Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3000 ile 6000 btu derken bazı makineler için diyorum söz gelimi 12000 cihaz ama ısıtması diğerlerine göre çok yüksek başlıyor demek istediğim buydu. yoksa 6000 btu demek zaten 7000 lik klima demek gibi birşey :))
  • Araştıma yapan arkadaşlara kısa yoldan yardımcı olmak için teknik özellikler aşağıdadır.
    https://store.donanimhaber.com/b9/84/62/b98462cf0b71784adec2f39e21e91efe.jpg

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 1 Nisan 2009; 13:42:28 >
  • Geçen ay ki elekrtik faturası 62 Ytl. Mükemmel sonuç.
  • merhabalar,
    zibro klimaların güncel fiyatlarını yazarmısınız internette bulamadım da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: baristutmaz

Geçen ay ki elekrtik faturası 62 Ytl. Mükemmel sonuç.

Gerçektende mükemmel , tüm evin elektriği dahil değilmi?
  • boşuna bursa'da yetkili bayii aramışım :(
    meğer gemlik'te zibro bayii varmış.ana dükkan bursadaymış ama gemliktede küçük bir mağazada satış yapılıyormuş.
    birol kardeş mitsubishi fd 25 serisine denk gelen zibro serisini ve fiyatını yazarmısın?

yanlış anlaşılmasın bahsettiğim dükkanı pazar günü gördüm haliyle kapalıydı. bilgileri yan taraftaki bi esnaftan aldım.hala çok para verdik gibi hissediyorum kendimi.burnumuzun dibindeki zibroyu görmemişiz diyede üzüldüm şimdi bu kadar yazılanın üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpcan1903 -- 27 Nisan 2009; 14:59:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

quote:

Orjinalden alıntı: baristutmaz

Geçen ay ki elekrtik faturası 62 Ytl. Mükemmel sonuç.

Gerçektende mükemmel , tüm evin elektriği dahil değilmi?

Evet. Toplam fatura miktarı 62 TL.
  • mirol kardeş ZIBRO'ların güncel fiyatlarını ve yakın zamanda herhangi bir kampanya var mı? Bilgi verebilirmisin
  • İzmir'de Bir kış için toplam tüketim.

Arkadaşlar 22.11.2008 den bugüne kadar yani 30.0.2009 kadar ZİBRO S 2035 toplam tüketimi 570 KW saattır. Kullanım aralıgı Hafta içi akşam 18:00- 00:30 ,Cumartesi-Pazar 08:30-00:30 saatleri min olark kullanılmıştır. İzmir hava şartlarında bir kışlık max. gider bundan fazla olacağını sanmıyorum. 533 kw lık tüketimin bedeli ise sadece ;
    570 kw X 0,25 TL = 142,50 TL dir.
    KDV ve diğer tüm vergiler dahildir.
    Dikkatt!
    Bu ölçüm tamamen sadece bu cihaza bağlı bir elektrik sayacıyla yapılmıştır.Tahmini tüketim değildir.

Taktir Tüketicinin!!!!

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 30 Nisan 2009; 14:12:55 >

• gemlikteki bayii ile görüşme imkanım oldu :
    2035 serisine nakit olarak 2500 Tl istendi ki %12 iskonto ile bu fiyat verildi.
    Birol kardeşim sende doğrular mısın?
  • ak_onair Tarih 28 Nisan 2009; 23:23:51
    mirol kardeş ZIBRO'ların güncel fiyatlarını ve yakın zamanda herhangi bir kampanya var mı? Bilgi verebilirmisin
  • www.eskortltd.com güncel
  • mbirol hocam bir sorum olacak zibro s2035 e kaçtane iç ünite bağlayabiliriz? 3 tane bağlama imkanımız varmı acaba? 3 iç ünite bağlandığında cop ta bir düşüş meydana gelirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasiz_45

mbirol hocam bir sorum olacak zibro s2035 e kaçtane iç ünite bağlayabiliriz? 3 tane bağlama imkanımız varmı acaba? 3 iç ünite bağlandığında cop ta bir düşüş meydana gelirmi?

S 2035 birebir cihazdır.Yani 1 dış,1 iç üniteden oluşur.Dediğiniz gibi bir uygulama olmaz.Multi sistemler daha farklı.
  • Teknik bilgisi olan arkadaşlar daha iyi anlayacaklardır,aşağıda İnv. çalışan bir dış ünite fan motorunun açılımı.
    Zibro İnv. serilerinin;

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

Bu resimlerde Zibro İnv. cihazlarının Dış ünite Electronic cardları.Kartlardaki devreler dış ortamda oluşan nem ve oksitten etkilenmemesi için silikon benzeri bir madde ile kaplanmış.

Ben Hiçbir cihazda böyle bir koruma görmedim.

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ

• küçük bir yatak odası için sadece geceleri 3-4 saat çalışacak 1731 ınvertir serisi önerirmisiniz.yoksa s1531 yeterli gelirmi.kampanya 1380 tl deniyor şu an daha ucuza bulabilme şansım varmıdır.

tşk

toful
    Antalya
  • invertere gerek yok bence.1731 in fiyatı tabiki güzel ama ,bence 1523 işinizi çok iyi görür.süper sessizdir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.