bende zibro aldım. S 1735. acaip sıcak üflüyor. birol kardeşime teşekkürlerr. servis elemanları da çok deneyimli.
Merhabalar benim evim zeminkat.Aydında oturuyorum.Otuma odası 26 m2.Tavan yüksekliği 2.90 metre.kapı ve pencereler ahşap ve tek camlı.Isınma ve soğutma amaçlı kullanacağım zibro klima modeli hangisi olmalı?(inverter ve klasik olarak)Sorumu birol üstad yanıtlarsa sevinirim.
1550 ve 12 taksit. taksitler ocak ayında başlıyor.
mbirol kardeşim den aldım. klima konusunda zaten işini çok iyi biliyor. bende eski bir mak.müh. olarak dediklerini yorumladım.
çok tecrübeli.
m. birol usta her seferinde bilgisiyle göz kamaştırıyor zaten, bu foruma yazdığı her yazısını özenle okurum, her yazısından birşeyler kapmaya çalışırım.
selam arkadaslar bugun s1735 aldım salonum 16 merte kare sizce nasıl
bence kafi.benim oda 15 metre kare.aynı makina var.şimdilik acayip sıcak üflüyor.çatı katı... soğuklar bastırınca deneyimlerimi yazarım...
S 2041 ALDIM FORUMUN DİĞER SAYFALARINDA DA BAZEN YAZDIĞI GİBİ ÜFLEME ISISINDAN MÜZDARİBİM BİRAZ ANCAK ONUDA FAN HIZINI 2 E ALARAK ÇÖZDÜĞÜMÜ SANIYORUM ÇIKIŞ ISISINI KENDİM ÖLÇTÜM DEĞERLER YANLIŞ DEĞİL İSE 23 DERECEDE ÇALIŞIRKEN VE 27 DERECEDE ÇALIŞIRKEN ÖLÇTÜM HATTA 2-3 DERECE FAZLA BİLE GÖSTERİYOR.
ZATEN SESSİZLİĞİNDEN HER KEZ MEMNUM BEN 6 GÜNDÜR HER GÜN SAAT 4 TE AÇIYORUM SABAHLEYİN SAAT 8 DE KAPATIYORUM GENELLİKLE 25-27 DERECEDE KULLANIYORUM BU AY TAM BİR ÖLÇÜM YAPAMAM AMA ŞU AN YAPTIIM HESABA GÖRE AYIN 12'İNDE HESABIM KESİLİYOR GEÇEN AYKİ FATURAMI 9-10 TL GEÇTİ İN ŞALLAH, TAM KULLANIMLARDADA BÖYLE OLUR.
AYRICA ARANIZDA ZİBRO'NUN GAZLI ISITICISINI HİÇ KULLANAN VARMI?
Biraz geç oldu cevap kusura bakmayın,soğuk bastırınca işlerde biraz hareket başladı,birde Pellet soba ile ilgili çalışmalarımız biraz yoğunlaştı. Size tavsiyem oda yüksekliğinide göz önünde tutarak 18 lik seri öneririm. Zibro 1550 klasik veya 1753 İnvç olur. Şu an aradaki fiyat farkı 1000 TL leri buluyor.İnv.1753 te stoklarda tükendi.Min 1ay sonra gelir.Aradaki tüketim farkı 8 saat kesintisiz kullansanız Aylık 30-40 lira ancak olur 5 ay kullansanız 200 tl.1000 TL fark 5 senede geri döner.Bence 1550 alınır.Belerim dersenizde size kalmış.
quote:
Orijinalden alıntı: bellibol64
Merhabalar benim evim zeminkat.Aydında oturuyorum.Otuma odası 26 m2.Tavan yüksekliği 2.90 metre.kapı ve pencereler ahşap ve tek camlı.Isınma ve soğutma amaçlı kullanacağım zibro klima modeli hangisi olmalı?(inverter ve klasik olarak)Sorumu birol üstad yanıtlarsa sevinirim.
Gazlı ısıtıcıları dünyaca namlıdır.Sadece Türkiye de gaz yağı pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: selefkos74
S 2041 ALDIM FORUMUN DİĞER SAYFALARINDA DA BAZEN YAZDIĞI GİBİ ÜFLEME ISISINDAN MÜZDARİBİM BİRAZ ANCAK ONUDA FAN HIZINI 2 E ALARAK ÇÖZDÜĞÜMÜ SANIYORUM ÇIKIŞ ISISINI KENDİM ÖLÇTÜM DEĞERLER YANLIŞ DEĞİL İSE 23 DERECEDE ÇALIŞIRKEN VE 27 DERECEDE ÇALIŞIRKEN ÖLÇTÜM HATTA 2-3 DERECE FAZLA BİLE GÖSTERİYOR.
ZATEN SESSİZLİĞİNDEN HER KEZ MEMNUM BEN 6 GÜNDÜR HER GÜN SAAT 4 TE AÇIYORUM SABAHLEYİN SAAT 8 DE KAPATIYORUM GENELLİKLE 25-27 DERECEDE KULLANIYORUM BU AY TAM BİR ÖLÇÜM YAPAMAM AMA ŞU AN YAPTIIM HESABA GÖRE AYIN 12'İNDE HESABIM KESİLİYOR GEÇEN AYKİ FATURAMI 9-10 TL GEÇTİ İN ŞALLAH, TAM KULLANIMLARDADA BÖYLE OLUR.
Bu olay neden acaba bütün zibrolarmı böyle sizinkimi bozukki
quote:
Olay dediğiniz nedir acaba.Olay yokki
kırmızı yer arkadaş üfleme ısısından şikayetçi
quote:
Orijinalden alıntı: Se2len
Bu olay neden acaba bütün zibrolarmı böyle sizinkimi bozukki
quote:
Zibro larda ısıtmada 3 . fan hızı normalden yüksek ,fakat bu ıstma performansını etkilemez.Buradki amaç ısıyı dah ileri ve daha yere üflemektir.sadece rahatsızlık verebilir.Bununda çözümü fanı 2.hızda kullamak.3.hıza mecbur değilsiniz ki. Zaten arkadaşda öyle kullanıp çözmüş işi.3.hızı klimayı ilk çalıştırdığınızda yarım ssat kadar kullnırsanız geniş mekanlarda ısının dağalımı daha hızlı olur.Kumanda sizde 3. hız çok geldiyse 2. hıza alın.
slm bende zibro s1735 12000 btu inventer aldım ptesi kurulacak yatak odam için takribi 10 m2 kapısı sureklı açık olacağı için 12000 diye düşündüm salonumdada electra ınventer 12000 btu var doğal gazım olmasına rağmen bunlarla kışı geçirmeyi düşünüyorum bakalım zibro klımanın performansını zaman içinde göreceğiz.Bende düşüncelerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..
nedir bu milletin inverter aşkı.herkes tutturmuş bir inverter başka birşey söylemiyorlar dedim durdum ve bende gittim geldim inverter aldım :)) arkadaşlar listeye benide ekleyebilirsiniz. zibro S1735
quote:
Orijinalden alıntı: scob
nedir bu milletin inverter aşkı.herkes tutturmuş bir inverter başka birşey söylemiyorlar dedim durdum ve bende gittim geldim inverter aldım :)) arkadaşlar listeye benide ekleyebilirsiniz. zibro S1735
izlenimlerinizi bekliyoruz hanhi il hangi şartlarda gibi ısıtması nasıl gibi
tamamen haklısınız,yarayanda yaramayanda İnv. diye tutturdu gidiyor.İnv. güzel ama kullanmasını bilene ve yerine uygunsa,İnv. açtınmı kapatmayacaksın ilk kural bu.Neyse hayırlısı olsun ekledim sizide.Hoş geldiniz aramıza!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: scob
mbirol bey slm size bir sorum olacak önceden belirttiğim gibi 12000 btu s1735 inventer klıma aldım dun itibari ile kuruldu.sorum su inventer klımada cihaz çalısırken durmasa dahi çektiği enerjiyi kendisimi ayarlıyor acaba
Klimanız hayırlı olsun.10 m2 1735 için küçük bir alan ,kesinlikle oda kapısını kapatmayın,baypas nedeni ile randıman alamazsınız kapı kapalı olursa.
quote:
Orijinalden alıntı: kosanozsener
slm bende zibro s1735 12000 btu inventer aldım ptesi kurulacak yatak odam için takribi 10 m2 kapısı sureklı açık olacağı için 12000 diye düşündüm salonumdada electra ınventer 12000 btu var doğal gazım olmasına rağmen bunlarla kışı geçirmeyi düşünüyorum bakalım zibro klımanın performansını zaman içinde göreceğiz.Bende düşüncelerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..