< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (58. sayfa)

-
-
elbette dolby vision vs10 ile senin işin yok hdr10+ gönderir direkt autoda
-
Ben de Splitter arıyorum, yurtdışından getirmek yakın zamanda mümkün görünmüyor. Koca ülkede adam akıllı ürün yok ya acınacak durumdayız :)
Bu arada ChatGPT ile biraz sohbet ettim.
Şöyle bir bilgi verdi...
EDID Emülasyonu (Zidoo'nun gizli gücü)
Settings > Display > EDID
Burada, Zidoo'nun içinde bazı hazır EDID profilleri var. Denon X1400H’nin eksik HDR10+ EDID bilgisini aşmak için şunu deneyebilirsin:
Menüdeki:
→ “Use Custom EDID” seçeneğini aç
→ “EDID 4K60Hz HDR10+ + HD Audio” gibi bir profil seç
Bu, Zidoo’ya “karşıda hem HDR10+ destekli TV hem de HD ses destekli AVR var” gibi davranmasını sağlar.
🔄 Bu bazen işe yarar, bazen Denon veya TV bunu bozabilir. Denemeye değer!
Burda ne demek istiyor anlamadım bu EDID olayına daha önce hiç denk gelmedim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 21 Nisan 2025; 16:40:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harici bir ses sistemi kullanmayacaksak Zidoo HDMI kablosunu TV nin eARC yuvasına takmanın bir getirisi var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.
Hangisini kurdunuz Z9X için olanı mı?
-
Güncelleme gelmiş.
Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey.
This file is for Realtek 1295 models only:
X8/X9S/X10
https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk
-
-
ben de öyle yaptım. sizin serup nasıldı hocam
Setup su sekilde; 7.1.2 Atmos
Denon avr4300
Wharfedale 9.6 front
Monitor Audio Silver Center
Monitor Audio Silver sorraund
Monitor Audio Rx Fx sorraund back
2 adet Canton Atmos hop.
M&k mx350iii sub
Benq w2700,
Zidoo Z9X 8K
Apple tv
33TB Asustor Nas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 24 Nisan 2025; 19:47:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be helal olsun zidooya👏👏👏quote:
Orijinalden alıntı: farmer27Güncelleme gelmiş.
Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey.
This file is for Realtek 1295 models only:
X8/X9S/X10
https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle bu güzel gelişmeyi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür etmeliyim , eyvallah...
Bahsettiğiniz bu apk dosyasını ; bende konu başlığının ilk sayfasında güncel yazılımlarla ilgili bölüme ekledim hemen.
Konuyu takip edemeyenler için tekrar hatırlatırsak ; Zidoo yayınladığı bu güncelleme dosyasını , RTD 1619BPD chipsetli cihazlarında kullanılan Home Theatre 5.0 uygulamasında son dönemde yaşanan TMDB kaynaklı afişleme sorunlarını gidermek için yayınlamış.
Aşağıdaki linkten bu app dosyasını indirip 1619BPD chipsetli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.
Download : https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1619B_v4.3.52.apk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Nisan 2025; 23:16:55 >
-
Bir arkadaşım sıfır dan farksız Z9X Pro satıyor, ilgilenen özelden yazabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X