Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgundem

Sanırım Antalyada 4-5 tane zibro servisi var. acaba merkez için hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz. Hani vakumlama yapılacak, işçilik açısından bizi üzmeyecek.. yani bu forum sayesinde servisin ve vakumlamanın önemini öğrendik. Önce servisi olayını kesinleştirip emin olup ondan sonra klima alacağım inşallah.

Siz alma işini kesinleştirin,biz sizi yönlendiririz.Tabi almadan önce pm den mutlaka ulaşın alım yerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Sanırım Antalyada 4-5 tane zibro servisi var. acaba merkez için hangi yetkili servisi tavsiye edersiniz. Hani vakumlama yapılacak, işçilik açısından bizi üzmeyecek.. yani bu forum sayesinde servisin ve vakumlamanın önemini öğrendik. Önce servisi olayını kesinleştirip emin olup ondan sonra klima alacağım inşallah.

Siz alma işini kesinleştirin,biz sizi yönlendiririz.Tabi almadan önce pm den mutlaka ulaşın alım yerini.

Teşekkür ederim ustam. PM gönderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybey45

Zibro 7535 3 aylık elektrik tüketimim.

Kasım 15 te kızım dünyaya geldi bu yüzden klimamızın 24 saat çalışması gerekiyordu. O günden beri bir kaç defa kapattık evde olmadığımız zamanlarda. Geçen ay çoğunlukla 27-28 derecede kullandık bu ay havalar güzeldi 24 -25 i geçmedik.
    Aralık faturası 144
    Ocak faturası. 207
    Şubat faturası. 119 tl geldi.
    bu arada Klima takılmadan önceki Kasım faturam 78 tl idi.
    Klimamızın montajını Birol Bey yapmıştı kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

Mart faturam geldi. 126 tl tahminim doğrultusunda. Bu ay da klimalıyı hiç kapatmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Zibro 7535 3 aylık elektrik tüketimim.

Kasım 15 te kızım dünyaya geldi bu yüzden klimamızın 24 saat çalışması gerekiyordu. O günden beri bir kaç defa kapattık evde olmadığımız zamanlarda. Geçen ay çoğunlukla 27-28 derecede kullandık bu ay havalar güzeldi 24 -25 i geçmedik.
    Aralık faturası 144
    Ocak faturası. 207
    Şubat faturası. 119 tl geldi.
    bu arada Klima takılmadan önceki Kasım faturam 78 tl idi.
    Klimamızın montajını Birol Bey yapmıştı kendisine tekrardan teşekkür ediyorum.

Mart faturam geldi. 126 tl tahminim doğrultusunda. Bu ay da klimalıyı hiç kapatmadım.

Alıntıları Göster
    Bizim de bu ay 260 TL.Mart,Nisan da artık 200 ün altına düşeriz galiba...

• quote:

Bizim de bu ay 260 TL.Mart,Nisan da artık 200 ün altına düşeriz galiba...

Alıntıları Göster
    Kafamı karıştıran bir durum var yardımcı olursanız sevinirim. Klimam ısıtma modunda (inverter) ayarladığım dereceye geldiğinde kendini kısıyor fakat bi süre sonra kapasite fazla geldiğinden çalışmayı durduruyor fakat iç fan çalışmaya devam ettiğinden üfleme devam ediyor ve haliyle bu hava soğuk oluyor. Bu normal midir? Bunun bir çözümü var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Kafamı karıştıran bir durum var yardımcı olursanız sevinirim. Klimam ısıtma modunda (inverter) ayarladığım dereceye geldiğinde kendini kısıyor fakat bi süre sonra kapasite fazla geldiğinden çalışmayı durduruyor fakat iç fan çalışmaya devam ettiğinden üfleme devam ediyor ve haliyle bu hava soğuk oluyor. Bu normal midir? Bunun bir çözümü var mıdır?

Havalar ılık gitmeye başladı mı bu çalışma normal.Sistem böyle ,yapılacak bir şey yok. Oda kapısını açık bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çin li klimadan Çinli klimaya kalite farkını bu Video ile çok net göreceksiniz.Videoyu bizzat çektim,bizzat görmek isteyen arkadaşlar bir kaç gn içinde ziyaret edebilirler şahsen

http://www.facebook.com/photo.php?v=585470008147416&l=4153989633682523053

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter87

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bunun alt serisi üst serisi yok.Zaten bu konu marka ne olursa olsun aynı. Sen takılma bu köylünün gazına ,aylak adam bu...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2 yeni Zibro klimamla dostluk kulübüne katılmış bulunmaktayım.

Salon: Zibro7535 3D inverter
    Yatak odası: Zibro 3025 inverter

Teşekkürlerimi burada da yazmak istiyorum.

( Alfabetik sıra ile )
    -Satış ve ödeme konusunda yardımlarından ötürü Eskort Klima Birol Bey’e , Koç Ticaret Volkan Bey’e;
    -Montaj konusunda gösterilen titiz çalışmadan ötürü Eskort Klima Ali Bey’e , PVG Yener Bey’e;
    -Telefon ve yüz yüze yardımları ile 9köy-Aydoğan Bey ve Mat35-Kadir Bey’e ;
    -Özel mesaj ile ve klima tavsiyesi bölümünde yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Sorunsuz , arızasız olarak güzel günlerde kullanmak dileğiyle…

• quote:

Orijinalden alıntı: musti35

( Alfabetik sıra ile )
    -Satış ve ödeme konusunda yardımlarından ötürü Eskort Klima Birol Bey’e , Koç Ticaret Volkan Bey’e;
    -Montaj konusunda gösterilen titiz çalışmadan ötürü Eskort Klima Ali Bey’e , PVG Yener Bey’e;
    -Özel mesaj ile ve klima tavsiyesi bölümünde yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Klübümüze hoş geldin.sayfayı güncelledim,kayıt ettim sizi de. Hayırlısı olsun klimalarınız.

• quote:

Klübümüze hoş geldin.sayfayı güncelledim,kayıt ettim sizi de. Hayırlısı olsun klimalarınız.

Hoşbulduk Birol bey;

Çok teşekkür ederim.
  • quote:

( Alfabetik sıra ile )

Hayırlı olsun. İki cihaz ekonomik ve sessiz cihazlarıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kod.34

quote:

( Alfabetik sıra ile )

Hayırlı olsun. İki cihaz ekonomik ve sessiz cihazlarıdır.

Alıntıları Göster
    Zibro dan kolay montaj

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmi-c

mbirol arkadaşım teşekkürler evet nominal konusunda hemfikiriz. ama bir şartla zibro ana firmaya bi el atın tekrar :)) veya bir belge buldum bu belgenin linki pvg zibro sitesinde varmı ben bulamadım zibroda.. aynen sizin firma sayfanızdan buldum.http://www.eskortltd.com/zibroteknikrekli.jpg/zibroteknikrekli-full;init:.jpg
    siz kendiniz yapmışsınız ve kesin broşürden fotoğraflamışsınız . sizin yaptığınızı zibro niçin yapmıyor ona taktım. sonuçta herkez netten doğru bilgi almak ister. bana yazanlarda görsünler size nasıl yazdığımı. kimsenin ismini açıklamak istemiyorum . gerekirse onuda yaparım mbirol kardeşim sende diğer yazdığım yazıyı okursunhttp://forum.donanimhaber.com/m_30552845/tm.htm bu yazıyıda yazmam kendi inandığıma olan saygımdır. kimsenin demesiyle iş yapmıyorum . daha eski yazılarımıda görebilirsiniz.. ey bana mail atan arkadaş. sende buralara yaz herkez faydalansın.
    mbirol arkadaşım şu acaba konusundada anlaştık ok dir evet 1 boy büyük klima herzaman iyidir çünkü yalıtım durumumuzda var bu konunun içinde .. aslında almak istediğimde buydu . bir boy derken makinenin durumuna göre 3000 ile 6000 arasında değişen. bu durum ortamı oldukça rölantiye alır diye düşünüyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Sevgili hilmi-c arkadaşım şu konuda hemfikiriz cihazın seçimi yapılırken nominal değerleri almak kesinlikle şart.Büyük cihaz daha az yakar konusuna gelince,ne kadar büyük olursa acaba diye sormak lazım.Siz 20 m2 lik alana diyelimki 2053 yüksek performans taktınız öncelikle şunu söyleyelim cihaz büyüdükçe COP düşüyor,2053 COP 3,88 öncelikle ilk kayıp başladı.Gelelim konfora 18 lik nominal makina ilk çalıştırdığınız da ortam soğuk olduğu için üst devirlere çıkacaktır,fizik kuralı olarak ısınan hava yukarıya çıkacağı için vede klima yukarıda olduğundan dolayı sanki içerisi ısınmış gibi kendini kısacaktır.Buradaki konforsuzluk ise ayaklarınız üşür ,kafanız terler.Siz cihaz kısmasın diye 24 de kullanacagınız cihazı 28-29 derecelere alırsanızda şler iyice karışır.

Yani büyük cihaz derken 2-3 bin btü olabilir ama daha fazlasına da hayır derim.

Alıntıları Göster
    Zibro S 3025
    kullananlar memnunlarmı?
    bende düşünüyorum.
    bunlar japonmu çin üretimimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamidowic

Zibro S 3025
    kullananlar memnunlarmı?
    bende düşünüyorum.

Harbi Çin li dir.10 numara 5 yıldız makine dir.Yan tarafında da,kutusunda da PRC yazar zaten.Avrupa da Zibro'nun bu modeli daha çok satıyor.Bu modelin uzmanı köylü kardeştir.Klima hakkındaki yorumlar ona sormak objektif olur.Ayrıca Musti35 de bizzat taktık ,oda yorumlayabilir.
  • quote:

quote:

Zibro S 3025
    kullananlar memnunlarmı?
    bende düşünüyorum.

Harbi Çin li dir.10 numara 5 yıldız makine dir.Yan tarafında da,kutusunda da PRC yazar zaten.Avrupa da Zibro'nun bu modeli daha çok satıyor.Bu modelin uzmanı köylü kardeştir.Klima hakkındaki yorumlar ona sormak objektif olur.Ayrıca Musti35 de bizzat taktık ,oda yorumlayabilir.

Teşekkürler abi. Numaran var bende pmden yollamıştın ancak ben daha alcak durumda olmadığım için boş muhabbet olmasın, vaktini almayım diye rahatsız etmedim.
    İlgin için tekrar teşekkür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Zibro S 3025
    kullananlar memnunlarmı?
    bende düşünüyorum.

Teşekkürler abi. Numaran var bende pmden yollamıştın ancak ben daha alcak durumda olmadığım için boş muhabbet olmasın, vaktini almayım diye rahatsız etmedim.
    İlgin için tekrar teşekkür

Alıntıları Göster
    @hamidowiç, mbirol ustada söylemiş. evet ben memnunum bu klimadan 2 kış - derecelerde zorluk çıkarmadı. hatta bir başka forumda resimlerini yayınlamıştım kar esnasında çekilmiş. rhatlıkla alabilirsiniz derim.

• quote:

@hamidowiç, mbirol ustada söylemiş. evet ben memnunum bu klimadan 2 kış - derecelerde zorluk çıkarmadı. hatta bir başka forumda resimlerini yayınlamıştım kar esnasında çekilmiş. rhatlıkla alabilirsiniz derim.

Alıntıları Göster
    Balikesir Altinolukda Zibro servisi yada Satıcısı varmıdır 19 metre kare oda ara kat icin ne onerirsiniz ustalar.

http://www.klimatavsiyesi.com/zibro-3d-dc-inverter-sp-7526-urun246.html
    sizce uygunmu bu urun fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 27 Haziran 2013; 23:41:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Balikesir Altinolukda Zibro servisi yada Satıcısı varmıdır 19 metre kare oda ara kat icin ne onerirsiniz ustalar.

Altınoluk ta servis yoktur bence,hatta hiç bir markanın yoktur,Ancakarç,ves vs. olur.7526 yüksek COP li üst seviye bir ürün.O site necidir bilinmez. Yetkili bayi
    değil .Zibro bayi ağı ile satılan bir ürün,yakınınızda bayi varsa konuşun diyeceğim ama yoktur.PVG ile bizzat görüşün bence. Bende sorayım bakalım bir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Altınoluk ta servis yoktur bence,hatta hiç bir markanın yoktur,Ancakarç,ves vs. olur.7526 yüksek COP li üst seviye bir ürün.O site necidir bilinmez. Yetkili bayi
    değil .Zibro bayi ağı ile satılan bir ürün,yakınınızda bayi varsa konuşun diyeceğim ama yoktur.PVG ile bizzat görüşün bence. Bende sorayım bakalım bir.

Alıntıları Göster
    ilginize teşekkurler mbirol.
    Edremitte bir servis var cok ilgili bir kişi sahibi. panasonic bayisi aynı zamanda.
    zibro 7526 gordum kumandası we ic unitesi cok şık hosuma gitti. 2.400tl taksitle 10 ay / 2.250tl tek cekim kurulum dahil fiyat verdi.
    alternatif olarak yeni panasonic etherea econavi. 12binlik 6.6 eer seviyesi ile zibro 7526 dan ustun bir cihaz dedi
    yanlız EER degilde SEER 6.6 yazıyordu panasonic tanıtım kartında
    etherea 12binlik klima icinde 2.600tl tek cekim fiyat verdi

siz olsanız hangisini; neden Secerdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutasil -- 28 Haziran 2013; 23:58:55 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.