Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen doğru prosedüre devam et eski mesajlara bir bak bankalardan birisi bayağı düşük komisyon alıyordu swift için

• 5 aylik geriye gittim ama futeko ile ilgili pek muhabbet donmemis.

Mesela hangi banka Swift ucretini uygun aliyor. ( nasil ogrenilir)

Ben 199.90 paund odedikten sonra vergiyi vs nereye ödeyeceğim, bu prosedür nasil oluyor.

Bu konularda alan arkadaslar tecrubelerini aktarirlarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

tam sınırına gitmişsin 6 ay ve öncesi idi yazışmalar

swift dediğin aslında dövizle yapılan eft demek yani sen bir bankanın şubesine gidip sterlin hesabı açıyorsun oraya 200 sterlin yatırıyorsun sonra da bankaya bu sterlini futekoya havale et ya da eft yap diyorsun

en düşük fibabanka idi sanırım sorabilirsin o zaman 146 tl ödedim demişti arkadaş sonra garanti paypal tarzı bir işlem yapıyormuş dolayısıyla swift masrafı olmadan belki gönderebilirsin

ziraat devlet olduğu için paradan bağımsız fix bir tutar alır velhasıl soracaksın ezbere zor

futeko düşük kesiyor faturayı 50 sterlin filan gibi

vergiyi filan gümrük ya da kargo firmasına yatırmıyorsun ptt olduğu için vergiyi teslim ederken evden alıyor

300 ödeyen oldu 50 tl ödeyen oldu belli olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 4 Ocak 2024; 14:56:21 >
  • Konu başlığının ilk sayfasında Futeko’dan Zidoo Z9X Pro alan birkaç arkadaşın ücret detaylarını paylaşmıştım zamanında ve hâlâ duruyor.

O paylaşıma göre ürünü en ucuza mal eden @sascha nickli arkadaş ve kendisi Fibabank üzerinden Swift yapmış.O dönemdeki maliyet tablosu da şöyleymiş :

@sascha35 ====> Ürün :186,66 Sterlin ( 5.721 TL )
    Banka Swift Ücreti ( Fibabank 146 TL )
    Gümrük vergisi ( 329 TL )
    Toplam Maliyet : 6.196 TL

Bilginiz olsun…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 4 Ocak 2024; 18:27:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Butunnsaygalari tekrar okudum, bu mesaji kacirmisim nedense. Ilk mesaja bakmak da aklima gelmedi hic.

Bilgi icin tskler, fibabank ile hic baglantim yok. Az once garantiyi denedim, karta gonderim yapiyor ama Swift seklinde goremedim. Bulundugum ilde fibabank malesef yok, baska bankalari bir bakayim, Sonucu yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 4 Ocak 2024; 19:28:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye’den kendi kredi kartımla futekodan sipariş versem Fransa’ya yine swift ücreti gibi ek ücretler çıkıyor mu?

• Fransa derken teslimat mı oraya orada mı yaşıyorsun soruyu anlayamadım

• sadays S kullanıcısına yanıt

Türkiye’deyim ben. Fransa adresine kargo gidecek.

• pegasus777 kullanıcısına yanıt

daha yüksek fiyat çıkar swift ödersiniz artı fransa gümrüğünde yüzde 20 kdv ödersiniz 250 sterlin gibi birşeye gelir

• Bende kavuştum Z9X PRO ya ilk izlenimlerim Z9X ile arasındaki fark görüntü çok iyi baya fark var siyahlar daha siyah daha net ve menü çok hızlı ses hemen hemen aynı ama

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD )

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD )

• Homecinemaxx kullanıcısına yanıt

menü hızı ve ses zaten söylenmişti

ama siyahlar daha siyah ilk defa duyuyorum vs10 motoru aynı hatta z9xe göre bazı modları kapattırmış dolby vision deniyordu ilginç

Ses te çok demo yaptık iki cihazıda bağladım birini AUX1 diğeri AUX2 ye 3 filmde demo yaptık ANNA-Mortal kombat - TOP GUN da bir fark göremedik siyahlar daha siyah demem karanlık görüntülerde griye kaçan yerler vardı şimdi karanlık gece sahnelerinde daha siyah ve oda izlenim keyfi sunuyor bu arada Z9X Satıyorum forumdan düşünen varsa yardımcı olurum

Hayirli olsun, alim konusunu nasil yaptiniz?

Birde sende zapitti yada oppo vardindiye hatirliyorum.

hedef cihazınız ne?

dv tv hdr10+ tv veya hdr10 projeksiyon veya tv mi?

ya da sdr projeksiyon mu?

Yurtdışından pilot arkadaşım getirdi evet Oppo var 105

Ben şuanda sabit perde 120 inç te TW Epson 9400 kullanıyorum 3LCD teknolojisini kullanan HDR özellikli bu 4K PRO-UHD1 projeksiyon memnunum tabi hedef Epson 12000 😂

görüntü çıkışın hangi ayarda?

Pilot onuda getirir de o cok buyuk, onu getirmek istemez muhtemelen 😀

HDR 10 olarak kullanıyorum

Oppo 105 var zaten şuanda bende Z9X Pro yu getirdi

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.