Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
929
Cevap
45
Favori
29.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • her işe burnunu sokuyor bıktık usandık bu chatgptden 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2024; 13:52:32 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

O karışmaz ki, ben her şeye maydanoz ediyorum onu. Suçlu benim. :) Özet: %5-10 arası görüntü farkı, %5-8 arası ses farkı ve bu fark yazılım güncellemeleri ile artabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şunu soriyim. Z9s ile z9x pro arasında ses açısından ne kadar fark olur? Özellikle true hd atmos be dtsX te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnotyze1983 -- 24 Ekim 2024; 13:53:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt

hiçbir fark olmaz chatgpt sallamış

• Arkadaşlar dün futeko'ya atmış olduğum maile yanıt verdiler. Türkiye'ye gönderimlerde çok sıkıntı yaşadıkları için gönderi yapmayı bıraktıklarını yazmışlar ve üzgün olduklarını söylemişler. Bu durumda bana ürünü -z9x 8k- nereden alabileceğim konusunda tavsiye verebilecek birileri var mıdır?

• MPT-76 kullanıcısına yanıt

Bilinen sitede satılıyor şu an. Ben de oradan almıştım. fiyatı 17.880 tl.

• MPT-76 kullanıcısına yanıt

can hi-fi'de satılıyor. ben de alacağım gibi...

şu araba kasko-trafik sig-servis olarak 40k masraf çıkarmasaydı bu ay alacaktım hatta.

• Yazık günah verilmez bu paralar😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Kasım 2024; 0:14:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.