adet 2035 aldım 25 kasım günü birol beyin elemanları gelip iki klimayıda kurdular işlerini çok iyi yapıyorlar ayrıca birol beyin dürüslüğü ve bilgisi artı iyi niyeti on numara 25 kasım günü iki klimayı bir açtım bir daha kapatmadım 32 günlük elektrik faturam geldi bunun 22 günü klimalıdır tam 187 lira ve bana normalde yazın bile en az 85 90 lira gelir klimalardan cok memnunum 120 bürüt 100 metrekare net evimin sadece küçük bir odası boş olduğundan kapalı kapısı orasıda 8-9 metrekare diger heryer banyo dahil açık çok güzel bir sıcaklıkta hatta gece bazen üstümü bile açıyorum sıcağı seven eşim bile çok memnun klimalardan tüm bunları samimi olarak yazdım herkeze zibro yu tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907İZMİR -- 18 Aralık 2009; 21:58:19 >
  • Zibro S 2041 ler Stoklara girdi.Bekleyen arkadaşlara duyrulur.
  • Sayın Mbirol bey 11.08.2010 tarihi itibari ile Bodrum'daki evime zibro sp 2041 modeli klima almak suretiyle dayanışma kulübünüze üye olmak istiyorum, saygı ve sevgilerimle...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.