arkadaşlar bende zibro almak istiyorum fakat istanbul da yokmu bayi. istanbuldan en uygun şekilde nasıl tedarik edilir.
ümitlik mbirol hoca sana yardımcı olacaktır şu aralar burda olamıyor sanırım fakat en kısa sürede size yardımcı olacağına eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: rotasiz_45
ümitlik mbirol hoca sana yardımcı olacaktır şu aralar burda olamıyor sanırım fakat en kısa sürede size yardımcı olacağına eminim.
saol hocam
AYDIN İLİNDE 2041 KULLANIYORUM KULLANDIĞIM ALAN 20 METRE KARE ANCAK ISINAMIYORUM VE İNANIN ALET SICAK ÜFLEMİYOR FAN HIZINI DÜŞÜRDÜM OTOMATİĞE ALDIM SÜREKLİ SICAK İLE SOĞUK ARASI ÜFLÜYOR.
YARIN SERVİSİ ÇAĞIRACAM VVAKİT BULABİLİRSEM, İTFAİYE EKİPLERİNİN KULLANDIĞI SACAKLIĞI ÖLÇEN BİR ALET VAR ONUNLADA ÇIKIŞ DERECESİNİ ÖLÇECEM
ÖMRÜMDE İLK DEFA KLİMA KULLANMIYORUM AMA BU NESNE ISITMIYOR.
quote:
Orijinalden alıntı: selefkos74
AYDIN İLİNDE 2041 KULLANIYORUM KULLANDIĞIM ALAN 20 METRE KARE ANCAK ISINAMIYORUM VE İNANIN ALET SICAK ÜFLEMİYOR FAN HIZINI DÜŞÜRDÜM OTOMATİĞE ALDIM SÜREKLİ SICAK İLE SOĞUK ARASI ÜFLÜYOR.
YARIN SERVİSİ ÇAĞIRACAM VVAKİT BULABİLİRSEM, İTFAİYE EKİPLERİNİN KULLANDIĞI SACAKLIĞI ÖLÇEN BİR ALET VAR ONUNLADA ÇIKIŞ DERECESİNİ ÖLÇECEM
Hemen acele karar vermeyiniz yarın birol beyde ilgilenir, gerekirse belkide gelir bakar izmire yakınsınız, agız çıkış sıcaklıgını bir ölçün bakalım ne kadar üflüyor.
KULLANICILARIN YORUMUDA ÖNEMLİ BENİM İÇİN AMA ZATEN BİROL BEYİN NE SÖYLİYECEĞİNİ BEKLİYORUM ÖNCELİKLE
o cihazın o alanı ısıtmaması mümkün değil hocam kesin bişi var acele karar vermemek lazım mbirol usta yarın ilgilenecektir...
dün açtım klimayı (2041) 25 mkare 15-20 dk da ısındı içerisi.daha da soğukları bekliyorum şu an için problem yok. herşey yolunda.
Termostat ayarını 30 dereceye alın ve oda kapısını açık tutarak deneyin,ısıtma varmı tekrar kontrol edin lütfen,isterseniz telefonla görüşelim.Tel. pm atın arayalım.
quote:
KULLANICILARIN YORUMUDA ÖNEMLİ BENİM İÇİN AMA ZATEN BİROL BEYİN NE SÖYLİYECEĞİNİ BEKLİYORUM ÖNCELİKLE
quote:
bede aynı dertden muzdaribim ksrdeşim hatamı aldık ne yaptık başımıza bilelmki bilinen marka almadık
merhaba dostlar zibro s 1735 aldım.fiyatı 1599 tl.sizce uygun mu?
BİROL BEY 2 GÜNDÜR ÇOK YOĞUNDU YARIN ÜFLEME SICAKLIĞINI ÖLÇÜP SİZİ TELEFONLA ARAYACAĞIM.
Ben de Birol Bey vasıtasıyla 2035 aldım ailemin evine. Kendisine alım aşamasında yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederim. Pazartesi montaj yapıldı. Daha soğuk havalardaki performansını yazacağım buraya.
anlaşılan herkes biraz daaha soğukların bastırmasını bekliyor, umarım aldığı üründen herkes memnun kalır
Arkadaşlar 1735 alacağınıza bence 2035 cihaz alsanız çok daha iyi etmiş olursunuz. Belki arada 500tl fazla ödemiş olursunuz ancak bu para hem sarfiyat değerlerinden hem de ısıtma performansının yüksekliğinden çıkar diye düşünüyorum.
Ayrıca yeni alınmış bir ürünün çalışmaması da ilginç olmuş. Büyük talihsizlik olmuş. Umarım sorunu kısa sürede giderilir. Ayrıca sorun yaşayan arkadaşların da servis ile irtibata geçip cihazı göstermelerini tavsiye ediyorum.
Selefkos arkadaşın durumunda bir anormallik olduğunu düşünüyorum. Çünkü 2041 20 m2 yi rahat ısıtması lazım. Yalıtım nasıl peki? Ben yalıtımı nispeten iyi 24 m2 lik salona 2035 taktırdım. Şu anda bir sorun yok.
s 1735 klimamdan çok memnunum.birde ay sonunda fatura iyi gelirse yırttık demektir.gelen servisteki arkadaşlarda çok iyiydi.tavsiye ederim herkeze.
Arkadaşlar sorunu olan arkadaşlar öncelikle satın aldığı yerle temasa geçmelerini rica ederim.Soğuk havanın birden gelmesi ile servislerde bir anda aşırı yığılma oluyor,bu her marka için geçerlidir.Bu tarz zamanlarda servisin 1-2 gün içinde müdahelesi iyi zamlamadır.Hiç kimse müşterisini berkletmekten hoşnut olamaz zaten.Klima ve sonuçta kul yapısı ,Allah yapısı değil,kaldıki Allahın yarattığı varlıklar bile arıza yapıyor.Burada önemli olan hizmettir.Bu gibi sektörün en sıkıştığı dönemde de 1-2 günlük geçikme normal karşılanmalıdır.
Ha diyelim ki sorun çözülemedi, bize ulaşın biz eilimizden gelen yardımı yaparız.
şunu da hatırlatmak isterim ki her marka için yine 50-100 Tl fiyat kırdırıp ucuz aldım diye sevinip,sonrada yahu ne biçim iştir 3-5 gün oldu adamlar gelmiyor,montajı beyenmedim gibi yakınmalarıda yapmak yanlıştır.Her türlü mal alımında ne verirseniz onu alırsınız.Bunu baştan kabul ediyorsunuz demektir.Klima kutusunu açınca hemen kullanılan bir mal değil.Montaj ve işçilik vede devamında hizmet ister ,ürün alırken yanında bunuda satın alırsınız,bence bu hizmetin kalitesi maldan daha önemlidir.Benim tavsiyem mal ile birlikte hizmet verecek firmanın güveni çok önemli.
sayın mbirol...izmirde oturmaktayım,salonuma zibro klima taktırmayı düşünüyorum bugün konuştuğum bir arkadaştan fiyat aldım..salonum 25-26 m2 dir..bana 18000 lik klimanın yeterli olacağını söyledi,bunun için 2 fiyat aldım birisi çin malı s1246 1500 tl dedi,diğeri japon s1550 bunun için verilen fiyatta 1800tl ikisinin özelliklerine baktığımda çok büyük farklılıklar olmadığını gördüm sizce hangisini almam daha doğru olur..hangisi daha kullanışlıdır,arasındaki farklar nerdir, ve verilen fiyatlar sizce nasıl?şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
1246 dan hiç sorun yaşamadık ama bu kadar farkla 1550 alınır.
quote:
Orijinalden alıntı: behchat35
sayın mbirol...izmirde oturmaktayım,salonuma zibro klima taktırmayı düşünüyorum bugün konuştuğum bir arkadaştan fiyat aldım..salonum 25-26 m2 dir..bana 18000 lik klimanın yeterli olacağını söyledi,bunun için 2 fiyat aldım birisi çin malı s1246 1500 tl dedi,diğeri japon s1550 bunun için verilen fiyatta 1800tl ikisinin özelliklerine baktığımda çok büyük farklılıklar olmadığını gördüm sizce hangisini almam daha doğru olur..hangisi daha kullanışlıdır,arasındaki farklar nerdir, ve verilen fiyatlar sizce nasıl?şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
arkadaşım kesinlikle çin malını deneyeim deme.çok pişman olursun.al zibronu bak keyfine.mbirol kardeşimin dediği gibi servis ve hizmette çok önemli.zibro s 1735 aldım.24 m2 odama (12000 btu) çok da memnunum.tavsiye ederim.