Şimdi Ara

Zibro, Toshiba, LG, Alarko Carrier Hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alttan iki tane küçük single, üstteki dördü twin.

Acep Birol ustanın sattığı yeni seridekilerin 9'luğu ve 12'liği de single mi, twin mi?
  • Usta bizde her sey acik, Cin se cinli,japonsa japon,pir inv. Bile var demi len koylu. Gel buyur cay kahve ,balik raki var,iistersen cihazida dagitiriz,eger degilse once ben koyarim tefe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocausta*

Alttan iki tane küçük single, üstteki dördü twin.

Acep Birol ustanın sattığı yeni seridekilerin 9'luğu ve 12'liği de single mi, twin mi?

usta git bir birolun yanına dağıtın zibroyu:) sonrda senin aclerden birini dağıtın. rakı balık keyfinize bakın ama dikkat et Birol içince sapıtıyormuş. birlikte içipte sizde ona uyup sapıtmayın beraber sağı solu dağıtırsanız geziye döner ortalık
  • Klimanın sadece verimi ile ve üretildiği yerle ilgilenen arkadaşlar şunu da dikkate alsınlar.Satın alacağınız Klimayı İthal eden veya Türkiye Distribütörü olan firmanın yapısı da çok önemli değilmidir.Servis ağı ve yedek parça stok güvenilirliği önemli değilmidir.Yıllarsa ucuz ürün diye marketlerde satılan bir çok ürün ithal edici firmanın batmasından dolayı servis garantileri bile dolmadan sökülmek zorunda kalmıştır.Bu konular en önemli konulardır.Bugün daha ucuza daha kaliteli ürün aldığına inanan müşteriler ilk arızlar gelmeye başladığında yüksek servis ücretleri ve yedek parça fiyatları ile karşı karşıya bırakılmaktadırlar.Verimi yüksek fakat servis problemi ülke ağına yayılmamış yeteri kadar yedek parçayı stoğunda bulundurmayan veya servis kurumsallığı olmayan firmalarda verimden kazandığınız 100 TL lik yıllık kar bir anda sizin cebinizden Elektrik kurumu yerine ithal eden firmaya da gidebilir..Herşeyden önemli Kurum ve köklü firmalardan klima almanızı tavsiye ediyorum.Teşekkürler

• Kusura bakmayın yarası olan gocunur benim kastım Zibro değildir..Zibro deyince benim aklıma Gaz Sobaları gelir.Zibro diye Klima markasını ben nerede ise ilk kez duyuyorum..Yaygın servis ağı deyince Türkiyenin her köşesine satılan klimanın her tür garanti ve yedek parça güvencesini verebilmektir.Sizde verebilirsiniz incelemedim.Kastettiğim konu şudur Firmanın kurumsallığı arttıkca işler yavaş işler ama sonuca ulaşabilirsiniz.Kurumsal olmayan firmalarda bir kaç kişinin ağzından çıkana bakılır.Zibroyu hangi firma getiriyor bilgi verirseniz araştırayım değerlendirmem kendime kalsın..Herkese Bol kazançlar..
  • mbirol kullanıcısına yanıt
    Bu arada PVG yi yazmışsınız sanırım dalmışım..PVG ile ALARKO, KOÇ, SABANCI bir değildir.PVG büyük bir firma diye anlatmak kızını annesinin övmesi gibi bir şey olur.Güçlü firmalar ülkede kaç kez kriz atlatıp ayakta kalanlardır.Sektörde Küçük birçok firma bu krizlerde batıp gittiler.21 Yıllık bu piyasanın içerisinde biri olarak deneyimlerimiz sabittir .Hatta Beyaz Eşya Sektörü ile Isıtma Soğutma sektörü aynı değildir.Herkes uzman olduğu alanı yapmalı düşüncem böyledir.Halen ülkemizde Klimaların verilen EER değerlerini Test edebileceğimiz bağımısız bir Labaratuvar yokken yurt dışından ithal edilen klimalarda broşürlerde yazılan değerler ne derece doğrudur siz karar verin
  • Arkadaşım yarası olan gocunur derken,bu başlıkta Alarko ve Zibro nun adı geçiyor.yani yaraya parmak basıyorsunuz ,direk markaya hedef alıyor yazdığınız. Bugüne kadar Zibro yu klima olarak duymadıysanız,sektörden biri olarak bu sizin eksikliğiniz.Korkmayın PVG batmaz...Hollanda lılar bu dünyada ticareti en iyi bilenlerdendir.

Labaratuar eksikliğide bu sektörün ve işte o kocamanların ayıbı malesef...Yaptırmazlar merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alarko Carrier Toshiba

Kusura bakmayın yarası olan gocunur benim kastım Zibro değildir..Zibro deyince benim aklıma Gaz Sobaları gelir.Zibro diye Klima markasını ben nerede ise ilk kez duyuyorum..Yaygın servis ağı deyince Türkiyenin her köşesine satılan klimanın her tür garanti ve yedek parça güvencesini verebilmektir.Sizde verebilirsiniz incelemedim.Kastettiğim konu şudur Firmanın kurumsallığı arttıkca işler yavaş işler ama sonuca ulaşabilirsiniz.Kurumsal olmayan firmalarda bir kaç kişinin ağzından çıkana bakılır.Zibroyu hangi firma getiriyor bilgi verirseniz araştırayım değerlendirmem kendime kalsın..Herkese Bol kazançlar..

Alarko'cu kardeşim, Birol usta'da biraz musevi fobisi vardır, o yüzden Alarko'ya gıcıktır
    Yoksa Alarko'nun Koç-Sabancı vs. ile aynı kalitede olmadığını biliyoruz. Kurum olarak oldukça saygın, bence ülkedeki en iyi birkaç firmadan birisi.

Ancak son yıllarda tüketici tarafında firmanın çuvallamakta olduğu görülüyor.
    Bu forumda 5-6 tane uygunsuz olay gördük, vakum bile yapmadan klima kuran Alarko servisleri var. (Bu türden vahim hatalar yapan servisler ile ilişik kesilmeliydi, eskiden Alarko böyle ciddi bir firmaydı, şimdi bayaa "light"laşmış gibi.)
    Hatta bir olayda Alarko merkez bile konuyu sallamaya çalıştıydı, buradaki arkadaşlarla merkeze bombardıman ederek vatandaşın klimasını değiştirtmiştik.

Ayrıca bir de son zamanlarda gelen N3** kodlu aletlerde ses sorunu olduğunu duyuyoruz.
    Nedir bu işin aslı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kocausta*

quote:

Orijinalden alıntı: Alarko Carrier Toshiba

Kusura bakmayın yarası olan gocunur benim kastım Zibro değildir..Zibro deyince benim aklıma Gaz Sobaları gelir.Zibro diye Klima markasını ben nerede ise ilk kez duyuyorum..Yaygın servis ağı deyince Türkiyenin her köşesine satılan klimanın her tür garanti ve yedek parça güvencesini verebilmektir.Sizde verebilirsiniz incelemedim.Kastettiğim konu şudur Firmanın kurumsallığı arttıkca işler yavaş işler ama sonuca ulaşabilirsiniz.Kurumsal olmayan firmalarda bir kaç kişinin ağzından çıkana bakılır.Zibroyu hangi firma getiriyor bilgi verirseniz araştırayım değerlendirmem kendime kalsın..Herkese Bol kazançlar..

Alarko'cu kardeşim, Birol usta'da biraz musevi fobisi vardır, o yüzden Alarko'ya gıcıktır
    Yoksa Alarko'nun Koç-Sabancı vs. ile aynı kalitede olmadığını biliyoruz. Kurum olarak oldukça saygın, bence ülkedeki en iyi birkaç firmadan birisi.

Ancak son yıllarda tüketici tarafında firmanın çuvallamakta olduğu görülüyor.
    Bu forumda 5-6 tane uygunsuz olay gördük, vakum bile yapmadan klima kuran Alarko servisleri var. (Bu türden vahim hatalar yapan servisler ile ilişik kesilmeliydi, eskiden Alarko böyle ciddi bir firmaydı, şimdi bayaa "light"laşmış gibi.)
    Hatta bir olayda Alarko merkez bile konuyu sallamaya çalıştıydı, buradaki arkadaşlarla merkeze bombardıman ederek vatandaşın klimasını değiştirtmiştik.

Ayrıca bir de son zamanlarda gelen N3** kodlu aletlerde ses sorunu olduğunu duyuyoruz.
    Nedir bu işin aslı?

Usta benim burada alarko icin birseymi yszdimda tartisma cikti. Arkadas kendilrini tek geciyor,geri kalan fssa fiso diyor. Ortaligi karistiran bendegilim,kendisi. Bizde susup oturacagiz sandi galiba kenara. En buyuk onlar ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde biliyoruz Zibro yazınca kimin getirdiğini görebileceğimizi ben özellikle sordum.Birileri Zibro Zibro diye övgüye girince elimizde Zibro sobalar patladı bir zamanlar onlarda patlamasın diye düşündüm.
    .Alarko Mükemmel klima diye yazmadım arkadaşlar kurumsal firmalar sadece Alarko değildir kurumsal firmalarda emmi dayı ilişkisi olmadan sistemle çözülür işler..Biraz geç olur ama çözülür sonuçta..2.si kliması arızalanmayan kaç tane Marka var yazarmısınız..Kalite standartları bile 100 adette belirli adet olabileceğini belirlemiştir.Servis Vakum hikayesine gelince Servis zaman kazanmak için yaptıysa müşteri bunun 4440128 hattına ilettiğinde Çağrı merkezi mutlaka ilgilenyor..Amaç ne Alarkoyu yüceltmek nede öne çıkarılmaya çalışılan markaların bizleri ezmesini sağlamak.Zibro ve diğer markalara da başarılar..Hayırlı kazançlar
  • Hayırlı işler sizlere..Büyük Klima Zibro Hayırlı olsun Bizlere
  • Arkadaşlar aşağıdaki klimayı almayı düşünüyorum, fikirleriniz nelerdir ?
    http://www.toshiba.com.tr/ras-13-n3kvr-skvr-inverter-daiseikai-klima-p9.html

özelikle hava filtrelerinin iyi olması benim için önemli, başka bi öneriniz olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak032

Arkadaşlar aşağıdaki klimayı almayı düşünüyorum, fikirleriniz nelerdir ?

özelikle hava filtrelerinin iyi olması benim için önemli, başka bi öneriniz olabilir mi ?

Ses sorunu olduğunu kullanıcılardan duyduğum için bu ürünü almaktan son anda vazgeçmiştim. 13skvr de kronik bir ses problemi var kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

quote:

Ses sorunu olduğunu kullanıcılardan duyduğum için bu ürünü almaktan son anda vazgeçmiştim. 13skvr de kronik bir ses problemi var kısaca.

Evet bende okudum biraz bu soruyu sorduktan sonra bi ses problemi var diyorlar. Sonuç olarak ne aldın ? Şimdi mitsubisilere bakıyorum ama onlarında net fiyatları sitede yazmıyor , karışmış durumdayım :)

• quote:

quote:

quote:

Evet bende okudum biraz bu soruyu sorduktan sonra bi ses problemi var diyorlar. Sonuç olarak ne aldın ? Şimdi mitsubisilere bakıyorum ama onlarında net fiyatları sitede yazmıyor , karışmış durumdayım :)

Alarko Carrier X-POWER GOLD 53 NQV 035M 12.000 aldım hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlgin için teşekkür ederim kardeşim, sorunsuz kullanırsın inşallah klimanı :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ses problemi çıktı sanırım. Servis geldi makine son devir hızla çalışıyor haliyle bu ses normal dedi gitti.

Isıtma modu, hi-power açık, son fan hızı aşağıdaki gibi sesle çalışıyor. Hi-power kapalıyken son devir çalışmadığı için böyle ses yok haliyle.

https://vimeo.com/73819782

Sizler ne dersiniz hocam ? @9köy @mbirol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ses problemi çıktı sanırım. Servis geldi makine son devir hızla çalışıyor haliyle bu ses normal dedi gitti.

Isıtma modu, hi-power açık, son fan hızı aşağıdaki gibi sesle çalışıyor. Hi-power kapalıyken son devir çalışmadığı için böyle ses yok haliyle.

https://vimeo.com/73819782

Sizler ne dersiniz hocam ? @9köy @mbirol

Açıkcası dış ünitelerden böyle ses gelmesi normal yada ben daha sessiz dış üniteli bi cihazla tanışamadım :) bide yüksek güçte çalıştırıyorsun flan , bana normal gibi geldi. Tabii bir teknisyen daha iyi karar verir.

• Sizin moralinizi bozmak gibi olmasın ama benim eski auer 18000 btu c sınıfı klimamın dış ünitesi bundan daha sessizdi.
  • Biraz önce servisi aradım. Dedim başka bir eleman gönderir misiniz ? Çünkü bugün klimayı sıcak modda yine denedim dış ünite saçtan zırıltı sesleri geliyor titreşimden dolayı. Video yükleniyor, 30 dk sonra işlenmiş olur:

https://vimeo.com/73943047

Telefonu açan servisin sahibiymiş. Gelen servis elemanı da oradaydı sesi geliyordu. Başka eleman yok, isterseniz aynı eleman gelecek. Gelen eleman ses normal diyip gitmişti.. Ayrıca yine geldiği zaman yine ses normal derse benden 50 TL servis ücreti isteyeceklermiş böyle dedi.. Ki yine normal diyecek..

Dedim ayrıca videoda duyduğunuz gibi zırıltı sesleri geliyor arada, sıcak modda çalıştırıyorsunuz yazın vs. dedi. Dedim ki, arıza tespiti istiyorum ben. Bizde öyle bir şey yok dedi. Eleman gelir ürünü sökmeden bir şey yapmadan orada tespit yapar dedi. Dedim ürünü alın servisinizde arıza tespiti yapın, bizde öyle bir şey yok dedi.

Ne yapayım şimdi ben ?

Edit: Müşteri hizmetlerini aradım demin konuyu anlattım. Servisi arayıp konuyu araştıracağız ve size geri dönüş yapacağız dediler. Bir şey çıkacağını zannetmiyorum ama bakalım. Vallahi parayla rezil olmak böyle bir şey demek.

Yeni Edit: Bazı arkadaşlar hi-power yani son devir hız modunu kapatmamı istemişti. Onun videosunu da ekliyorum.

Sıcak modda, son fan hızında çalışması:https://vimeo.com/73941131
    Sıcak modda, son fan hızı + Hi-Power açık:https://vimeo.com/73819782

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsungr522tr -- 6 Eylül 2013; 21:40:07 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.