Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zamanında yanlış bir firmware yükleyince benim cihaz göçmüştü ve Çin'de satın aldığım firmaya göndermiştim kargo ile.

Onlarda yazılım atıp geri göndermişlerdi ve 55 gün sonra elime geçmişti.

Velhasıl çok uğraşmama rağmen o zamanlar çözememiştim cihazdaki sorunu.Umarım siz çözersiniz...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Z9X Proyu satıyorum. Futekodan almıştım. 7700 tl olarak izmirden teslim edebilirim veya başka sehre kargolayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oknkrmn O kullanıcısına yanıt
    Hala satilik mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple TV infuse ve zidoo arasında ilk gözlemim ciddi görüntü kalitesi olması sebebi ile satış yapma kararımı netleştirmedim. İlana ilgili arkadaşlara yazdıkları sira ile cevap vereceğim.

• Apple tvden daha üstün diyen ilk seni görüyorum hayret nvidiadan daha iyi olduğunu bizzat gördüm ama apple tv çok iyidir ya zidoo bile olsa daha iyi görüntü vereceğini sanmam

• sadays S kullanıcısına yanıt

4k ve HDR10, 150 inch perdede aldigim iki görüntüyü kıyısladım siz nvidiadan bariz iyi olduğunu görmüşsünüz ben de apple tv+infusedan daha iyi olduğunu gördüm. Apple tv icin infuse dışında daha iyi bir uygulama var tavsiyelere açığım. O uygulama ile de zidoodaki görüntüyü karşılaştırabilirim.

Ben de apple tvnin daha iyu goruntu verecegini dusunuyordum.

• oknkrmn O kullanıcısına yanıt

Vallahi bana çok ilginç geldi apple tvimi sattığım için kıyaslama şansım yok eğer izleme alışkanlıkların stream medya değilse zaten apple tv gereksiz vs10 motoru işe başa çıkamaz hiçbir oynatıcı

Iki cihaz goruntu dosyasini remux dosyasi olarak keenetic hooper modemime bagli hardisk uzerinden smp server ile aliyor.

• Ben kayda değer bir fark göremiyorum Apple TV ve Z9X arasında. Uzun zamandır zidoo'yu sadece remux içerikleri oynatmak için kullanıyorum. Stream ve webdl içerikleri Apple TV (infuse) üzerinden izliyorum. Nvidiayı ise en son ne zaman açtığımı unuttum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

açıkçası vs10 motoru sınırsız çıktı sağlıyor görüntü aynı bile olsa asla apple almam oynatamayacağı dosya yok neredeyse elinize ne geçrse geçsin dual layer dolby vision olmadıktan sonra bunu dv hdr hdr10+ her türlü formata dönüştürüp tvye verebilen başka oynatıcı yok hatta hdr olmayan projeksiyona bile

• Apple'ın da pratikliği akıcılığı vs var be üstad. Zidoo'yu 24 fps'e kitledim film açınca frame eşleme yaparken siyah ekran olmasın diye bu sefer de arayüz kasıyor bende buna pek gelemiyorum :)) remux TrueHD vs oldu mu zidoo can :) kalan çıtır çerezler Apple ile iyi gidiyor. Dd+ atmos ta sorun yok zaten..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ah şu aletde stream işi olacaktı ki koskoca apple nvidiayı maymun ederdi emme ne yapsın kurtlar sofrasına düştü hi-fi'ya kaçacam diye debeleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Aralık 2023; 21:5:8 >
    Bence sadece " Remux TrueHD v.s oldu mu Zidoo can :) " demekte yeterli değil.

Aynı şekilde ve en basitinden ; 720p yada 1080p videolardaki görüntü kalitesi bile bir başkadır Zidoo'da ve çoğu zaman beni şaşırtmıştır...

merhaba hacım Z9X ile Pro arasındaki fark nedir bir bilgin varmı tam olarak

• Proda işlemci hızlı biraz ama çekirdek olarak daha az öte yandan ram z9xten daha iyi (2-16 ya 4-32)
    Proda wifi 802.11ax geldi

Yani görüntü birebir aynı ama z9x pro biraz daha iyi teknik olarak ama öte yandan zappiti mühendisleri çok sorunlu bir işlemci biz z9xle devam edeceğiz diyorlarmış artık ne sebeple işlemci pahalı geldi uyduruyorlar mı yoksa bir bildikleri mi var bilemiyorum

• Dune s928x'e vs10 motoru koyduğunu iddia ediyor realtek 1619dr chipsetinden bir sonraki jenerasyon diyor 400 dolarcığınızı alırım diyor 

netflix yok amazon yok disney yok 8k imiş yesinler 8k'nı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Aralık 2023; 12:6:16 >
    Senin zaman zaman yazdığın cümle ile ben cevap vereyim şimdi de.

“ Ağam eğlenir benimle… “

• Arkadaşlar merhaba dün zldoo z9x prom nihayet geldi ve cihazın yazılımını son versiyon olan (G) yükledim ama ne başta ne sonda format atmadım bu sorun olurmu.
    Birde Google Play'de send files to TV uygulamasini yükledim ancak transfer esnasında hata aliyorum izinleride vermeme rağmen bunun çözümü vai

• Merhaba sarı sayfalarda zidoo Z9X pro satış ilanım var ilgilenenlere duyrulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4005675BB -- 26 Aralık 2023; 12:14:0 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.