Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni elektrik faturalarınızı burada bekliyoruz.Kulüp üyelerine duyurulur...
  • birol...selamlar.... sakatlıktan ötürü uğrıyamıyorum..
    elinde zibronun hangi modelleri var stokta......
  • abi beni de ekleyin listeye izmirden sp1735 ile katılıyorum aranıza :D
  • @tolgagokdemir90 Aramıza hoş geldin,yorum,izlenim ve tüketim bilgileri ile katılmanı isteriz.
  • Teşekkür ederim iyi forumlar... En kısa zamanda bilgileri paylaşacagım...
  • Arkadaşlar 27 ocak a kadar yokum,Brezilya Rio dayım.Sorularınızı dönüşte ceavaplayabilirim...
  • Dewre KAHRAMANMARAS S/P 1735
  • Sayin Zibro dostlari;

Salona yerlesecek Zibro 2041'in maliyeti nedir bileniniz yada tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Sayin Zibro dostlari;

Salona yerlesecek Zibro 2041'in maliyeti nedir bileniniz yada tavsiyeniz var mi?

Kullanacagınız alan ne kadar öncelikle.2041 şu an yok stoklarda,aynı Ürün TOYOTOMİ markası ile Tan-Tag 13 olarak var stoklarda.Listelerdeki fiyatı 4400 TL.3700 TL lere bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Sayin Zibro dostlari;

Kullanacagınız alan ne kadar öncelikle.2041 şu an yok stoklarda,aynı Ürün TOYOTOMİ markası ile Tan-Tag 13 olarak var stoklarda.Listelerdeki fiyatı 4400 TL.3700 TL lere bulabilirsiniz.

23 metrekare salon, son kat, camlar pimapen, bina dışı mantolama işlemi yeni tamamlandı, çatı yalıtımı yapıldı.

sizce başka bir model de düşünmeli miyim? ikiçeşmelikte bir arkadaş 3050 modelini önerdi ancak ben ilk defa duydum bu modeli.
  • quote:

quote:

quote:

Sayin Zibro dostlari;

23 metrekare salon, son kat, camlar pimapen, bina dışı mantolama işlemi yeni tamamlandı, çatı yalıtımı yapıldı.

sizce başka bir model de düşünmeli miyim? ikiçeşmelikte bir arkadaş 3050 modelini önerdi ancak ben ilk defa duydum bu modeli.

S 3050 ile 2041 arasında dağlar var.2041 dediğiniz makine COP 4,42, S3050 ise 3,7 .Biri Made in Japan 5 yıl.
    Birisi Çinli üretim 3 yıl garanti.

Paranız yettiği sürece 2041 alın derim.Aslında yalıtımlı alan diyorsunuz 1735 de işinizi görür.
    Bunun yanında uygun fiyatlı derseniz 6550 yidaha tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayin Zibro dostlari;

S 3050 ile 2041 arasında dağlar var.2041 dediğiniz makine COP 4,42, S3050 ise 3,7 .Biri Made in Japan 5 yıl.
    Birisi Çinli üretim 3 yıl garanti.

Paranız yettiği sürece 2041 alın derim.Aslında yalıtımlı alan diyorsunuz 1735 de işinizi görür.
    Bunun yanında uygun fiyatlı derseniz 6550 yidaha tavsiye ederim.

peki hocam 6550 ile 2041'i karşılaştırabilir miyiz?

aradaki fiyat farkına oranla f/p konusunda hangisini tavsiye edersiniz.

bütçe kısıtlı ama almam da gerekli

• Arkadasim f/p dediginiz an 6550 kesinlikle cok onde. Aslinda iki urun arasinda cok buyk fark var. Ikisinin kistaslanmasi da yanlis aslinda. Paran coksa 2041,butcen kisitli ise en iyi f/p 6550
  • Eski bir Zibro sever olarak klimami satisa cikartmis bulunuyorum, incelemek isteyen arkadaslar ikinci el bolumundehttp://forum.donanimhaber.com/m_62784075/tm.htm konusunu takip edebilirler...

Saygilar.
  • Airfel AP09 ile Zibro PH 233 arasında kaldım arkadaşlar Aslında ayırdığım bütçe 700-800 civarı idi ama hem dekoratiflik anlamında hemde BTU değerlerine göre Zibro daha cazip geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Airfel mobillerde guzel makinalar,ama P233 ile hem ses,hem kapasite,hem dizayn,hemde p 233 cift borulu yani fark cok. Buttcenize gore her ikisini de tercih ederseniz sikintiniz olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkgezgin

Eski bir Zibro sever olarak klimami satisa cikartmis bulunuyorum, incelemek isteyen arkadaslar ikinci el bolumundehttp://forum.donanimhaber.com/m_62784075/tm.htm konusunu takip edebilirler...

Saygilar.

Zibro severle klimasini tekrar nikahladir,ayrilmalarina icimiz elvermedi. Kendilerine klimalari ile mutlu serin nice yqazlar dileriz.

Dolayisi ile satis iptallllll...

• mbirol kardesim selamlar,
    SP7526 almak istiyorum.30 m2 salon icin.Fiyati uygun 2250TL ve EER/COP degerleri malum 5 civari.
    Tavsiye edermisiniz?Tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.