5 metreye kadar hiçbir sorun olmaz. uygun fiyatlı, düzgün markalı bir kabloyu alabilirsiniz. 5 ten sonra ise optik gerekir olarak düşünebilirsiniz. zaten düzgün görüntü alamazsınız. toplam kablo hesabı da yapmayın, bu mesafeler 2 cihaz arası içindir. araya cihaz girince sinyal zaten yenilenir/yinelenir. bu arada isteyen olursa bende 15 metre optik paugge 2.0 var, 5 metre paugge 2.0 da olacaktı galiba... 2.1 e geçtiğim için boşa düştü hepsi... |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (6. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim. Hayatımda bir kez uyduruk markanın 5 metre kablosunu almıştım, 1080p'de bile zırt pırt görüntü kopuyordu, 1.5 metrede dandiği de sorun çıkarmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim. Görüntünün gidip gelmesi, kablo bant genişliğinin yetmemesinden kaynaklanıyor.
Örn. hdmi 1.2 kablo ile 4k görüntü taşımak isterseniz taşıyamaz görüntü gidip gelir. veya hdr, dv gibi formatlar da bant genişliğini arttırırlar, bu da gidip gelmelere neden olur. Yani dijital veri taşıyan kablolarda mesele kablo kalitesi değil de, tamamen kablonun bant genişliği aslında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 3 Ağustos 2023; 11:32:3 > -
1080p'yi bile düzgün taşıyamıyorsa baya eski bir versiyon olsa gerek. Ne kutusunda, ne de kablonun üzerinde versiyonunu belirten bir ibare yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim bildiğim sabio güzel marka
sabio ney layyyyn
-
Valla bilmiyorum. 2017 veya 2016 yılıydı, Yazıcıoğlu'ndan almıştım. Adam da övmüştü "bilmem kaç sarmal" diye. :)
yazıcıoğlu mu aliexpress bile daha güvenilir
-
Doğru, en azından AliExpress'te yorumlar var. Oradan bir şey alıp da pişman olduğum olmadı henüz.
İşin aslı astarını garanti bankasına soracaksın. 186,66 GBP yi 6893,29₺ olarak çevirdi. Swift uygun olabilir ama ben uğraşmak istemedim.
Bügün teslim aldım. Gümrük için 47.87₺ ödedim.
Toplam 6.941,16₺
-
Çok iyi güzel günlerde kullan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi günlerde , keyifle kullanmanız dileğiyle...
-
İyi Dilekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim. Cihaz gerçekten çok iyi çalışıyor. UI kısmı zayıf. DV ve Atmos sorunsuz oynattı. Bir tek 4k bluray iso'yu menülü çalıştırıyor ama yarım yazılar çıkmıyor :) yarın başka isoları tekrar deneyeceğim.
-
İyi günlerde kullanın. Siz siparişi ne zaman verdiniz. Ben de bekliyorum gelmesini tahmin de bulunmak istiyorum.
Alim isini nasil yapiyoruz, biraz detaylandirirsaniz bende dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24.07'de sipariş verdim kapalıydı onlar, 27.07 sabah kargoya verdiler 07.08'de teslim aldım. 3-4 günde Türkiye'ye giriş yapıyor ama ptt işleme alması biraz sürüyor.
-
"...yarım yazılar çıkmıyor " derken bu sıkıntı konusunda biraz daha detay verirseniz bende Zidoo Z9X'teki duruma bir bakarım.Bakalım onda durum nasıl?
Ama şunu özellikle paylaşayım.
Zidoo forumdaki Markswift2003 nickli Beta Tester bu durumu çok net özetlemiş ve Zidoo'nun iso dosyaları için değilde mkv dosyaları için çok iyi bir oynatıcı olduğunu yazmış.
Yani Blu-Ray filmleri izlerken birtakım sıkıntılar çıkma ihtimali her zaman olabilir Zidoo'da.
Zidoo alacağınız zaman bu tespiti dikkate almakta fayda var bence...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 8 Ağustos 2023; 19:38:22 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güle güle kullanın, böyle bir ürün için 2 dolar gümrük nasıl çıkmış ilginç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Futekonun sitesinden iletişim bilgilerini alıp mail attım futekoya. Hesap bilgilerini gönderdiler o hesaba Swift yaptım. Swift için ziraat bankasıni kullandım çalıştığım banklar arasından en düşük hizmet ücreti alan buydu. Oncesinde sterlin hesabım vardı bu hesap üzerinden Swifti gerceklestirdim. Adresi mail ile yolladım fatura kestiler urunu royal mail ile gönderdiler 3 gün sonra ptt teslim aldım şuan gümrük işlemi yapılıyor.
Akşam çok vaktim olmadı ama Dolby (2018) ve DTS (2020) demo disklerini denedim menüler sıkıntısız çalıştı. Bu akşam zaman bulursam daha detaylı bakıp bilgi veririm.
-
Alıntı
metni:Zidoo forumdaki Markswift2003 nickli Beta Tester bu durumu çok net özetlemiş ve Zidoo'nun iso dosyaları için değilde mkv dosyaları için çok iyi bir oynatıcı olduğunu yazmış. Yani Blu-Ray filmleri izlerken birtakım sıkıntılar çıkma ihtimali her zaman olabilir Zidoo'da. tabi markswift bunu hangi bağlamda söylüyor onu atlamamak lazım iso dosyalarının oynatımın zirvesinde oppo var sanki fiziki disk koymuş gibi davranıyor cihaz ondan sonra da dune geliyor zidooye göre daha gelişmiş bir dallanma sunuyor şimdi karşında böyle iki dişli rakip olunca temkinli konuşmak lazım yoksa diğer oynatıcılara göre fersah fersah ileridedir zidoo sorun menülü oynatım ve ekrana disk menüsünün gelmesinde değil alt menülerde dallanma sorunu yaşıyor maalesef zidoo ve çözemedi yıllardır kamera arkası görüntüleri izlemek istersin mesela hep ilk sahneyi gösterir hangisini seçersen seç v.s. ama bunu genele yaymak zor çok fazla haşır neşir olduğum dönemlerde zidoo ile daha hareketli menüsünde sorun olan veya ses ve altyazı ve hatta sahne seçiminde sorun yaşadığım film hatırlamıyorum ancak eski ilgim kalmadı isolara karşı çünkü fiziki disklerde de filmin dışındaki materyallere gereken özen gösterilmiyor film hdr veya dolby vision yapım aşamaları full hd veya hdr değil film atmos fragmanlar stereo kesilmiş sahneler de aynı ulen o zaman niye diskte 2 katı yer işgall ettireyim ki filme
ana track ingilizce ve atmos altyazı türkçe oldu mu geç gite döndü olay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Ağustos 2023; 11:54:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X