Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabancı7

ZİBRO SP 7535 ile bende katıldım

Hoş geldiniz. Memleket nire,onuda yazalım.Bu arada klima ile ilgili izlenimlerinizi de bekleriz.
  • Aranizda Zibro mobil klima kullanan var mi? Var ise hangi modeli onerirsiniz? Eski ev ve 30 m2, 8m2 iki odamiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan Zibro klima sahibi olan yeni arkadaşları da ekledim,hepsinin yorumlarını bekleriz buraya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Aranizda Zibro mobil klima kullanan var mi? Var ise hangi modeli onerirsiniz? Eski ev ve 30 m2, 8m2 iki odamiz var.

Aranızda derken,ilk sayfada forumda üye olan tüm arkadaşlar Zibro klima kullanıcısı bizzat.

30 m2 ye S 6550, 8 m2 için S 6526 kullanabilirsiniz.
  • @mbirol Hocama öncelikle selamlar,
    Kendisinin ve 9köy nickli arkadaşın sayesinde Zibro 7535 modeline satın aldım Birol bey'den. ilgisine diyecek birşey yok zaten siz istemeden o yapıyor, İzmir'den Hatay'a 2 günde klima geldi ve montajı yapıldı. Montaj resimlerini Cumartesi veya Pazar günü ekleyecegim.
  • Mbirol hocam,

Daha cok mobil dusunuyorum. Ev sahibi dokundurmuyor da, o sebeple mobil olanini kullanan var mi dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: shario

Mbirol hocam,

Daha cok mobil dusunuyorum. Ev sahibi dokundurmuyor da, o sebeple mobil olanini kullanan var mi dedim.

quote:

sasuta

Yüzbaşı

494 Mesaj
    Sistem ve Tercihlerini Göster

13 Temmuz 2012; 14:37:52 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    Ben de bu gün Birol beyle de görüştükten sonra Zibro PH233 model klimayı aldım. Aslında biraz da mecburiyetten mobil klima almak zorunda kaldım malum site kuralları dışarıya ünite montajına izin vermiyor, balkon da olmadığı için tek çözüm mobil klima oldu. Geldikten sonra performansı hakkında da yorumda bulunurum.

quote:

sasuta

Yüzbaşı

494 Mesaj
    Sistem ve Tercihlerini Göster

25 Temmuz 2012; 23:26:07 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim eğer sessiz bir ürün bekliyorsanız kesinlikle mobil klimalara bulaşmayın. Ses dışında benim tüm beklentilerimi karşıladı diyebilirim. Normalde oturma odası 30-32 derece arası oluyordu, klimayı kullanmaya başladıktan sonra 22-24 derece arasına kadar serinliyor üstelik ortamdaki nemi de aldığı için baya konforlu oluyor.

Ürün minimum 16 dereceye kadar düşebiliyor bu ısıda termometre ile ağız ısısını ölçtüğümde 10 derecelik bir hava üflediğini gördüm. Daha önce klima kullanmadığım için kıyasalma yapamayacağım tecrübesi olanlar kendilerine göre kıyaslasın. Ben genellikle otomatik modda ve sessiz(!) konumda kullanıyorum bu odadaki duruma göre serinletme ve kurutmayı kendi ayarlıyor. Sessiz dememe bakmayın en sessiz durumda dahi komprösör .alışmaya başladığında televizyonun sesini 5 kademe daha açmanız gerekiyor :)

Bu arada ben aldığımdan beri su tahliye hortumundan hiç su akmadı. Birol beye sorduğumda ise komprösörün zaten buradaki suyu kuruttuğunu ve hortumdan dışarı attığını söyledi.

Benim ev 2+1 ve 90m2 sadece salon ve yatak odasının kapılarını açık bırakıyorum salon 24 derecede sabitleniyor yatak odasıda uyunabilecek kadar serinliyor yani sıcak rahatsız etmiyor. Salonun kapısını kapattığımda ise resmen üşüyecek kadar soğuyor oda.

Yukarıdakilerin dışında merak ettikleriniz varsa sorun elimden geldiğince cevaplayayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_32544254/mpage_2/f_/key_ph233//tm.htm#63168090

Bu arkadaşa ulaşıp sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: yabancı7

Hoş geldiniz. Memleket nire,onuda yazalım.Bu arada klima ile ilgili izlenimlerinizi de bekleriz.

sakaryada kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabancı7 -- 24 Temmuz 2013; 15:55:02 >
  • Ben de geçenlerde Birol Abi'nin yönlendirmeleriyle S6534 alarak aranıza katıldım. Yüksek F/P oranı ile kendini hemen belli ediyor.

Tekrar teşekkür ederim Birol Abi'ye :) Almayı düşünenler tereddüt etmesin.
  • Sanirim ben de yarin ph233 ile aranizda olacagim.. Mobil klimalar arasinda gordugun en şık klima diyebilirim. Birtek ufleme yeri sabit olarak yukarisi olsa ve bunu begenmesem de sanirim mobil de bu klimadan daha ötesi de yok..

• Ph 233 geleli bugun 1 hafta oluyor. Öncelikle; eski ve 20 m2 bir odayi 2-3 saatlik bir calismayla yeterince sogutuyor. Normal zamanda sicakta oturtmazken, klimayla birlikte bariz sekilde bir rahatlik söz konusu. Klima normal klimalara gore sesli evet ancak beni cok rahatsiz etmiyor. İki boru icin cami kestirdim ve sicak hava tahliyesi ile temiz hava girisi oradan saglaniyor..

Memnun kalmadigim tek nokta; daha ikinci gun calistirir calistirmaz koku yapmaya baslamasi. Oyle kotu bir koku oluyor ki; klimanin calistigi ilk 10 dakika odada durulmuyor desem yeridir..

İnternetten biraz arastirma yaptim ve bunun su tahliyesi ve klimanin islak kalmasiyla ilgili oldugunu okudum. Her sabah klimanin arkasindan suyu da tahliye etmeme ragmen koku oluyor.

Ph233 ile birlikte gelen kucuk kisa bir hortum var, az once bagladim. (Suyun birikmeden direkt bu boruyla tahliyesi belki koku konusunda ise yarar diye ancak yarim saattir klimanin basinda beklememe ragmen bir damla su gelmedi borudan.) acaba yanlis yere mi bagladim diye bakiyorum ancak borunun ve ucundaki aparatin girebilecegi tek bir yer var. Umarim suyu oradan tahliye edebilirim.

Koku konusunda aranizda onerisi olan var mi? Mobil oldugu icin nasil temizlendigi konusunda hicbir fikrim yok ve klima daha 6 gunluk.

• Arkadaşlar merhaba,

Antalya'da bulunan salonum için Zibro 6024 Salon tipi bir klima almayı düşünüyorum.
    Salon yaklaşık 35-40 metrekare. 24 lük klimayı hem soğutma hem ısıtma için aktif kullanmayı düşünüyorum.
    Günde 4-5 saat çalışacaktır ortalama olarak. Aklımda birkaç sorum var bana yardımcı olur musunuz ?

- 6024 bana bu koşullarda yeterli gelir mi ?
    - Antalya'da bu klimayı satın alabileceğim bir bayi önerebilir misiniz ? ya da internetten almam gerekirse nereden alayım
    - Ses seviyesi nasıldır ? Fan en düşük devirdeyken uyumak sorun olur mu ?

Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.
  • quote:

- Antalya'da bu klimayı satın alabileceğim bir bayi önerebilir misiniz ? ya da internetten almam gerekirse nereden alayım

Bende antalyada oturuyorum ve zibro almayı düşündüm ama işin ilginci antalyada ne kullanan var ne de satan. Bulabildiğim tek yerhttp://www.ekotekklima.com/index_tr.asp adresindeki firma. Belki işini görür. Ama onlarında fiyatlardan fazla haberi yok. SP7535 fiyatı sormuştum bana 2800 dediler önce sonra ben uyardım kampanyası olacaktı bunun diye o zaman 1970 lira dediler. Daha almadım hala düşünüyorum kampanyanında son günleri galiba. Bayram boyunca geçerli diye biliyorum.

@Terrible

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xegean -- 6 Ağustos 2013; 10:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible

Arkadaşlar merhaba,

Antalya'da bulunan salonum için Zibro 6024 Salon tipi bir klima almayı düşünüyorum.
    Salon yaklaşık 35-40 metrekare. 24 lük klimayı hem soğutma hem ısıtma için aktif kullanmayı düşünüyorum.
    Günde 4-5 saat çalışacaktır ortalama olarak. Aklımda birkaç sorum var bana yardımcı olur musunuz ?

- 6024 bana bu koşullarda yeterli gelir mi ?
    - Ses seviyesi nasıldır ? Fan en düşük devirdeyken uyumak sorun olur mu ?

Şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

FSDCİ 6024 mükemmel bir makine, hem perfrmans hemde görsel dizayn olarak.60-70 m2 ye kadar hitab eder.

Birde üzücü haber vereyim stoklarda malesef yok.2-3 aydan önce gelmez.

Satın alma konusunda yardımcı oluruz.

• nasipse s 6534 almayı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar kışın ısıtma performansı hakkında bilgi verebilirler mi?
  • aranıza bir kaç gün içinde bende katılıyorum nasip olursa sp 7535 ile izmir ödemiş mustafa kocaman
  • kocaman86 K kullanıcısına yanıt
    ürünün montajı bugün yapıldı pazar demeden yaptılar allah razı olsun montaj isçiligi gerçekten çok hosuma gitti ürün hakkındaki yorumlarımı su anda veremiycem ama ilk izlenimim çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaman86

ürünün montajı bugün yapıldı pazar demeden yaptılar allah razı olsun montaj isçiligi gerçekten çok hosuma gitti ürün hakkındaki yorumlarımı su anda veremiycem ama ilk izlenimim çok iyi

Klimanız hayırlı olsun,klimanız 10 numaradır.Fiyat ise o cihaz için bedava,bu forumda 2250 TL ye çok uygun fiyat diye kapık alan arkadaşlar var.Bu gerçek bir dampink kampanyası idi.

Ödemiş bayi servis arkadaşımız Oktay KILIÇ çok eski bir soğutmacıdır. İşinin ehlidir.Bizde arkasında tam desteyiz. Yıllarca beraberiz. Kulube kayıt ettim sizide..
  • teşekkür ederim aslında sizin sayenizde oldu aklımda hiç yoktu zibro markası sizede çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.