her işe burnunu sokuyor bıktık usandık bu chatgptden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2024; 13:52:32 > |
Bildirim
her işe burnunu sokuyor bıktık usandık bu chatgptden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Ekim 2024; 13:52:32 > |
O karışmaz ki, ben her şeye maydanoz ediyorum onu. Suçlu benim. :) Özet: %5-10 arası görüntü farkı, %5-8 arası ses farkı ve bu fark yazılım güncellemeleri ile artabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimnotyze1983 -- 24 Ekim 2024; 13:53:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hiçbir fark olmaz chatgpt sallamış |
Arkadaşlar dün futeko'ya atmış olduğum maile yanıt verdiler. Türkiye'ye gönderimlerde çok sıkıntı yaşadıkları için gönderi yapmayı bıraktıklarını yazmışlar ve üzgün olduklarını söylemişler. Bu durumda bana ürünü -z9x 8k- nereden alabileceğim konusunda tavsiye verebilecek birileri var mıdır? |
Bilinen sitede satılıyor şu an. Ben de oradan almıştım. fiyatı 17.880 tl. |
can hi-fi'de satılıyor. ben de alacağım gibi... şu araba kasko-trafik sig-servis olarak 40k masraf çıkarmasaydı bu ay alacaktım hatta. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 1 Kasım 2024; 0:14:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |