Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar mbirol bey, evim en üst kat cift cephe ısıcamlı v panjurlu.30 metrekare salonum için ne tavsiye edersiniz. tam model ve fiyat alabilirmiyim? tabi mümkün oldugunca sessiz ve tasaruflu. şimdiden teşekkürler.

ayrıca izmirde iş yeriniz nerde? ben karşıyakadayım.
  • Sizin için en ideal model Zibro S 1753İnv.veya 1550 Klasik.Kışın ısıtmada 8 saat ve üstü kullanacaksanız 1753 derim ben.
  • merhabalar bende bugün evime 1735 taktırdım birol bey kendiside buradaydı tanışma fırsatı buldum dışarı sıcaktan kavrulurken yayla gibi odamdayım menunum umarım memnuniyetim ay sonunda gelen faturada devam eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueshine

merhabalar bende bugün evime 1735 taktırdım birol bey kendiside buradaydı tanışma fırsatı buldum dışarı sıcaktan kavrulurken yayla gibi odamdayım menunum umarım memnuniyetim ay sonunda gelen faturada devam eder

Kulubümüze sizide ekledim.aramıza hoş geldiniz.Cihazınız hayırlı olsun.
  • Kullandığım Zibro'da (S 2035) 4 adet fan hızı modu var; Düşük, Orta, Yüksek ve Otomatik.

Fan modunu Otomatiğe getirdiğim zaman saatler geçse bile fan hızı belli bir seviyenin altına hiç düşmüyor, yani sabit kalıyor (neredeyse Yüksek mod ile aynı).

Fan hızının böyle sabit kalması normal mi? Yoksa belli bir süre sonra fan hızının Orta, daha sonra da Düşük seviyelere gelip hızını kendi kendine ayarlamalı mı?

Bir diğer sorum da fan hızının elektrik tüketimine etkisi ne kadardır? Otomatik modda bırakmak elektrik tüketimi açısından iyi midir?
  • Fan modunu otomatiğe aldığınızda istenilen oda ısısına yaklaşana kadar hızlı fanda çalışır,istediğiniz oda ısısına bir iki derece kala orta hıza düşer,egerki belirli bir süre istediğiniz ısıda sabitlenirse ortam yavaş fana geçer.Bunu en güzel gözlemlemeniz klimanızın termostat ayaraını yavaş yavaş yükseltmekle olur.Yada filitre kısmına dijital bir derece koyun,orada okuduğunuz ısıya kumandayı ayarlarsanız fanın yavaşa düştüğünü gözlemleyebilirsiniz.

Fan hızının tüketimle bağlantısı yoktur,En yüksek fan hızı ile en düşük fan hızı arasında 5-10 watt oynar ancak.Fan hızının yüksek olması havanın daha ileriye ulaşmasına imkan sağlar.Düşük fan ise sessizliktir.İdeali ise orta fan.
  • Bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler...

Klimadan çok memnunum ama fan olayı kafama takılmıştı, söylediklerini deneyeceğim.
  • zibro s2035 nin en ucuz fiyatı nedir acaba?
  • Ben de katılıyorum. En uygun fiyat nedir nerdedir ? bilgisayar başına oturdum araştırıyorum. Fiyatlara modellere bakmaya çalışıyorum. Herkes ayrı bir telden çalıyor şu iyi bu iyi bu iyi şu iyi. Zibro'dan çok memnun kişi var gördüğüm kadarıyla. En güzeli bir de fiyatları kıyaslıyayım dedim. Ama böyle bir site bulamadım... Zibro için fiyat hiç bulamadım. Nereleri araştırmam lazım? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

ZİBRO S 2035 TE CAZİP FİYAT

2 000 YTL

BONUS KARTA 10 TAKSİT

KDV ve MONTAJ DAHİL

* Ürünün garanti kapsamında olabilmesi için yetkili servis montajı şarttır.
    Bulunduğunuz bölgede montaj konusu ile ilgili lütfen bilgi sorunuz.

5 kasım 2008 de yazdığınız bu fiyat geçerlimi sn mbirol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser_kan55 -- 15 Ağustos 2009; 12:40:39 >
  • TÜM ZİBRO DOSTLARININ RAMAZAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN
  • beni de zibrocular kulubüne ekleyebilirsiniz.
    geçen sene kışın her ay300 tl elektrik faturaları ödeyince birol kardeşime uğramak şart oldu dedim.
    kampanyadan 1735 aldım.
    bu sene kışın inşallah ısınacağız....
  • BENDE BİROL ARKADAŞIN TAVSİYESİ İLE 2041 ALDIM BENİDE EKLEYİN

ANCAK AZ ÖNCE OKUDUM 2041 SATIN ALAN BİR ARKADAŞIN NORMAL BİR MODELİÇYANINDA AZ BİR FARKLA KAMPANYALI OLARAK SATIN ALDIĞINI OKUDUM ACABA SATICI ARKADAŞ BANA BÖYLEBİR BİLGİ VERMEDİMİ YADA BİLDİRMEDİMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA
  • Öncelikle klimanız hayırlı olsun.Yanında 2 klima bedava olayı parakende listeden 1526 veren bazı bayiler var.Geçici bir fiyat bence,malum işler çok iyi değil.Bu kampanya genel değil bazı bayilerin kendi insiyatifinde düzenlediği kampanya.Bu tarz alış veriş yapmak isteyen arkadaşlar bayiye söylerse her bayi yardımcı olur bence.Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 5 Ekim 2009; 12:09:26 >
  • selefkos74 hayırlısı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manas35 -- 7 Ekim 2009; 1:25:02 >
  • MANAS 35 TEŞEKKÜR EDERİM ZİBRONUN TEMEL OLARAK BİR FİYATI BULUNMADIĞINDAN DOLAYI KENDİMİ BİRAZ KAZIKLANMIŞ HİSSETSEMDE KLİMADAN ŞUAN MEMNUNUM, ANCAK ŞU AN Kİ AKLIM OLSA DAHA 1 AY ISINMAK AMAÇI KULLANACAĞIM İÇİN ALMAZ İYİCE ARAŞTIRIRDIM.

(BEN İŞ YERİNDE DE SÜREKLİ BÜYÜK HARFLE YAZMAKTAN BUŞEKİLDE ALIŞIĞIM KUSURA BAKMASIN HER KEZ, BAĞIRMA ÇAĞIRMA YOK YANİ)
  • bugün general kampanyasını sormaya gittigimde bitti artık yok dediler asha 14000 btu ınverter 1770 tl olan fiyat 2100 tl olmuş bende o zaman zibro sorayım dedim 1735 ınverter zibro 12 taksitle 1500 tl bence kaçırmayın bunuda
  • bugün general kampanyasını sormaya gittigimde bitti artık yok dediler asha 14000 btu ınverter 1770 tl olan fiyat 2100 tl olmuş bende o zaman zibro sorayım dedim 1735 ınverter zibro 12 taksitle 1500 tl bence kaçırmayın bunuda

HAMBURGERABİ YUKARIDAKİLERİ DEMİŞ AMA KIŞIN ISINMA AMAÇLI ALACAKLAR BEKLEYİN BENCE TİCARİ OLARAKAPAAKIŞI YOK BEN ACELE ETTİM ACELE ETMEYİN İYİ ARAŞTIRIN
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.