< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 20 Nisan 2025; 10:36:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (57. sayfa)

-
-
Abi yine araştırdım, her ne kadar Tv eArc ile hd sesleri gönderse bile Denon Avr de eArc olmadığı için, tv nin eArc ilr yolladığı sesi yine çözemiyormuş. :)
üç seçeneğe çıktı seçenekler :)
1. zidooyu doğrudan avr ye bağlayıp hdr10+ alamayacağım ama hd sesleri alabileceğim.
2. zidooyu tv ye bağlayacağım hdr sorunu olmayacak ama earc dan arc hd sesler yine kayıplı olarak gidecek.
3. hdmi splitter ile kullanmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmaz bu bölücü eski bu hdr desteği yokquote:
Orijinalden alıntı: nc39
HDR10PLUS için konuşuyorsunuz değil mi? Aslında özellikle bunun için değil LG yerine SAMSUNG seçimi yaptığım için bu duruma düştüm:)
hdr10plus çok yaygın değil dediğiniz gibi.
Bu arada bahsettiğiniz ürün bu mu?
bunu zidonun çıkışına takacağız, çıkan iki uçtan birini tv ye diğerini avr ye?
ancak bu sadece mirroing yapıyor sanırım. görüntüyü tv den sesi avr den alma olayı değil sanırım.
https://www.trendyol.com/MAXGO/2162-2-Port-cift-Yonlu-Hdmi-Switch-Splitter-Ekran-Monitor-Go-p-94478247?boutiqueId=61&merchantId=121798&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_creative=94478247&utm_campaign=94478247&adjust_campaign=product_free_202541919_TR&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=16208912&adjust_adgroup=16208912&utm_term=16208912&link_contentid=94478247
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hdmi bölücülerin kralı idi viewhd 4lü olan amazonda bile 80 dolardıquote:
Abi yine araştırdım, her ne kadar Tv eArc ile hd sesleri gönderse bile Denon Avr de eArc olmadığı için, tv nin eArc ilr yolladığı sesi yine çözemiyormuş. :)
üç seçeneğe çıktı seçenekler :)
1. zidooyu doğrudan avr ye bağlayıp hdr10+ alamayacağım ama hd sesleri alabileceğim.
2. zidooyu tv ye bağlayacağım hdr sorunu olmayacak ama earc dan arc hd sesler yine kayıplı olarak gidecek.
3. hdmi splitter ile kullanmak.
Muadili pauggede var
Entepe teknolojiye telefon aç onlarda var amacını söyle
selam söyle zaten dh foruma %20 indirim yapıyor ama yine de 3-4 bin tl vardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.entepeteknoloji.com
Paugge 2 Port HDMI Splitter - (Hdmi 2.0b 4K60Hz HDR, Optic Ses Çıkış)https://www.entepeteknoloji.com/Paugge-2Port-HDMI-Splitter-Hdmi20b-4K60Hz-HDR-Optic-Ses-Cikis-ENT-SP20B2A?search=hdmi&description=true&sort=p.price&order=ASC
bu mu abi? pahalıymış gerçekten de.
benim setupuma göre sizce en iyi senaryo hangisi? nelerden vazgeçmek mantıklı ya da mansıksız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2000 tlye verir muhtemelen ben 4 portluyi 2500e sattım ama ikinci eldi öyle düşün gümrük sıkıntılı degilken amazon almanya gönderiyordu bunlar 1000-1500dü😪
abi bunda da splitter yazıyor ?
stok yok diyor zaten:)
amazon.de den alabilirim ordan biriyle getirbilirim, marka model olarak hiçbilyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 20 Nisan 2025; 17:57:2 >
Sana splitter lazım zaten bölecek görüntüyü tvye sesi avryr gönderecekquote:
amazon.de den alabilirim ordan biriyle getirbilirim, marka model olarak hiçbilyorum
Getirtme imkanın varsaquote:
www.amazon.de
4K 60Hz HDMI Splitter 1x2 1080P 120Hz HDCP2.2 HDR 18Gbps UHD Dolby Vision Atmos EDID Scaler 4K 1080P Dual Monitors HDMI 2.0 Splitter 1 in2 Out for PS5, SkyQ, Xbox, Fire Stickhttps://www.amazon.de/dp/B083JVPXDY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H6MNT0AZ510ZBTQ8Z4WT&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H6MNT0AZ510ZBTQ8Z4WT&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_H6MNT0AZ510ZBTQ8Z4WT&previewDoh=1
-
teşekkür edeyim abi. bu olmazsa artık ikinci el bakacağım.
Bu olmadan olmaz benım senaryomda değil mi? hdr10+ dan vazgeçmeyelim diye çalışan aksamı değiştiriyorum:)))
Hdr10+'dan da vazgeçilmez hd seslerden de bu fiyata bedava aldır getirsin birisi ikinci ellere eyvallah etme hepsi eski hdr desteklemeyen modeller
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 20 Nisan 2025; 19:46:5 >
LG G4 alsaydım bunların hicbiri olmayacaktı sanırım, AVR Dolby Vision destekliyor. Neyse yaptık bişi artık:) büyük sözü dinleseydik keşke :)
Abi bu arada o splitterde hdr10+ yok diyor.
www.amazon.com.tr
SDKDZKG HDMI Ayırıcı 8K@60HZ, HDMI Switch 2'si 1 Arada 4K@120Hz, Yüksek Hızlı 48Gbps Splitte Alüminyum Anahtarı, Destekler HDR10、3D, İle Uyumlu Xbox PS5 Projektörler Monitörler HDTV : Amazon.com.tr: Elektronikhttps://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0D7PJBVFB/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AVKKH4BQPYKK8&psc=1
abi bir de bu varmış. amazon tr de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 20 Nisan 2025; 20:40:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu splitter değil switcher senin işini görmez
Ezcoo hdr10+ destekliyor diyor özelliklerinde ama amazon yorumlarında birisi alamadım demiş ben de gördüm bilemiyorum kullandığım bir model değil çok önerdim çok fazla insan aldı ama bir sorun yaşayan olmadı belki dolby vision veya hdr olarak kullandılar
Aynı modelin hdmi 2.1 olanı var firmaya sorup almak lazım
Hdr10+ destekliyor mu diye
www.amazon.de
4K 120Hz HDMI 2.1 Splitter 8K 60Hz 1 in2 Out VRR ALLM HDCP2.3 HDR10 8KUHD Dolby Vision Atmos Scaler 4K 1080P EDID Dual Monitore HDMI Splitter 1X2 für PS5 SkyQ Xbox NVIDIA AMDhttps://www.amazon.de/dp/B0C739QQ4Q?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_29K8WMXQM6003NK109TY&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_29K8WMXQM6003NK109TY&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_29K8WMXQM6003NK109TY&previewDoh=1
-
Cevap yok abi :)
Bu arada aklıma geldi. Zidoo'yu AVR'ye bağlasam, HDR10+ ya da DV içeriği Vs10 motoru ile işleyip en iyi sonucu vermez mi ? VS10 zaten bu işler için değil miydi :)
tamam dolby vision vs10 motoru her formatı birbirine dönüştürür de o zaman anlamı kalmaz ki zidooyu avrye bağladın hdr10+ görüntüyü işle dedin çıkı ne olacak dolby vision desen avr sonrası tv göstemrez hdr yap desen o zaman hdr indirseyidn filmi neden hdr10+ indirdin ki attan inip eşeğe binmek gibi olur
-
AVR firmware'in güncel mi mesela en son 2025 martında güncelleme almış eski güncellemerde dinamik hdr ile ilgili düzeltmelerden bahsediyor avryi güncelleyince hdr10+ gönderebilir de belki neticede dolby vision lisansı olan bir alet lisans almasa da aktarım şekli aynı hdr10+ aktaradabilir
-
Abi çok mantıklı dedin :) birbirine çevireceksek neden en başından normal hdr indirmiyorum ki :) peki vs10 motoru neden var ki :)
akşam eve gidince bakayım ama dedğin gibi güncellme gelmiş ise lisansız olduğu için hdr10+ u koymuslardır dicem de ticari olarak mantıklı olmazdı :)
Çünkü tv'in gelişmiş bir tv hdr10+ indirince coşacak hdr olunca sıradan gösterecek
vs10 motoru seninki gibi gelişmiş tvler için değil adamda nuh nebiden kalma projeksiyon var tv var büyük ekran değiştiremiyor imdada zidoo yetişiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X