Kampanya yapar duz 10 bin der, kac demeli ki millet alayim desin. 7 civarina yurt disi alinabiliyor sanirim. Bilemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (8. sayfa)
-
-
Polk'u çok överlerdi "fiyatının çok üzerinde performans verir." diye, ben de sözlerini dinledim, maşallah harika çıktı hoparlörler. Genelde satıcılara değil, forumlardaki yorumlara güvenirim ama Can HiFi farklı. Vestel ve Loewe'ün, Grundig(Alman olanı değil) ve Sony'nin herhangi bir farkı olmadığını söyleyenleri görmüş biri olarak söylüyorum.
Umarım iyi bir fiyat yapar da herkes faydalanır. Letgo'daki ve Sarı sitedeki kazıkçılar da hizaya gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satıcı bizim gibi bir tane almıyor ki ama. Biz eskiden tekstil yapıyorduk, o zamanın parasıyla 750.000₺'ye mâl ettiğimiz gömleği perakendeci 3.500.000₺'ye satıyordu, hem de Ümraniye gibi yerde, Nişantaşı, Bağdat Caddesi vb... de değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım pazartesi belli olur garantili olacağı için 9000 civarı satar kanımca herkes uğraşamıyor yurtdışı swift v.s.quote:
Orijinalden alıntı: virtue28Kampanya yapar duz 10 bin der, kac demeli ki millet alayim desin. 7 civarina yurt disi alinabiliyor sanirim. Bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Indirim pek yapilacagini sanmam ama eger yurt disi fiyatlarina yakin bir fiyat gelirse bende henuz almamismen, buradan alabilirim. X9s artik eskidi gibi.
Yurt icindeki saticilara da destek olmak lazim, yeterki makul olsunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslimat süresi: 15-30 iş günü
yazıyor
Eğer böyleyse stoklu çalışmıyor demektir. E böyle olacaksa zaten insanlar kendileri de 7000 liraya aynı süre zarfında getirtebiliyor bunu. Forumdaki arkadaşların öyle demesinden tabiki çıkarıyorum bu sonucu.%40 fiyat farkı garanti için verilir mi? Bilemedim. Yine de bir firmanın getirmesi iyi tabiki.
-
İstediği kadar indirim yapsın.
Can Hi-Fi olarak bu fiyatlarla ürün satışına başladıysa bu iş olmaz.İndirse ne olacak?
Alican Bey dürüst olabilir, ona itirazım yok.Çünkü o zihniyetteki kişiler zaten baştacıdır bizde.
Ama ben Can Hi-Fi'dan bu fiyatlarla ürün almaktansa gümrük kumarını oymar ve her türlü vergi riskine karşı Futeko'dan sipariş geçerdim.
Neden derseniz ; arkadaş sen eğer ki bu ürünü Türkiye’ye firma ile yaptığın bir anlaşma ile ithal ediyorsan zaten görünen liste fiyatından ucuza alıyorsun demektir.Dolayısıyla Futeko'da 239 $ gözüken bir ürünü sende 399$'a yani yaklaşık 10.800 TL civarına satmaya kalkarsan şahsen ben almam, almaya kalkanlara da " Almayın, çünkü fiyat yüksek " derim, bu kadar net...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 6 Eylül 2023; 11:26:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar selam, z9x pro kulanıyorum şöyle bir sorunum var karşılaşan oldumu diye sormak istedim. Zidoo controller uygulaması zidooyu ethernet ile bağlayınca zidooyı görmüyor ama wifi ile bağlanınca sorunsuz görüyor. Ben wifi değil sürekli ethernet ile kullanıyorum bunun bir çözümü varmıdır?
-
maalesef androidlerin zırvalaması senelerdir çözemediler azıcık airplayden ders alsalar ama nerede asla görmez bu bug senelerdir var bazen bağlanır bazen bağlanmaz
controlleri ne amaçla kullanıyorsunuz alternatiflere yönelebilirsiniz belki
-
Maalesef haklı çıktın hiç oralı olmadı kim nereden alırsa alsına getirdi futekoya devam yani
-
Bir de sabit ip atamayı deneyin.
-
projeksiyonda kullanıyorum bazen sapıtıyor açmıyor uygulama üzerinden çözünürlüğü 4k 24hz alıyordum görüntü geliyordu, bazende dv ye geçiyor onu autoya alıyordum işime yarıyordu uygulama bayağı
-
modemdenmi atayacağız sabit ip?
-
Evet, adres rezervasyonu veya buna benzer bir kısımdan cihazın MAC adresine sabit IP vermelisiniz.
-
birde öyle deneyim teşekkürler. z9x de hiç böyle bir sorun yoktu ethernet ve wifi ile sorunsuz bağlanıyordum uygulamaya
-
Ben de uygulama ile (kablosuz) cihaz kapalı durumda ise açamıyorum, açma komutu gönderildi diyor o kadar.
-
yazılım oturana kadar bekleyeceğiz sanırım ufak tefek sorunlar var
-
Modemden dhcp kısmından da verebilirsiniz, android arayüzünden internet seçeneklerinden de. Nette rehberler vardır.
-
kumandaları ne yapıyorsunuz yahu eskimesin diye app mı kullanıyorsunuz
-
Ekrana goruntu vermeyince kumanda işe yaramiyor mecbur uygulamadan ekrani 24hz almak gerekiyorquote:
Orijinalden alıntı: sadayskumandaları ne yapıyorsunuz yahu eskimesin diye app mı kullanıyorsunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X