Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.837
Cevap
61
Favori
198.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nvidia Shield satıp z9x 8k yı aldım.ilk izlenimim görüntü kat kat fark ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurtek4141

Nvidia Shield satıp z9x 8k yı aldım.ilk izlenimim görüntü kat kat fark ediyor.
    Shield çok kötü ya birkaç aydır internet bağlantı problemi nedeniyle tvden izledim geri döndüm nvidiaya ne kadar kötü olduğunu anladım tvden bile kötü bırak ki z9x'i

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nvidia, çok kötü olarak bahsettiğiniz cihaz bu cihaz mı: Nvidia Shield Pro 16 GB 4K Android TV Box

Bu cihaz eski bir model mi? Bu kadar geride kalmasının sebebi nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinmaster -- 8 Ocak 2025; 15:14:54 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Nivedia shieldpro bendede mevcut yıllardır kullaniyorum. Bu yeni aldığınız cihazdada Nivedia shieldpro gibi İnternete girebiliyormusunuz veya playstore mevcutmu .yoksa sadece film oynatmayami yarıyor. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 8 Ocak 2025; 17:47:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinmaster

Nvidia, çok kötü olarak bahsettiğiniz cihaz bu cihaz mı: Nvidia Shield Pro 16 GB 4K Android TV Box

Bu cihaz eski bir model mi? Bu kadar geride kalmasının sebebi nedir sizce?

Kendine özel bir oynatıcısı yok dolayısıyla Kodi neyi ne kadar gösterirse alet de kontrast namına bir şey yok ama aletin de yapabileceğinin sınırı yok o yüzden nvidia shielde mahkumuz bir nevi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Ocak 2025; 12:25:41 >

O halde sizden bir bilgi daha rica edeceğim; Sınırı yok derken, neler yapılabiliyor biraz bilgi vermeniz mümkün mü?

• spinmaster kullanıcısına yanıt

estağfirullah ben kendim yapabildiğim için sınır yok demedim ben sadece stream servisler ve hddten film izlemede kullanıyorum nvidia topiğinde sorarsanız daha bugüne kadar nvidia şunu yapamaz dedikleri bir şey olmadı

ip kanallardan stremio v.s. debrit realdebrit uygulama kurmak çalıştırmak full android uyumlu

öteki cihazlarda stream servisler çalışsa hddteki filmler çalışmaz hddtekiler çalışsa stream servisler çalışmaz yenisini çıkarsa bekliyoruz ancak ümit yok amacı media oynatıcı değildi sanırım nvidianın o yüzden eğilmiyor üstüne

• ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Evet shield ile yapabileceklerini bu cihaz da yapar hatta fazlası da var
    Bir defa görüntü shield dan çok iyi,ram ve depolama kat kat fazla.daha bir çok şey ama can alıcıları bunlar

• Her zaman söylediğimi tekrar edeyim zamanı gelmişken.

Zidoo'yu arşivinizdeki medyaları oynatma haricinde bir amaçla alıp kullanmayın.

Çünkü ; Zidoo'lar her ne kadar Android tabanlı cihazlar olsada Google Play Store'u yükleyip kullanmak hatta daha da ilerisini yazarsam yüklediğiniz uygulamayı layıkıyla kullanmak bile sıkıntılıdır yani zordur bu cihazlarda.

İki iki daha dört arkadaş : Bu cihazlar medya oynatıcı olarak yaratılmış cihazlar.Ne Streamer platformlar layıkıyla çalışır üzerlerinde, ne de yüklediğiniz Android tabanlı uygulamalar.

Bakmayın zamanında bazı modelleri Netflix'i 4K oynattı diye.O dönemlerde yazılımda bir açık bulmuşlardı ve harika bir şekilde de kılıfına uydurmuşlardı.Ama ilerleyen süreçte bu açık farkedilince de patladı bu kılıf.

Sonuç itibarı ile HDD'teki arşivinizi seyretmek istiyorsanız Zidoo'ları gözü kapalı alın ama Streamer platformlarını izlemek yada Google Store'dan birşey yükleyip kullanmak için Zidoo almayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 11 Ocak 2025; 22:7:2 >

• gurtek4141 G kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim kardeşim.

özcan yanlış yönlendirme olmaması için spesifik sor mesela sen ne yapmak istiyorsun onu söyle biz zidooda yaparsın ya da yapamazsın diyelim herşeyi yaparsın zidooda biraz havada kalmış sonu hüsran olabilir

• Geçen burada konu açmıştım, PC'nin görüntüsünü Zidoo ile yansıtmakla ilgili, doğru düzgün bir şekilde yapamadı, bazı uygulamalarla hiç yapamadı, ben de yazıyı sildim.(Android 4 ve üzeri yetmesine rağmen) HDD'ye attığın medyayı en iyi şekilde okur, bir de YouTube izlenir o kadar. Zaten başka bir beklentim yok, yaparsa bonus oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlgilendiğiniz için teşekkür ederim kardeşim. Bu arada zidoo yerine dolby Atmos destekliyor oled ekran lenovo marka laptop satın aldım. Böylelikle zidoo konusu kapanmış oldu. Nivedia devam . Neden zidoo sorusuna gelince belki ram farki ve 8k görüntü farki ve zaten zidoo ayni şekilde Android oldugu için onunlada Geforce haric.herseyi yapabiliyorsunuz.

iyi günlerde kullan ben de bir arkadaşa aldırdım hepsiburadadaki ryzen 7 olan çok iyi fiyattı

• Zidoo UHD5000 almış olmam sebebiyle Zidoo x20 Pro'yu satışa çıkardım.

Çok teşekkürler sizde iyi günlerde kullaninin . Teknosada bazen turuncu indirimine giriyor 5000 tl aşağısına aldım. Ve iyikide almışım 2 gün sonra tekrar zamlanmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 16 Ocak 2025; 23:30:12 >
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.