Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıntılı ayarlara bakmak lazım android olduğu için telefon mantığında çalışır kulaklarına zarar verecek sanıyordur

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Bulamadım bir türlü eğer sende kullanıyorsan müsait olduğunda bakabilirmisin ben demo de 80-85 görebiliyorum power dan dolayı oppoda hiç sorun olmadan yükseliyor ama bu limit koymuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Homecinemaxx kullanıcısına yanıt

kurulumun tam olarak nasıl z9x prodan ses açmaman lazım normalde marantz50 power pre olarak ne kullanıyorsan zidoo oraya bağlanmalı ve ses preden açılmalı ses çıkışın hdmi'da raw seçilmeli bu durumda ses digital olarak preye gitmeli ve preden açılmalı

Marantz 50 ve marantz 7055 power var tabi marantz dan sesi açıyorum orda sorun yok ses seviyesi zidoo takılıyken 78.5 ta kalıyor marantz oppoya geçtiğimde 100 kadar yolu var zidoo limit koyuyor sanırım

Ayarlarda HDMI Audio RAW da duruyor
    Ayarlarda SPDIF audio da RAW da duruyor doğru mu

• Homecinemaxx kullanıcısına yanıt

doğru muhtemelen beta sürümlerde bir hata var diyorlardı raw auto gibi çalışıyor diyorlardı düzelir diye ummak lazım

• Arkadaşlar ,

Zidoo Z9X konu başlığında paylaştım ama bilgilendirme anlamında burada da paylaşmış olayım.

Çıktığı günden beri kullandığım ve yazılımlarını hobi anlamında takip ederek sizlerle paylaştığım Zidoo Z9X medya oynatıcımı satıyorum.Sorunsuz , kutusu mevcut ve kozmetik olarak çok iyi durumda olan bir cihaz.

Almayı düşünen arkadaşlar PM'den ulaşabilirler.

İstediğim fiyat = 6.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Kasım 2023; 17:16:55 >
  • Arkadaşlar,

Z9X cihazım forum dışına satılmıştır.Bilginiz olsun...

• Bir arkadaşımız var hem z9x hem de z9x pro kullanıyor iyi de bir ses sistemi var görüntü anlamında fark yok ama ses çok farklı z9x pro takar takmaz o ne ya dedim diyor

Yani z9x Pro’daki ses daha mı kötüymüş üstad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Aralık 2023; 12:9:3 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt

tam tersi m195 zamanlarındaki gibi gümbür gümbür diyor

Bu vesileyle ; zamanında M195'ten aldığım sesi, şu güne kadar kullandığım hiçbir medya oynatıcı da alamadığımı net olarak tekrar hatırlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 6 Aralık 2023; 12:11:35 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

neydi be bedavaya cam gibi görüntü pırıl pırıl bir ses alıyorduk ne ara 200 euro oldu bu naletler 

Bende durum tam tersiydi..

Pro’daki ses çok kötüydü..

Şimdi durum ne bilmiyorum. Yeni yazılım geldi sonuçta..

Durum kötü olunca Pro’yu sattım, Zappiti Referance’ye geçtim.

Şimdi kafam rahat. Hem ses, hem görüntü muhteşem.

Ama yinede eski dost zidoo’yu takip ediyorum.

İleri de nerelere gelmiş zidoo, bilelim üstad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 6 Aralık 2023; 13:17:49 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt

zappiti ile mukayese edilemez tabii ki

Zamanında hangi akla hizmetle satmışız öyle güzel bir cihazı.Ulen koy kenara dursun değil mi?

Fiyat olarak medya oynatıcıların çok ucuz oldukları dönemlerdi zaten...:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 6 Aralık 2023; 13:5:26 >
  • Sen saklayabilirdin full hd izlediğin oluyor artık ben hdr olmayan hiçbir şeye katlanamıyorum bırak full hdyi

hatta sana sorup indirdiğim apple dizisi vardı ya onu da ses atmos değil diye öyle duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Aralık 2023; 12:33:34 >
    " Hem cam kenarı olsun, hem şoför mahalli " hesabı.

Hem HDR10+ olsun , hem de Dolby Atmos.

Paşamdaki keyfe bak sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 6 Aralık 2023; 13:8:32 >

itibardan tasarruf olmaz öğrenemedin mi devlet büyüklerimizden 

Zaten m195'den sonra görüntüde devrim sayılabilecek bir gelişme olmadı, cihaz bende duruyor ama açılmıyor var bir derdi ama bakmam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.