Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
55
Favori
36.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bakarken bir şey daha okudum. QD-OLED Tv'lerin gösterdiği HDR10+, WOLED Tv'lerin gösterdiği Dolby VIISON'dan aşağı kalır yonu yokmuş hatta daha iyi diyenler de gördüm reddit'de.

Abi o zaman Zidoo'da Vs10 motorounu kapatayım değil mi, boşuna işleyip kendisini yormasın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt

elbette dolby vision vs10 ile senin işin yok hdr10+ gönderir direkt autoda

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Ben de Splitter arıyorum, yurtdışından getirmek yakın zamanda mümkün görünmüyor. Koca ülkede adam akıllı ürün yok ya acınacak durumdayız :)

Bu arada ChatGPT ile biraz sohbet ettim.

Şöyle bir bilgi verdi...

EDID Emülasyonu (Zidoo'nun gizli gücü)
    Settings > Display > EDID

Burada, Zidoo'nun içinde bazı hazır EDID profilleri var. Denon X1400H’nin eksik HDR10+ EDID bilgisini aşmak için şunu deneyebilirsin:

Menüdeki:
    → “Use Custom EDID” seçeneğini aç
    → “EDID 4K60Hz HDR10+ + HD Audio” gibi bir profil seç

Bu, Zidoo’ya “karşıda hem HDR10+ destekli TV hem de HD ses destekli AVR var” gibi davranmasını sağlar.

🔄 Bu bazen işe yarar, bazen Denon veya TV bunu bozabilir. Denemeye değer!

Burda ne demek istiyor anlamadım bu EDID olayına daha önce hiç denk gelmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 21 Nisan 2025; 16:40:53 >
  • Harici bir ses sistemi kullanmayacaksak Zidoo HDMI kablosunu TV nin eARC yuvasına takmanın bir getirisi var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pharmacist kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt

Hangisini kurdunuz Z9X için olanı mı?

• Güncelleme gelmiş.

Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey.

This file is for Realtek 1295 models only:

X8/X9S/X10

https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk

• farmer27 F kullanıcısına yanıt
    Keske alt yazi bulma isini de yapsalardi iyiydi, zidoo foruma uyeligim yok, o basligin sahibine bunu da hatirlatmak lazim.

Gerci ben 8K versiyona geçtim ama X9s 5 sene daha gider, boyle kritik yazilim destegi devam ederse. Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD )

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    ben de öyle yaptım. sizin serup nasıldı hocam

• nc39 kullanıcısına yanıt
    Setup su sekilde; 7.1.2 Atmos

Denon avr4300
    Wharfedale 9.6 front
    Monitor Audio Silver Center
    Monitor Audio Silver sorraund
    Monitor Audio Rx Fx sorraund back
    2 adet Canton Atmos hop.

M&k mx350iii sub

Benq w2700,
    Zidoo Z9X 8K
    Apple tv

33TB Asustor Nas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 24 Nisan 2025; 19:47:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farmer27

Güncelleme gelmiş.

Realtek 1295 chipsetli ürünler için Zidoo'nun forumunda 22.04.2025 tarihinde güncelleme yayınlamışlar. Benim X9S'e yükledim. Home theatre 5 oldu. Posterleri buluyor artık. Önceki HT4'ü uninstall etmenize gerek yok. Bunca yıl sonra güncelleme vermeleri olumlu bir şey.

This file is for Realtek 1295 models only:

X8/X9S/X10

https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1295_v4.3.55.apk

Vay be helal olsun zidooya👏👏👏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle bu güzel gelişmeyi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür etmeliyim , eyvallah...

Bahsettiğiniz bu apk dosyasını ; bende konu başlığının ilk sayfasında güncel yazılımlarla ilgili bölüme ekledim hemen.

Konuyu takip edemeyenler için tekrar hatırlatırsak ; Zidoo yayınladığı bu güncelleme dosyasını , RTD 1619BPD chipsetli cihazlarında kullanılan Home Theatre 5.0 uygulamasında son dönemde yaşanan TMDB kaynaklı afişleme sorunlarını gidermek için yayınlamış.

Aşağıdaki linkten bu app dosyasını indirip 1619BPD chipsetli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Download : https://apidl.zidoo.tv/app/poster/zidoo_poster_RTD1619B_v4.3.52.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Nisan 2025; 23:16:55 >

• Bir arkadaşım sıfır dan farksız Z9X Pro satıyor, ilgilenen özelden yazabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.