Şimdi Ara

Zidoo Z9X Pro,Z20 Pro,Z2000 Pro,Z2600,UHD5000 4K UHD Media Player Kullanıcıları ( Realtek 1619BPD ) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
989
Cevap
50
Favori
32.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her işe burnunu sokuyor bıktık usandık bu chatgptden 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2024; 13:52:32 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

O karışmaz ki, ben her şeye maydanoz ediyorum onu. Suçlu benim. :) Özet: %5-10 arası görüntü farkı, %5-8 arası ses farkı ve bu fark yazılım güncellemeleri ile artabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de şunu soriyim. Z9s ile z9x pro arasında ses açısından ne kadar fark olur? Özellikle true hd atmos be dtsX te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnotyze1983 -- 24 Ekim 2024; 13:53:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimnotyze1983 kullanıcısına yanıt

hiçbir fark olmaz chatgpt sallamış

• Arkadaşlar dün futeko'ya atmış olduğum maile yanıt verdiler. Türkiye'ye gönderimlerde çok sıkıntı yaşadıkları için gönderi yapmayı bıraktıklarını yazmışlar ve üzgün olduklarını söylemişler. Bu durumda bana ürünü -z9x 8k- nereden alabileceğim konusunda tavsiye verebilecek birileri var mıdır?

• MPT-76 kullanıcısına yanıt

Bilinen sitede satılıyor şu an. Ben de oradan almıştım. fiyatı 17.880 tl.

• Yazık günah verilmez bu paralar😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Kasım 2024; 0:14:59 >
  • Zidoo z9x pro fragman sorunu yaşayan varmı göstermiyor bu aralara

• https://youtu.be/iU3eVeuFxsg

Fiyat olarak cazip bir yöntem değil ama parasının önemi olmadığı durumlar için aklınızda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X20 Pro'dan sonra Zappiti Reference kullanmaya başlamıştım.

Dün geceden itibaren yeniden Zidoo 5000 ile yola devam dedim.

Sık sık cihaz çıkarmasının verdiği can sıkıntısı haricinde Zidoo'yu özlemişim.

Çöp Zappiti'den kurtulduğuma memnunum.

Kurtuldum dediğime bakmayın hala evde kjasda

Ve diğer mesele;

Zidoo'nun büyük playerlere neden google market koymadığı yönünde bir resmi açıklamasını duyan oldu mu?

Ucuz versiyonlara Netflix bile koyan şirket neden üst sınıflara bu muameleyi yapıyor anlamak giç.

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaziniz hayirli olsun, google market farkli yazilim versiyonu ile yukleniyor diye biliyorum. En azinda kucuk modelerde oyleydi, bu konuyu arastirin isterseniz. G surumu gobi bir ismi vardi yanlis hatirlamiyorsam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt

evet haklısınız ama ben direkt yüklü gelmesini isterdim.

ucuz - küçük modellerde var ama niyeyse büyüklerde yok!

• Zidoo UHD5000 almış olmam sebebiyle Zidoo x20 Pro'yu satışa çıkardım.

• Kayacan4124 K kullanıcısına yanıt
    Pm atildi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, samsung 77s90d ve q990d setup var, nas üzerinden film izleyebilmek için arayışa girdim streamingleri tizenden hallediyorum. Samsung olduğundan hdrdan dolayı nvidayı eleyince kendimi bu konuda buldum fakat Z9X 8K model yaklaşık 20bin TL civarında satılıyor, bu fiyata değer mi alternatif önerir misiniz?

• m184 M kullanıcısına yanıt
    HDD'teki filmlerinizi NAS üzerinden en iyi görüntü ve güncel ses kodekleri desteği ile izleyebileceğiniz bir cihazdır Zidoo.HDD'teki film arşivini izlemek için daha iyi bir alternatifi yok bence.

Evet son çıkan 8K modeli gerçekten uçuk rakamlara geldi Türkiye'de ama bu akıl almaz vergi politikalarından dolayı böyle maalesef.

Bulabilirseniz bir önceki Zidoo Z9X'i de ( hatta ikinci elini bile ) alabilirsiniz ama imkan varsa yeni modelini almanız daha mantıklı tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 19 Ocak 2025; 12:49:38 >
  • Hiremco yeni bir cihaz getirmiş android 12 ve realtek Papirus

Hem Disney netflix amazon hem hdd hem hdr10+ hem dolby vision yani netflixli z9x gibi bir şey işin garibi inceleme filan bulamadım internette pasif kalmayalım derim 4700 tlye oynatıcı mı kaldı😀

Rocktek gx1
    www.hiremco.com.tr
    RockTek GX1-AI Yapay Zeka Android TV Box
    https://www.hiremco.com.tr/urun/rocktek-gx1-ai-yapay-zeka-android-tv-box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 19 Ocak 2025; 15:58:38 >

• abd de cihaz 80.-usd hocam iyice rakam ayarlarımızı bozdular,buna bile seviniyoruz.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.