Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.963
Cevap
65
Favori
204.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zidoo pro 8k derken, tam olarak hangi modele geçtiniz?

• Zidoo Z9X 8k modelinden bahsediliyor anladığım kadarıyla. Z9X Pro nun üzerine en son bu 8k modeli çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spinmaster kullanıcısına yanıt
    Tam olarak zidoo pro 8k kardeşim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt

Bilmiyor olabilirim fakat Zidoo'nun pro 8k olarak geçen bir modelini bulamıyorum. Zidoo Z9X 8k modeli olabilir mi? Ya da cihazınıza ait link paylaşmanız mümkün mü?

öyledir özcan yanlış yazmış

• Merhaba 2 el bir z9x cihaz aldım cihazı nasıl sıfırlaya bilirim sıfırdan kurulum için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspır

Merhaba 2 el bir z9x cihaz aldım cihazı nasıl sıfırlaya bilirim sıfırdan kurulum için
    Menüde var sağa doğru kaydır en sondaki menüde fabrika ayarlarına döndür var ben de sattığım için ayrıntılı yazamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Ocak 2025; 0:24:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cevabınız ıcın tesekkur edıyorum ınsallah guzel bır cıhazdır

• ıspır I kullanıcısına yanıt

hddten film oynatacaksanız çok güzel cihazdır

• sadays S kullanıcısına yanıt

evet oyle yapcam tesekkur ederım

• Papirus P kullanıcısına yanıt

@Papirus

Gayet net bir şekilde özletmişsiniz bir çok kişinin soracağı sorulara cevap olacak şekilde.

Benim çok fazla HDD'de kayıtlı bir film arşivim yok.

Sony 65XF9005

Anthem MRX-720 AV Alıcısı

Focal (Front&Rear), Triangle (Center), Cervin Wega(Sub) Hoparlörler

Zidoo Z9X uygun fiyatlı olarak 2.elde bulunabiliyor ama film arşivim olmadığı için bu cihazı ne kadar iyi kullanırım bilmiyorum.

Hali hazırda Netflix üzerinden izliyorum.

Forumda Eweat R11 modeli ile geçmiş dönemde karşılaştırmalardan bahsetmişsiniz, ses olarak başarılı bulduğunuzu ve bunu da kullandığı ES9038Pro DAC Chip'ine borçlu diye belirtmişsiniz.

Eweat R11'in içine baktıgımda çift trafo bulunması sanki daha daha iyi bir cihaz gibi gözükmesini sağlıyor.

Ancak görüntü kalitesi olarak Zidoo Z9X daha iyi ve fiyat olarka da ona göre çok ucuz.

Sizce film arşivi konusunda hiç film arşivim olmamasına rağmen yine de Zidoo Z9X al der misiniz?

• Benim yorumum o hiçte fena sayılmayacak sistemi Netflix vs nin sıkıştırılmış Dolby digital sesiyle ve (nispeten) görüntüsüyle heba etmemeniz gerektiği yönünde. Arşiv tutmasanız bile mesela 1-2 tb lık bir harici disk edinip onu izle sil şeklinde kullanabilirsiniz.

Burada farkı yaratacak asıl mevzu DTS HD-MA veya Dolby TrueHD gibi ses formatlarını dinlemeye başladığınızda ortaya çıkacak. Tabi yine 4k remux içeriklerin görüntüsü de Netflixin Stream kalitesinden her halükarda iyi olacak.

Burada karşılaştırılan şey, bir bakıma Stream ile Blu-ray disk oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mithatcann kullanıcısına yanıt

netflix'te olmayan filmleri/dizileri nerden izliyorsunuz?

Aynı fikirdeyim. Elinizde film dinleme adına bir canavar var ve siz onu heba ediyorsunuz. Ben de Z9X kullanıyorum (şu an ilanda) ve görüntü ve ses anlamında bu cihazla bir film izlediğinizde muhtemelen sisteminize daha da aşık olacaksınız. Arşiv yapan biri değilim. 1 tane 500gb hdd kullanıyorum ve filmleri izledikten sonra çoğunlukla siliyorum. Torrent kullanmanız gerekiyor tabii bu durumda. İndiriceğiniz çok kaliteli rip'lerle harika sonuçlar elde edebilirsiniz. 8k versiyonunu almak istediğim için Z9X'i ilana koydum ama benimki tamamen keyif işi...

Arkadaşlar gerekeni yazmış zaten.Bende kısaca özetleyeyim.

Elinizdeki sistem torrentten film indirip güncel ses kodeklerini layıkıyle almak amacıyla oldukça iyi bir sistem.Ama sesteki bu hazzı almak için ; dediğimiz gibi haliyle dizi yada filmleri öncelikle internetten
    indirmek , güncel bir Zidoo modelini almak , sonrasında da HDD’ten izlemek zorundasınız.

“ Ben bunu yapmam , Netflix-Amazon gibi Streamer platformlarını kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim “ diyorsanız Z9X yâda muadili birşey almanıza zaten gerek yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

El cevap hayır biraz bekle işleri biraz hafifleteyim realtek chipli z9x ayarında rocktek gx1 var onu al diyebilirm ama incelemeden sonra

not: vazgeçtim incelemden cihaz çok iyi dedik diye yapıştırmış zammı ahlaksız hiremco 4800 tllik cihaz ne ara 5500 oldu almayın aldırmayınZidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ocak 2025; 17:22:40 >
  • Arkadaşlar açıkçası böyle yorumlar geleceğini beklemiyordum. Bende şaşırdım vallahi.

Elimdeki sistemle ilgili belirttiğiniz övgüler için çok teşekkür ederim.

Şöyle ki fotoğraflarını paylaşayım : )

Sonuç olarak; Bahsettiğiniz üzere filmleri indirmeyi ve bu şekilde izlemeye başlamayı uygulamak istiyorum.

Z9X, Rocktek Gx1 v.b. muadil ne önerirsiniz? Açıkçası çok yüksek rakamlar ayırmak istemiyorum.

F/P olarak bu süreci çözmek istiyorum.

Değerli destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim.

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)
    Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

@sadays @Papirus @spinmaster @Dousk @McGyver

Sistem, konumlandırma vs çok hoşuma gitti. Ben de buna benzer bir sistem kullanıyorum ve evde film izlemek benim için en büyük keyif. Ticari amaçla söylemediğimi belirtmek istiyorum ama sarı sitede sattığım Z9X ilanım var, dilerseniz inceleyebilirsiniz. Rocktek Gx1 güzel bir cihaz ama daha çok android box olarak üretilmiş bir cihaz olduğu için Z9X ile aynı sonucu vereceğini pek sanmıyorum ama burada daha hatta çok daha bilgili arkadaşlarımız var.

Keyifle kullanmanız dileğiyle...

İlanınızı inceleyeceğim, çok teşekkür ederim.

Front için ; Focal 807v 7'' (18cm) midwoofer'dan dolayı oldukça geniş bir sahne sunuyor. Kule aratmayacak cinsten. Enteresan bir cihaz.

Rear da Focal 806v

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.