< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 24 Kasım 2024; 10:44:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (291. sayfa)
-
-
Maalesef izleyemezsin ekranda dolby vision yazması mantıklı zidoo reklam yapıyor benim vs10 motorum herşeyi oynatır arkadaş diyor ama film hem dolby vision hem hdr olduğundan dolby vision olanı vs10 hdr+dinamik meta verileri ile gösterir bu tam olarak Hdr10+'a denk bir görüntü olmazquote:
Orijinalden alıntı: Cole TrickleTüm kaynaklar için vs10 motoru seçili... (1080p, hdr, dolby vision vs.) örnek olarak bahsettiğim film de bu: DogMan.2023.UHD.BluRay.2160p.HEVC.DV.HDR.TrueHD.7.1.Atmos.DL.Remux-TvR.mkv
Ve Oled tv ekranında film başladığında, Dolby Vision yazıyor.. Yani filmi seyrediyorum ama filmin başlangıcında ekranda Dolby Vision yazıyor. O yüzden soruyorum: Oled tv, Zidoo vasıtasıyla (sayesinde) filmi hakikaten Dolby Vision olarak gösterebilirmi diye... Yoksa ekran da dolby vision yazar ama Oled Tv'nin böyle bir kapasitesi olmamasından dolayı, ben filmi aslında Hdr yada Hdr10 olarak seyretmeye devam mı ederim?
Dolby vision film indirme z9x gösterse bile artık bir sürü torrent sitesi hdr10+ yayımlıyor filmleri doğrudan hdr10+ film oynat vs10 motorunu devre dışı bırak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tv değilde z9x in verdiği film bilgisidir, yani sizin gördüğünüz dolby vision yazısı tv nin değil zidoonun infosudur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zidoo z9x pro tam olarak ne işe yarıyor? tv mi oynatıcısı yeterli gelmez mi? (tcl c855)
-
hddten oynatımda bu oynatıcılar kadar efektif olmaz bir de her tv işlemcisi bir değil görüntü kalitesi olarak da TCL çin malı sonuçta işlemci realtek veya mediatek olmayabilir varsayımsal konuşuyorum eğer görüntü kalitesinden memnun isen ve hdd bağlayıp film izlemiyorsan hel de amfin veya sounbarın yoksa boşa masraf media oynatıcılar
-
Zidoo Z9x 8k için düşünceleriniz nedir? Z9X cihazım ile 8k olması haricinde benim için daha önemli olan Dolby vision, Atmos gibi ses formatlarını da destekliyor görünüyor. Upgrade açısından ne düşünürsünüz?
-
z9x de destekliyor bunları dolby vision ve atmos için geçilir mi bilemedim ayrıca çift işlemci yoksa dolby vision profile 7leri yine bir katman eksik okuyordur sonuç değişmez
-
Dolby vision'dan ziyade ses formatları için düşünüyorum. Evet, indirdiğim filmlerde Avr ile Atmos seçeneği aktif oluyor ama dönüştürme yaparak mı aktarıyor yoksa doğrudan mı görüyor bu konuda bilgim yok.
-
Doğrudan gönderir tüm zidoolar dönüştürme filan yapmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanıtınız için teşekkür ederim. Geçiş yapmanın gereksiz olduğu kanaatine varmış oldum. Bilgi değerli...
-
geçen arkadaşlar görüntü biraz daha iyi diyorlar ben görmedim ama ben sadece dolby vision ve dolby atmos için geçemen gerek yok diyorum görüntü kalitesini bilemem
-
Son derece net ve yeterli görüntüyü alıyorum. Benim için önemli olan ses ve sadece ses için geçişe gerek yok, görünen o...
-
ben z9x'i satıp 8k aldım.
-1080p'de ai super res. işe yarıyor, 1080p filmler daha iyi, daha keskin görünüyor.
-yine ai ile çim, ten rengi, gökyüzü geliştirmeleri var ama pek de öyle bir numarası yok gibi.
-arayüz 4k olmuş, bu çok iyi olmuş. özellikle 4k oled'de 1080p ekran koruyucu girdiğinde sırıtıyordu.
-arayüz, home theater ve filmi açma vs. daha hızlı bir cihaz.
-ethernet hızı arttı, dosya aktarırken 100 mb/sn civarı görüyorum. z9x daha yavaştı, 70 falandı sanırım.
-kumandası çok daha hoş ve modern görünüyor.
ufak tefek bug'lar var ama düzeltirler.
yani memnum, geçtiğime pişman değilim, bugün olsa yine geçerim ama keyfe-keder bir değişiklik oldu tabii...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 14 Aralık 2024; 19:35:41 > -
Arkadaslar merhaba zidoo,nun tr arayüzü yokmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var seçmediniz mi açılışta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tekrar fabrika ayar mı yapayım
Demekki seçmemişim
ben sattım hatırlamıyorum ama yeniden başlat demeden de türkçe seçiliyordu galiba
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X