Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

sistemim giriş seviyesi.
    2016 model sony XD8505 sadece Hdr var.
    denon 1400h avr ve 5.1.2 magnat atmos var.

bu sistemle aradaki ses farkı olsa da anlayacagmı sanmıyorum. tv konusunda da dolby vision destekli tv alacaktım ama sadece dolby vision için gereksiz olur gibi yorumlar da alınca değiştirmekten vazgeçmiştim.
    şu an yurtdışından bakınıyorum, hangisini getirtebilirsem onu alacağım gibi duruyor, dune için ikna oldum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkanım olsa ben de dune alırım buram buram kalite kokuyor alet eline alınca anlarsın zidoo ancak daha üst modellerde dune kalitesine yaklaşıyor

• sadays S kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, az önce biraz araştırınca amazon belçika'dan buldum ordan da alabilirmişim. Bu yüzden alabilirsem DUNE, alamazsam artık ZIDOO. DUNE'u da beğenmezsem ya da başka bir şey olursa alan satar zidoo alıp geçerim diye düşünüyorum.

Bende Marka muhafakarlığı var biraz, sekiz yıldır zidooyu kullandığım için zidoo ya yakınım ama gelen yorumlara gore de alabilirsem artık DUNE deneyeceğim.

Bu mesajınızı yeni gördüm. DUNE'nin iki modeli varmış biri PRO ONE hdd takılan, bir de hdd'siz Aynı ZIDOO gibi. HDD takılmayandan almayı deneyeceğim. Alabilirsem isterseniz size de gönderirim, bakar test edersiniz :)

• nc39 kullanıcısına yanıt

ben dune kullandım çok alakasızdır menüleri haberin olsun alışana kadar nereden aldım keşke zidoo alsaydım diyebilirsin:)))

Yukardaki paylaştığım resim harddisksiz yeni çıkan modeli ve belcikadan geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

nazik teklifin için teşekkür ederim artık eskisi kadar zaman bulamıyorum malum daha çok çalışıyor ve daha az kazanıyoruz ofisteki ses sistemini açmayalı aylar olmuş 

doğru haklısınız :)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.