< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (50. sayfa)

-
-
imkanım olsa ben de dune alırım buram buram kalite kokuyor alet eline alınca anlarsın zidoo ancak daha üst modellerde dune kalitesine yaklaşıyor
-
cevap için teşekkürler, az önce biraz araştırınca amazon belçika'dan buldum ordan da alabilirmişim. Bu yüzden alabilirsem DUNE, alamazsam artık ZIDOO. DUNE'u da beğenmezsem ya da başka bir şey olursa alan satar zidoo alıp geçerim diye düşünüyorum.
Bende Marka muhafakarlığı var biraz, sekiz yıldır zidooyu kullandığım için zidoo ya yakınım ama gelen yorumlara gore de alabilirsem artık DUNE deneyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesajınızı yeni gördüm. DUNE'nin iki modeli varmış biri PRO ONE hdd takılan, bir de hdd'siz Aynı ZIDOO gibi. HDD takılmayandan almayı deneyeceğim. Alabilirsem isterseniz size de gönderirim, bakar test edersiniz :)
ben dune kullandım çok alakasızdır menüleri haberin olsun alışana kadar nereden aldım keşke zidoo alsaydım diyebilirsin:)))
-
Yukardaki paylaştığım resim harddisksiz yeni çıkan modeli ve belcikadan geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nazik teklifin için teşekkür ederim artık eskisi kadar zaman bulamıyorum malum daha çok çalışıyor ve daha az kazanıyoruz ofisteki ses sistemini açmayalı aylar olmuş
-
doğru haklısınız :)
amazon.com'dan zidoo Z9X PRO satın almaya kalktığınızda hiç itiraz etmeden gönderiyor, önceden bu adrese gönderilemez derdi. Dune için de denedim onu da gönderiyor. Gümrükte takılmaz mı?
-
Niye takılmasın ki gümrük mevzuatı net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satın almak gibi hataya düşmeyin sakın. Gümrükte kesin takılacaktır.
-
Satıcı Amazon değildir, satan da tüm dünyaya açmış siparişi bilmezki dünya ile pek alakamız yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takılır 10.000 tl de gümrükçü alır artık şahsi ithalat yokquote:
Orijinalden alıntı: JUNE8Oamazon.com'dan zidoo Z9X PRO satın almaya kalktığınızda hiç itiraz etmeden gönderiyor, önceden bu adrese gönderilemez derdi. Dune için de denedim onu da gönderiyor. Gümrükte takılmaz mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba nvidia shield prodan z9x 8k ya geçmek gri bir niyetim var sizce değer mi? Birde Ankara’da z9x bulabileceğim bir mağaza var mı? Teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yurt dışından 15bine Zidoo Z9X 8K alabiliyor ve getirtebiliyorum. Ne dersiniz arkadaşlar alayım mı yoksa farklı bir alternatife mi yöneleyim? Bu fiyat civarında satmak isteyen olursa onu da değerlendirebilirim.
-
Bence etmez o fiyat ama en iyi görüntü kalitesi de bunda yapacak bir şey yok😪
Zido x9s 150€ ile satılmıştı bu 330€ bir de kur farkı olunca bu fiyatlar kaçınılmaz oluyor haliyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ederi 230 euroluk alet
Aradaki 100 euro ne için onu anlamadım 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Mart 2025; 18:38:3 >
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
Bence etmez o fiyat ama en iyi görüntü kalitesi de bunda yapacak bir şey yok😪Görüntü kalitesi anlamında en iyisi Zidoo Z9X 8K mı?
-
280 Euro ile 8k modelini sipariş ettim. Arkadaş getirecek yurtdışından.
Bu arada tv de bozuldu.
Daha çok film izlemek için kullanacağım bir tv bakıyorum.
Alacak marka kalmamış ülkede. Samsung, Lg vev Tlc var.
Tlc'nin özellikleri ağzına kadar dolu olmasından dolayı araştırdım. DV, HDR10+, IMAX gibi neredeyse bütün özellikleri bir arada toplayıp ucuza satıyorlar ama geri bildirimler panel kalitesi derken vazgeçtim.
LG'yi de eledim. Elimde en son Samsung kaldı.
İki modele düşürdüm.
OLED 65S90C ve QLED 65QN90D... fiyatları birbirine yakın. Karasal yayın çok az izleyeceğim için OLED bana mantıklı geliyor ama, kısa zamanda arıza çıkarması muhtemel gibi bakılıyor bu yuzden de uzun vade kullanım için QLED öneriliyor.
Bu konuyu TV kısmında da yazdım ama orda fanatiklik fazla boyutta olduğu için, burda kendi aramızda sorayım dedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 24 Mart 2025; 14:25:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X