Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.818
Cevap
59
Favori
196.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her zaman olduğu gibi ürünü test için tabii ki Sadays’a da göndereceğim.Onun görüşleri önemli çünkü.

Hem ne demişler “ Kambersiz düğün olmaz “

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 30 Ağustos 2020; 22:22:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni firmware ile birlikte ZDMC v 18.8 gelmiş hayırlı olsun illa kodi diyenlere
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Dün akşam at6000 de shild tv pro son yazılımı ile z9x denedik. Görüntüler çok iyiydi. Vs10 çok iyi çalışıyor. Shild tv de çok iyiydi. Özellikle merak ettiğim bir konuydu. Akıcılıkta çok iyiydi. Shild kullananların almasına gerek yok bence. Tv de de z9s e göre daha canlı geldi bana. 4k hdr testini yapamadık. Artık o iş sizde hocam. Tabi cihazda yazılım anlamında sıkıntılar var ama zamanla düzelecektir.

• tek derdimiz youtube 4k hdr onun dışında shield kusursuz sayılır

ama vs10 motoru ile yarışamaz en son yazılımla hdr to srd tone mapping geldi nvidiaya ama bir vs10 motoru değil o yazılımsal bu donanımsal

dolby vision ve vs10 tek geçerim z9xi

eğer youtube 4k hdr veremezse z9x adam gibi atmos sesle nvidianın yanına dahi almayacağım değiştirmem zaten söz konusu bile değil netflixten dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ağustos 2020; 23:30:59 >
    Shild tv seside zidoodan daha iyiydi. Birkaç arkadaşım daha söyledi. Arkadaşım shild tv yi kodide güzel skinlerle çok daha kullanışlı hale getirmiş. Cihaz zaten çok seri. Ne yalan söyliyim akşam gönlüm shild tv ye doğru kaydı biraz:) ama zidoo yu da kullanınca vazgeçmek zor oluyor. zidoda netflix stereo ses veriyor onu da test etmiş olduk.

• quote:

Orijinalden alıntı: CXath1

Shild tv seside zidoodan daha iyiydi. Birkaç arkadaşım daha söyledi. Arkadaşım shild tv yi kodide güzel skinlerle çok daha kullanışlı hale getirmiş. Cihaz zaten çok seri. Ne yalan söyliyim akşam gönlüm shild tv ye doğru kaydı biraz:) ama zidoo yu da kullanınca vazgeçmek zor oluyor. zidoda netflix stereo ses veriyor onu da test etmiş olduk.
    maalesef zidoo ses konusunda vasat aletin en büyük eksisi

muhtemelen zaten nvidia yeni realteklerin vs10 motoruna karşı güncelledi yazılımı aylardır neredeydi hdr to sdr ton mapping bunlar ahlaksız rekabet iyidir her zaman son kullanıcıya yarar
  • Bir de nvidianın en büyük ayıbı dünyanın en iyi streamer cihazı olduğunu iddia ediyorsun vp9 profile 2 desteği yok youtube hdr değil o zaman nerede kaldı senin streamerların kralı iddian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ağustos 2020; 23:38:59 >
    Bende arkadaşa aynısını söyledim. Zidoo cihaza koydu nvidia hemen yazılım verdi😁 Şu yazılımı 1-2 ay önce verseydi muhtemelen shild alırdık. Şimdi insan ikilemde kalıyor.

• netflixi ne yapıyorsun?
    Mi box var ama görüntü o kadar cansızki. Zidoo nun netfilixi miboxtan kat kat iyi. Zidoo da madmax bakıyorum şimdi. Psikolojik mi bilmiyorum ama aydınlık sahnelerde bile görüntü z9s den daha iyi geldi bana.

• oo olmaz o zaman z9x netflix garanti değil mi box ve zidooyu satıp nvidiayla mutlu mesut günlere kulaç atar senin el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 31 Ağustos 2020; 0:58:51 >
    Netfilixi ay da bir iki kere anca izlerim. Arşivciyiz😁 Hocam siz önce bir cihazı test edin. Shild tv ile de bir kıyaslama yaparsınız görüntü kalitesi olarak. Duruma göre hareket ederiz artık.

• Netflix yoksa boşver nvidia z9sten bile bir tık daha kötüydü görüntü olarak z9xten daha iyi olması mümkün değil aletin kıymetini bil
  • Bu arada dolby vision filmlerden kendi oynatıcısı ile görüntü alamadım. Nova player açıyor ancak görüntüde takılmalar var. Tabi tv nin dv desteği yok

• Normal yani
  • Selamlar , netflix konusu surekli gundemdeyken sormak isterim, gerci daha once de bahsetmistim:
    Netlfix bitrate’leri ve goruntu kalitesini kiyaslamistim
    LG C8 oled tv’nin kendi netflix app’i - HTPC (netflix destekli browser ve windows 10 plugini satin alinmis halde) - Apple tv 4k
    Htpc bitrate konusunda cok az farkla ondeydi ancak malum Dolby Vision yoktu
    Atv ve LG ayniydi, ben de kullanim kolayligi konusunda (baska bir cihaz acmadan, lg air remote ile kolay erisim) LG oled’den netflixe devam ediyorum.
    Soru nerde derseniz, ben mi bir sey kaciriyorum bu tv’nin native netflix app’ini kullanarak? Yoksa sizin tv’lerdeki netflix deneyiminiz farkli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 1 Eylül 2020; 7:11:9 >
  • Hiçbir fark yok eğer tvden dolby digital plus alabiliyorsanız bu oynatıcılarla da öyle alacaksınız ses olarak atmos yok galiba avrnizde imzanızdan gördüğüm kadarıyla

açıkçası netflixi tvlerin ya da oynatıcıların nasıl işlediği ile alakalı bir resmi kaynak ya da bilgi yok ancak siz alıp denerseniz göreceğiz vs10 motoru netflix görüntülerini de dolby vision olarak işleyebiliyor mu diye
  • Ama şurası kesin ki netflixi en güzel ve en sorunsuz işleyen Nvidia Shield Pro
  • Arkadaşlar ,

Nerdeyse 1 ay’a yakın bir süredir gümrükten çıkarmaya çalıştığım Zidoo Z9X , en sonunda nihayet teslim edildi.

Kısmet olursa yarın kurulumunu yapacak ve ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

Bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: Papirus

Arkadaşlar ,

Nerdeyse 1 ay’a yakın bir süredir gümrükten çıkarmaya çalıştığım Zidoo Z9X , en sonunda nihayet teslim edildi.

Kısmet olursa yarın kurulumunu yapacak ve ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

Bilginize
    Alıp kullanmak nasip olmasada takip ettiğim bir konu. Sizin adınıza sevindim yaşadığınız sorunları bir şekilde hallettiniz saçma sapan politikalar yüzünden hayırlı olsun. Cihazınızı iyi günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.