Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aykutasil

ilginize teşekkurler mbirol.
    Edremitte bir servis var cok ilgili bir kişi sahibi. panasonic bayisi aynı zamanda.
    zibro 7526 gordum kumandası we ic unitesi cok şık hosuma gitti. 2.400tl taksitle 10 ay / 2.250tl tek cekim kurulum dahil fiyat verdi.
    alternatif olarak yeni panasonic etherea econavi. 12binlik 6.6 eer seviyesi ile zibro 7526 dan ustun bir cihaz dedi
    yanlız EER degilde SEER 6.6 yazıyordu panasonic tanıtım kartında
    etherea 12binlik klima icinde 2.600tl tek cekim fiyat verdi

siz olsanız hangisini; neden Secerdiniz

SEER ile EER aynı şey değildir. SEER sezonsal verimlilik,EER anlık verimlilik(nominal kapasitede) 7526 daha verimli bir makine ,dahada uygun fiyat,özel bir seri.
  • Hocam S/P 1735 tavsiyesi azaldi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Zibro 7526 ws Lg prestige 9luk

LG Prestige Inverter V 9K BTU
    Soğutma(Btu/h) 1,023~8,598~12,966
    2520W ile
    Isıtma Btu 11,023~10,304~20,500
    3200 W ile

5.6 EER ve COP degeri fiyat ise zibro ile aynı 2.250 tl
    uygun fiyat:http://www.ensonbak.com/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html?ref=akakce&v=1.35
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Hocam S/P 1735 tavsiyesi azaldi mi?

Her zaman tavsiye ederiz.Ama fiyat biraz yükseldi.Yinede özel makineler.Bence aldığı parayı hak ediyor. Tabi alıcı içinde bütçe meselesi..
  • quote:

2520W ile
    3200 W ile

uygun fiyat:http://www.ensonbak.com/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html?ref=akakce&v=1.35

Arkadaşım LG prestij gerçekten de 10 numara makine(kurup çalıştırmadım,dıştan gözlemim ve teknik verileri göz önüne alarak) gözüküyor.Ama fiyatları bizim elimizdeki listelere göre o fiyata mümkün değil.Listesi 3085 TL.Verdiğiniz site ne kadar gerçekci bilemeyiz.

Zibro 7526 da kendi seğmentinde bence en iyilerden.Bu seriden azımsanmıyacak kadar kurduk çalıştırdık,forumda kullanan arkadaşlarda var,gerçek referanslardır hepsi.Makineye kefiliz.Fiyat aynen geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

LG nin gerçek piyasa güncel fiyatları bu.E reyon bile eski fiyat aslında.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-as-w096mmfo-prestige-inverter-9000-btu-split-klima/productDetails.aspx?productId=evlgpresinv9000&categoryId=17453&navq=categoryid%3d17453%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c%252bmin_actual_price_pl%26sc%3d8%26fh_secondid%3devlgpresinv9000%26fh_lister_pos%3d7%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257blg%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_161876%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483638_161876_17453%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10113672

9 binlik LG Prestige 13.000 btu Max cıkabilirken 5.6eeer
    7526 zibro 12.200btu ya cikabiliyor. 5.0 eer
    sanki kapaste ve verim acisindan baya bi onde gibi LG cihaz
    bunun dısında ne gibi ustunlukleri var kullananlar bilir artık ben LG ye karar kılmak uzereyim hocam

LG alirsam Aceba Altinolukta Edremitte Servis sıkıntısı yasarmıyım sorusu geliyor aklıma şimdi

• Az önce yazdığınız linkteki siteyi inceledim.http://www.ensonbak.com/urun/lg-as-w096mmf0-9000-btu-prestige-inverter-klima.html?ref=akakce&v=1.35
    Fiyatları çok iyi ve kargo ücretsiz.LG ürünleri de distribütor garantili Servis ve kurulum sıkıntısının yaşanmayacağıda söylendi bilginize
  • arkadaşalr aradaki 800 btu önemli değilki.
  • quote:

2520W ile
    3200 W ile

Verilere bakılırsa Toshiba 10PKVP ayarı makina. Hatta aynı komponent kullanılıyor galiba, 1023 basamaklı Toshiba Twin Rotary kompresör falan.
    O toshiba 5 bin liraya yakın, bu alet ise yarı parası.

Satıcı sağlamsa, LG'nin resmi servisi muhatap ise kaçırılmamalı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Hocam S/P 1735 tavsiyesi azaldi mi?

Her zaman tavsiye ederiz.Ama fiyat biraz yükseldi.Yinede özel makineler.Bence aldığı parayı hak ediyor. Tabi alıcı içinde bütçe meselesi..

Su anki fiyatına göre mi aldığı parayı hakediyor? Ben alali 2 yil oldu.

• Her zaman hak eder o parayı...

LG yi test etmedik ama,o paraya o klima bedava. Yanlız bu ürünü Isısan da ithal ediyor,LG Türkiye de,servis hizmeti de ayrı.Isısan servis yapısı daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocausta*

http://www.denix.com.tr/urun/LG-AS-W096MMF0-9000-Btu-Prestige-Inverter-Klima.html?ref=akakce&v=0.24.8#tabs1

Bu dükkanda 2249 TL/12 taksitle satılıyor, stok varmış, LG Türkiye ithalatı, bugün kargoya verilebilir der satış elemanı.

Bilal Karaer
    Customer support
    Chat started

You - Click here to change
    LG AS-W096MMF0 klima resmi LG Türkiye ithalatı mıdır?
    Bilal Karaer joined the chat

Bilal Karaer
    evet efendim garantisi de LG Türkiye garantisindedir.

Teslimat ne kadar sürer, stokta mevcut mudur?

Bilal Karaer
    kontrol ediyorum lütfen ayrılmayınız

LG AS-W096MMF0 9000 Btu Prestige Inverter Klıma stoklarımızda mevcuttur. Ürününüz bugün kargoya teslim edilecektir.

Pazartesi elinize ulaşmış olur efendim

Hayırlı Olsun Koca usta bende sizin gibi aynı yerden alayım diye dusundum
    denix.com ile ensonbizesorun.com aynı firma sanırım ıkısıde denizlide.
    siz hangi şartlarda aldınız kapida odememi taksitlemi=? bu siteye guvenebilirmiyiz sizce?

• Arkadaşlar merhaba ensonbak.com adresinden cep telefonu aldım ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Üstelik iki gün sonra da arayıp üründen memnun kalıp kalmadığımı sordular.. Arkadaşlar gayet ilgili.. Fiyat konusuna gelince bende biraz inceledim diğer sitelere göre çok düşük fiyatlarla ürün satıyorlar.. Ben herhangi bir sorun yaşamadım.. Bu fiyata bence ürünü kaçırmayın..
  • S6534 ile aranıza katıldım. birol usta montajı yapınca katılacağım 2-3 güne undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidowic -- 29 Haziran 2013; 20:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgabykn

Arkadaşlar merhaba ensonbak.com adresinden cep telefonu aldım ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Üstelik iki gün sonra da arayıp üründen memnun kalıp kalmadığımı sordular.. Arkadaşlar gayet ilgili.. Fiyat konusuna gelince bende biraz inceledim diğer sitelere göre çok düşük fiyatlarla ürün satıyorlar.. Ben herhangi bir sorun yaşamadım.. Bu fiyata bence ürünü kaçırmayın..

Sanki o firma calişanı gibisin ilk mesajında ovguler falan..
  • quote:

Her zaman hak eder o parayı...

LG yi test etmedik ama,o paraya o klima bedava. Yanlız bu ürünü Isısan da ithal ediyor,LG Türkiye de,servis hizmeti de ayrı.Isısan servis yapısı daha iyidir.

mbirol hocam,

biz Carrier 53NQV035-M2 X-Power Gold modelini aldik. henuz kurulumu dahi yapilmadi.

simdi ayni zamanda kurduracagimiz bir klima daha almak istiyoruz.

23 m2 pimapenli cam son kat catili ve mantolamasi yapilmis bir salon icin 1600 lira civari ne tavsiye edebilirsiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgabykn

Arkadaşlar merhaba ensonbak.com adresinden cep telefonu aldım ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Üstelik iki gün sonra da arayıp üründen memnun kalıp kalmadığımı sordular.. Arkadaşlar gayet ilgili.. Fiyat konusuna gelince bende biraz inceledim diğer sitelere göre çok düşük fiyatlarla ürün satıyorlar.. Ben herhangi bir sorun yaşamadım.. Bu fiyata bence ürünü kaçırmayın..

Sanki o firma calişanı gibisin ilk mesajında ovguler falan..

Bende oylee dusunmustum ama yazarsam taraf tutmus gibi gorunmek icin yazmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

quote:

Her zaman hak eder o parayı...

mbirol hocam,

biz Carrier 53NQV035-M2 X-Power Gold modelini aldik. henuz kurulumu dahi yapilmadi.

simdi ayni zamanda kurduracagimiz bir klima daha almak istiyoruz.

23 m2 pimapenli cam son kat catili ve mantolamasi yapilmis bir salon icin 1600 lira civari ne tavsiye edebilirsiniz?

Min 12 lik gerekir,1800 TL ye sizide 6534 lu yapalim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kocausta*

http://www.denix.com.tr/urun/LG-AS-W096MMF0-9000-Btu-Prestige-Inverter-Klima.html?ref=akakce&v=0.24.8#tabs1

Bu dükkanda 2249 TL/12 taksitle satılıyor, stok varmış, LG Türkiye ithalatı, bugün kargoya verilebilir der satış elemanı.

Bilal Karaer
    Customer support
    Chat started

LG AS-W096MMF0 klima resmi LG Türkiye ithalatı mıdır?
    Bilal Karaer joined the chat

Bilal Karaer
    evet efendim garantisi de LG Türkiye garantisindedir.

Teslimat ne kadar sürer, stokta mevcut mudur?

Bilal Karaer
    kontrol ediyorum lütfen ayrılmayınız

LG AS-W096MMF0 9000 Btu Prestige Inverter Klıma stoklarımızda mevcuttur. Ürününüz bugün kargoya teslim edilecektir.

Pazartesi elinize ulaşmış olur efendim

Hayırlı Olsun Koca usta bende sizin gibi aynı yerden alayım diye dusundum
    denix.com ile ensonbizesorun.com aynı firma sanırım ıkısıde denizlide.
    siz hangi şartlarda aldınız kapida odememi taksitlemi=? bu siteye guvenebilirmiyiz sizce?

Yok birader, gerçekten o fiyata ve resmi garantili mi diye sormuştum.
    Siteyi ilk defa görüyorum, kimdir-nedir bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.