Şimdi Ara

ZİBRO DH DOSTLUK KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
7
Favori
36.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle durumu kavramanıza yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.
    30 derecede ısıtması dediğim gibi şu anki mevsim ılımanlığından kaynaklanıyor.Havalar soğuyunca klimanız daha stabil çalışacaktır.Bu sadece bu model için değil tüm klimalar için geçerli,tek fark bu seri biraz daha hassas davranıyor bu konuda.

Flow me konusunda ise kumanda damı yok,yada tamamında mı iptal bilemiyorum.Son zaman takılan 7550 montajlarında bulunmadım.Şu an stoklarda da olmadığı için bakamıyorum. Ama flow me olan kumanda fotorafını buraya koyayım siz karşılaştırın.

• 9'luk klimalarda kampanyalı ürünler var mı?
    veya ilerki tarihlerde olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hass Nicktir

9'luk klimalarda kampanyalı ürünler var mı?
    veya ilerki tarihlerde olur mu?

Özel bir kampanya görünmüyor şu anda.
    6526 Serisi 1650 TL lerde alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    kaşılaşılaştırdım ve sonuç benim kumanda görselde aynı olsada sensör yok tuştada sadece 88 rakamı var Yani farklı bu demek oluyorki falow me bende yok bu kumandanın fiyatı nedir acaba hem deneme amaçlı hem yedek olarak bulundurmak gerekebilir. cevabınız için çok teşekkürler. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetcall

kaşılaşılaştırdım ve sonuç benim kumanda görselde aynı olsada sensör yok tuştada sadece 88 rakamı var Yani farklı bu demek oluyorki falow me bende yok bu kumandanın fiyatı nedir acaba hem deneme amaçlı hem yedek olarak bulundurmak gerekebilir. cevabınız için çok teşekkürler. saygılar.

Deneme amaçlı satın alma biraz pahalı olur gibi.Kumanda 140 TL.isterseniz göndeririz.

• Zibro 6534 ile bende aranıza katıldım. Nasip 3-4 gün içinde montaja gelecekler. Umarım kışı rahat bir şekilde geçiririz.
  • Bende eğer çanakkalede sivri servisi var ise almayı düşünüyorum acaba çanakkalede servis varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: metin-22

Bende eğer çanakkalede sivri servisi var ise almayı düşünüyorum acaba çanakkalede servis varmı ?

sivri servisi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Bende eğer çanakkalede sivri servisi var ise almayı düşünüyorum acaba çanakkalede servis varmı ?

sivri servisi???

Hay ben t9 u zibro yazmak istemiştim aslında

• quote:

quote:

quote:

sivri servisi???

servis işini çözeriz sanırım.Pazartesi görüşelim......
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sivri servisi???

servis işini çözeriz sanırım.Pazartesi görüşelim......

Bakalım hayırlısı

• Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim konu zibro 7535 var evimde. Oda 15mt civarıdır.
    Belki daha önce çok yazıldı forumdan da okudum ama zibrocu olarak 1-2 sorum olacak mümkünse eğer bilgilenmek isterim.

1. gündüz ev boş akşam 7 de geliyoruz. Bu esnada şu anki hava durumuna göre 18-20 derece sabit yüksek fanda tutmak yeterlimidir.

2. akşam yatasıya kadar 25-27 derece arasında orta fanda çalışıyor follew me özelliği mesafe yetersiz geldiği için çekmiyor çok bir artısı varmıdır bu özelliğin. Ortamın kurumaması için yarım saat kadar buhar makinası çalıştıyorum.

3. oda da 2 ufaklık yatıyor gece 19-20 derece sleep moduna alsam çocuklara zararı olurmu.

4. kumanda da FP yazan sağdan 1. tuş tam olarak ne işe yaradığını kavrayamadım :) işe yarar birşey ise ki konulduğuna göre yarıyordur :)

Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim :)

Not : 120TL civarı gelen faturam geçen ay sadece soğuk olduğunda çalıştırıp normal havada kapattığım için 200TL geldi. Bu ay tasarruf yapabilirmiyim diye düşünüyorum olumlu yanıtlarınızdan sonra.

• Kışın klima ile ısınma konusuna bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodur35

Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim konu zibro 7535 var evimde. Oda 15mt civarıdır.
    Belki daha önce çok yazıldı forumdan da okudum ama zibrocu olarak 1-2 sorum olacak mümkünse eğer bilgilenmek isterim.

1. gündüz ev boş akşam 7 de geliyoruz. Bu esnada şu anki hava durumuna göre 18-20 derece sabit yüksek fanda tutmak yeterlimidir.

2. akşam yatasıya kadar 25-27 derece arasında orta fanda çalışıyor follew me özelliği mesafe yetersiz geldiği için çekmiyor çok bir artısı varmıdır bu özelliğin. Ortamın kurumaması için yarım saat kadar buhar makinası çalıştıyorum.

3. oda da 2 ufaklık yatıyor gece 19-20 derece sleep moduna alsam çocuklara zararı olurmu.

4. kumanda da FP yazan sağdan 1. tuş tam olarak ne işe yaradığını kavrayamadım :) işe yarar birşey ise ki konulduğuna göre yarıyordur :)

Cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim :)

Not : 120TL civarı gelen faturam geçen ay sadece soğuk olduğunda çalıştırıp normal havada kapattığım için 200TL geldi. Bu ay tasarruf yapabilirmiyim diye düşünüyorum olumlu yanıtlarınızdan sonra.

FB extra sessiz modudur.Isıtmada kullanmayın tavsiyem.Soğutmada olabilir.

Evde yokken de 18-20 de çalışsın zaten. Eve geldiğinizde ısıttığınız alan sadece o oda ise 25-27 derce yüksek biraz.Ama havalar soğumadan 22-23 kullanınca da ısıtmayı anlamıyorsunuz.Dolayısı ile havalar soğuduğunda 22-24 arası kullanırsanız daha ekonomik olur.Tabi ısı algılaması görecelidir.kişiye göre değişir.Birde klimanızı ısıtmada olabildiğince hızlı üflemede ve aşağı doğru havayı yönlendirerek kullanmakta fayda var.

Gece 18-20 yine ideal.Bu derecelerde hava çokta kurumaz. Ama siz yinede oda kapısını kapalı tutmayın.

80 TL fark sadece klimadan mı acaba.Elektrikli şohben falan kullanıyorsanız sular soğudu mu oda etkili tüketimde.
    80 TL karşılığı yaklaşık 222 kw elektrik enerjisi alınır.Aylık bu tüketimini 30 güne bölerseniz günlük 7.4 kw yapar.Günlük kullandığınız saate göre siz değerlendirin gerisin. Ama aç kapa çok dah yüksek tüketim yaptırır.

Ben şu an yeni bir marka 12 lik inv. test ediyorum evde ,24 saat açık 90 m2 ev,oda kapılar açık koridorda makine.Aylık tüketim 300 kw lara oturacak gibi.Tabi bu Kasım ayı çoğunluk. Bakalım kışın ne olacak...???

• mbirol kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Birol bey.
    Hemen klimayı açayım ufaktan çalışsın :)
  • Ben haddimi aşmaz isem 1 soru daha sormak isterim :)
    Klima oturma odasında en köşede artık günzüleri açık bırakıyorum kimse olmasada odada.
    Bende tüm gün çalışma odasındayım. Arada ki mesafeye göre diğer odaların kapıları kapalı kalmak suretiyle koridor dan benim oda açık kalınca sıcaklık alması için klimayı 24 dereceye setleyerek ısınmakmı karlı olur yoksa klimanın bulundu oda kapısını kapatıp klimayıda 20 derecede bırakıp bende kendi çalışma odamda yağlı radyatörle ısınsammı karlı olur.

oturma odasında hol kapısı yoktu kapı yaptırdım oda çok güzel ısınıyor açınca 24-25 derece iken holde ısınıyor 24 saat aynı derece 24-25 de belki benim odada ısınacak ama elektirik ne kadar yakar hesap edemedim.

Elektirik tek tarife bu arada gece gündüz ayırımı yok.

klima zibro 3D 7535
    yaplı radyatör : DELONGHI TRD-1025 DRAGON -http://goo.gl/jHfrPW

• quote:

Orijinalden alıntı: bodur35

Ben haddimi aşmaz isem 1 soru daha sormak isterim :)
    Klima oturma odasında en köşede artık günzüleri açık bırakıyorum kimse olmasada odada.
    Bende tüm gün çalışma odasındayım. Arada ki mesafeye göre diğer odaların kapıları kapalı kalmak suretiyle koridor dan benim oda açık kalınca sıcaklık alması için klimayı 24 dereceye setleyerek ısınmakmı karlı olur yoksa klimanın bulundu oda kapısını kapatıp klimayıda 20 derecede bırakıp bende kendi çalışma odamda yağlı radyatörle ısınsammı karlı olur.

oturma odasında hol kapısı yoktu kapı yaptırdım oda çok güzel ısınıyor açınca 24-25 derece iken holde ısınıyor 24 saat aynı derece 24-25 de belki benim odada ısınacak ama elektirik ne kadar yakar hesap edemedim.

Elektirik tek tarife bu arada gece gündüz ayırımı yok.

klima zibro 3D 7535
    yaplı radyatör : DELONGHI TRD-1025 DRAGON -http://goo.gl/jHfrPW

Bana sorarsanız klimanızı kapatmayın.Zaten kapıda olsa idi açık kalsın.o alana 7526 alsan daha güzel olurdu.
    Sen yinede klimanı 22-24 derece arası full kullan ,ihtiyaç olursa radyatörü açarsın...

• Klimayı sizden almıştım izmir yeşilova barış :)
    Önceki evde tek salona hitap ediyordu ama yazın ev değişikliği yapıldı hatta taşımasını yaparken duvar yüksek geldi arkadaşlar uzun merdiven almaya gelmişlerdi ramazan ayında sanırım.

24-25 derece full fan açık kullanayım bakalım inşallah elektirikten göçmeyiz :)
    Bu donma olayı olursa nasıl anlaşılır ki klimanın motou çok yüksekte camdan da bakma şansı yok. iç üniteden anlaşılırmı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodur35 -- 5 Aralık 2013; 13:16:17 >
  • Barış senmiydin ya! Bende bodur yabancı gelmiyor diyorum.Her ne olursa olsun elekt.radyatörden ekonomik olur..

Yeni evde oda küçükmüş bayağı...
    Buzlanma olursa klima defrost yapar,ön panelde lamba yanar.Bakmana gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbirol -- 5 Aralık 2013; 18:26:15 >
  • Şimdi forumda okuyorum inverter devamlı çalışcak kendisi dur kalk yapıyor diye.
    Follew me özelliği benim cihazda tam çekmiyor makinaya doğru yaklaşmam gerekiyor onuda öle tutmak mümkün değil.
    Follew me olmadan çalışınca inverter görevini görmemiş mi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.