Teşekkürler dostum, demek sizin de dikkatinizi çekmiş. Demek Z9X burada biraz işgüzarlık yapıyor, yada anlamadığımız bir mantık ile böyle yazıyor. |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (299. sayfa)

-
-
Günaydın;
Bugün aynı filmi projektörde izlerken (Sadece HDR 4K) Z9X bu sefer çıkışı 12 bit yapmadı (yada göstermedi diyelim) ve 10 bit gösterdi . Projektörüm 10 bit mi ondan bile emin değilim.
Sanırım yine de görüntüleme cihazının DV olup olmamasına bakıyor. Eğer DV ise 12 bit yazıyor ama neden 10 bit paneli anlayamayıp sırf DV diye 12 bit yazıyor orası muamma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 14 Mart 2025; 10:26:41 > -
Birkaç gündür zidoo 9x cihazım yeni eklediğim filmleri afişleme yapmıyor. Manual afişleme yaptığımda film afişlerini bulamıyor, yada alakasız filmler buluyor. Hatta eski afişleme yaptığı filmleri yeniden afişleme yaptığımda yine afiş bulunamadı hatası veriyor. Neyle alakalı olabilir desteğinizi rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yama verdi ya arkadaşlar ht5.0 ona rağmen mi olmuyor
Diğer topicte olabilir z9x proda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 16 Nisan 2025; 19:16:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu görmedim. Link mevcut mudur?
http://apidl.zidoo.tv/app/zidoo_poster_RTD1619_v4.3.40.apkquote:
Orijinalden alıntı: secretli
Onu görmedim. Link mevcut mudur?
Zidoo foruma üye değilsen inmeyebilir
Mega clouduma yükledim
mega.nz
54.73 MB file on MEGAhttps://mega.nz/file/WgZD2ZLQ#28DnVfkvzLWtpSf7RkVuS1Bl-pdIwXTQjWcMqXafjxo
Şifre sorarsa # işaretden sonrası şifre
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Teşekkürler desteğiniz için deneyeceğim
Bu aksaklık vesilesi ile eski güncelleme almayan Z9S VE Z10 larımıza da Home Theater 5.0 geldi ne güzel şans
-
Yükledim şuan kusursuz çalışıyor çok teşekkürler
Rica ederim cihazı sattık ama görüntü kalitesiyle hala gönlümüzde forumdaşlar da zidoo da❤️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Lg G4 ile Samsung S95D arasından Samsung u tercih ettim. İncelemelerde hep lg g4 önde ama nedense samsung aldım:)
samsung ve z9x 8k nasıl olacak bakalım:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence doğru yapmamışsın iki eşit tvden birisi sadece dolby vision için bile seçilir ki sen bir de g4 incelemelerde önde diyorsun yılların samsungçusu olarak söylüyorum bunu bir de
-
uygun diyat diye aldım.
incelemelerde dv nin hdr10plus dan çpk farkı oomadığını soyluyorlardı, bunu lg kullananlar da soyluyordu onu göz ardı etmiştim.
fiyat uygunsa bir şey diyemem ancak hdr10+ içerikler dolby visiona göre az
şu anda görüntü olarak fark yok ama tvlerin nit seviyleri yükseldikçe dolby vision ağzını yüzünü kırar hdr10+'ın
-
hdr'yi sadce şu an amazon ve apple tv servisi kullanıyor sanırım bir de torrentlere düşüyor.
araştırmaya şlk dv ve hdr+ karşılaştırması olarak araştırdım, dv yi çok öven de vardı aralarında sadece belli içeriklerde fark diyyen de bu yuzden goz ardı etmiştim bu ozelliği :)
torrent siteleri artık her DV filmin Hdr10+'ını da koyuyor o açıdan kaybın olmaz netflix de başladı hdr10+'a hbo maxi deneyemedim benim tv iyice ihtiyarladı artık hdr'da kaldı hbo maxde hdr10+ var mı bilemedim
-
bundan sonra HDR10+ bakacağız demek. Size de S95D alalım ya, LG G4 yansıma yapıyormuş akşam bile :)
Bu arada eski TV'lerde mesela benım SONY XD8505 de HDR yazıyordu, HDR10 demek miydi ? Öyle değilse HDR'den HDR10+'a geçmek baya hissettirebilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 17 Nisan 2025; 14:46:46 >
hdr dediği hdr10
dolby vision'un doğrudan rakibi hdr10+
benim outletçiye geliyor da ben oled sevmiyorum plazma döneminden nefret ettim burn-in riskinden hiçbir kuvvet bana oled aldıramaz ucuzlarsa ben micro lede geçerim yoksa qled ile devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Nisan 2025; 17:22:36 > -
Eski yanık olayları artık olmuyor diyorlar, ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum bu olayları tabi :)
bu Tv yi kalibre etmek için Apple tv kalibresini iphone yaptığımız gibi bunun için de samsung telefon mu lazım acaba ?
Ben detaylı test etmedim ama yurt dışı forumlarda bazı mesajlarda "Herkes oledin siyahını övüyor da siyahlarda detay yokki. özellikle gece yarısının koyu lacivert olduğu veya çok koyu kahve rengi tonları da siyah olarak veriyor." gibi bir çok mesaj okudum oled sahibi arkadaşlardan oled ile ilgili konuyu da çok fazla kirletmeden yorum alabilirsem sevinirim.
Bu arada cihaz arkadaşın eline ulaşmış, ay sonunda getirecek bi aksilik olmazsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X