Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Zidoo playerden online altyazı indirmek istediğimde altyazı indirmek için vip üye olmalısınız uyarısı çıkıp indirmeyi yapmıyor. Biraz araştırdım çoğu kişide bu sorun varmış. API süresi dolmuş. Bu soruna karşılaşan var mı _?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zidoo'da opensubtitles a özel bir ayar yok maalesef. 1 ocak itibariyle çoğu kişi de olmuş sorun, sadece zidoo tarafında değil tüm platformlarda.

• Synology'nin kendi torrent uygulaması var.

@spider6400

• Opensubtitles ücretli oldu yıllık €10 ücret istiyor altyazı için.
    Manuel olarak PC üzerinden altyazı indirip film ile aynı isim olacak şekilde film klasörüne atabilirsiniz.
    Veya zidooya kurulu kodi üzerinden opensubtitles.com eklentisi şuan çalışıyor deniyor, buradan altyazılı indirip home theater uygulaması üzerinden izlenebilir..

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. O zaman Vip olmadan Zidoo'dan altyazı indirme devri bitti diyebilir miyiz ? Vip olduk diyelim Zidoo'da ayar da yok diyebiliyorum. Şu an Kodi ile vip bilgileri gilir sanıyorum. Kodi'nin görüntü kaltesini beğenmiyorum kendi playeri daha iyi geliyor bana psikolojik de olabilir :)

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım opensubtitles reklamsız isterseniz ücret istiyor bız zaten sayfasına girmeyecez.onun için ödemeye gerek yok bence üyelik alın bir deneyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendi sitesinde sorun yok, başka platformlardan indirecekseniz vip üye olmanız lazım diyor. normal üyelik var zaten de zidoo da bu bilgileri girecek yer yok

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Zidoo ya özel editlenmiş kodi olan zdmc'yi (ZiDoo Media Center) indirip kurabilirsiniz. Bu zdmc'nin kodi den farkı film üzerine gelip play tuşuna bastığınızda kodi playeri yerine zidoo nun kendi playeri ile filmi açması. Opensubtitles.com eklentisi üzerinden altyazı indirip zdmc üzerinden film izlenebilir gittiği yere kadar. Sonrası yıllık 10 öyro gibi gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 3 Ocak 2024; 16:17:17 >

bedava peynir fare kapanında olur ya da milleti alıştırdı sanki kendisi yüklüyor ben çevirmenlerin yerine olayım başka platformlara yüklerim

• bu neden bu kadar sorun oluyor anlamadım ben zaten torrentde indirince en doğru altyazı için manuel indirir dener öyle hdd'e atarım yani bu eklentisini nadir kullandım zidoonun

• Futeko dan almak icin. Kart bilgilerini sadece uk icin acik. Diger ulkelere paypal hesabi istiyor. Siz nasil aldiniz.

Her kart var hemen hemen, bende alsam mi diye dusunmeye basladim. Arada kaldim nvidia, zidoo vs

• virtue28 kullanıcısına yanıt

Firmaya mail atıp bilgileri alıp SWIFT ile gönderiyorsunuz.

• Öyle deme üstad büyük kolaylık. En son 10 yıl önce yapmıştım manuel indirip klasöre atma işini. Geçen bir film izliyim dedim, bir baktım altyazı olayı patlamış tüm keyfim kaçtı :) rahata alıştık zor geliyor şimdi uğraşması.
    Şükür ki Apple TV tarafında infuse son baktığımda çalışıyordu :))

Infuse ucretli miydi, yada ucreti ne kadar.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Pro nun yaninda V12 kumanda alinmasini onerirmisiniz. Sizce deger mi 40 paunda

Infuse fiyatları ne zaman üye olduğunuzla alakalı galiba. Ben geçtiğimiz yıl içerisinde yıllık üyeliği 100 liraya başlattım. Sanırım bu 3 5 yıl sonra da 100 lira/yıl olarak devam edecek. Daha önce üye olan arkadaşlar yıllık 20/30 lira gibi ücretler ödüyor forumda gördüğüm kadarıyla.

aliexpresste 40 dolar oradan al çok klas duruyor namussuz ama nedir ya 40 dolar 40 sterlin

Yıllık abonelikte sadece satın alınan sürümü kullanabiliyorsunuz. Örneğin v7 ye yıllık abone oldunuz v7 her yıl aynı ücretle yenileniyor. V8 çıktığında o anki abonelik ücreti ile yenilemeniz gerekiyor. Her sürümü devamlı kullanabilmek için Lifetime ücretini bir kerelik ödemek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.