< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (38. sayfa)

-
-
Bana kalirsa bu saaten sonra android 9 versiyon duz modeli alinmaz zaten.
Aradaki 4 ram ve 32 dahili hafiza olayindan dolayi bile pro versiyon alinir. Wifi 6 vs vs gibilerini saymiyorum bile.
Yazilim kismina gelince elbet duz model gibi gelisir zamanla. Firma yazilim konusunda iyi bence, surekli yeni yazilim cikartiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben cok eski bir paypalım vardı, adres falan ingiltere kayıtlı sisteminde, kredi kartımda tanımlıydı, yurtdışı alışverişlerinde onu kullanıyorum, cıkan gümrük ücretini yazarsanız son kertede sevinirim, bende ona göre sipariş vericem
-
Ayrıca AV1 codec destegide var cihazda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-sinema-sistemleri-zidoo-z9x-pro-g-e-l-d-i-1142466058/detay/
-
Z9x proya uygulama yukluyorum google surumu yani marketten, blutv ve amazon prime. Fakat uygulamalarda gorunmuyor. Ayarlar uygulamalar deyince oradan calistiriyorum bu bir sorunmu ana menuye kisayol atamanin bir yolu varmi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uygulamalarda neden görünmediğini bilemiyorum ama zaten izleseniz bile Zidoo’da aldığınız görüntü kalitesi HD olmaz, SD görüntü ile izliyorsunuzdur.
Bu yüzden Zidoo kullanan hiç kimseye Stream platformlarına ait uygulama yüklemeyi tavsiye etmiyoruz.Ama “ Başka cihazım yok , mecburum “ diyenler de uygulamaları yükleyip SD kalitesinde de olsa seyrediyorlar.
sadece meraktan deneycektim hocam, stream için başka cihazım var zaten.
-
tabi hepsinden önemlisi altyazı sorunu, zidoonun bunu çözmesi lazım biran önce
-
Yeni yazılımla alt yazi buldugu yazilmadi mi burda, ben mi yanlis anlamisim.
merhaba, sizin gümrük işlemleri gerçekleşti mi?
-
Yazıldı.
-
Henuz fiyat cikmadi, beklemedeyim.
Alt yazi icin ht 4.0 kendi programinda eskisi gibi yaoabiliyoruz, dogru mu anladim. @JUNE80
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 22 Ocak 2024; 13:28:35 >
Evet. (v1.0.75 beta)
-
Alt yazı sorunu yok z9x ve pronun artık yazılım verilmeyen modellerde o sorunquote:
Orijinalden alıntı: garudatabi hepsinden önemlisi altyazı sorunu, zidoonun bunu çözmesi lazım biran önce
Hangi yazilimi yuklememeiz gerekiyor bende zidoo kendi sitesindeki son guncel stabil surum yuklu, google play surumu kullaniyorum google play olmadan pek işime yaramiyor
Sanırım beta yazılımlardan bahsediliyor. Hatta z9x için beta bile değil alpha aşamasında bu yazılım..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepimiz betalardayız senelerdir de böyle sorun yaşamadık alpha sürüm önermem
Merhabalar,
Benim zidoo siparisi hüsran ile sonuclandi malesef.
Gümrüğe takilmis, gumrukcu tutup vergilerini hesaplatmam vs gerekiyormus. Yati fiyatini bile gecebilir deniyor.
Geri gonderme durumunda ne olacak bilemiyorum, futekoya mail atacagim. Baya bir zararim olacak gibi.
Futekodan alan oldugu icin bende alayim dedim ama benimki neden takildi bilemiyorum. Faturaya yuksek yazildigi icin olabilir diye dusundum. Karsi taraf incelendiginde yine gumruge takilirdi deniyor. Cozemedim.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X