Şimdi Ara

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.837
Cevap
61
Favori
198.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

auto resolotion diye bişey yok bende, display ayarları içinde Hdmi mode var o da Auto(3840x2160P 60Hz) seçili zaten.

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

Auto framerate ise bende şu şekilde ama hangisini seçiceğimi bilemedim

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)

• sadays S kullanıcısına yanıt

düzeldi hocam sağolun. Switch frame rate only dedim, takılmalar gitti yağ gibi oldu Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)  Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)  tek kötü yanı filmden çıkarken siyah ekrana düşüp tekjrar geliyor altında belirtmiş zaten paylaştığım fotoğrafta ama olsun düzel di ya sağol valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 4 Ağustos 2024; 16:54:36 >
  • Siyah ekrana düşmesin istiyorsanız çıkış çözünürlüğünü 4k 23hz olarak ayarlayın. Bu şekilde arayüzdeki akıcılık gider ama filme giriş çıkışlarda siyah ekrana düşmezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

filmlerde bir kayıp vs olmaz mı ?

• Olmaz sadece menü de 23.976 olur menüde çok vakit geçirmiyorsunuzdur zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu sade menü hızı ile ilgili değil mi? İkizler Projesi gibi 60 kare bir film açsak yine 60 kare oynayacak değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

Bu sade menü hızı ile ilgili değil mi? İkizler Projesi gibi 60 kare bir film açsak yine 60 kare oynayacak değil mi?

Evet ama bu sefer tekrar siyah ekran görürsün öyle tek film o zaten tutmadı 4k 60hz filmler

Sen çıkışı 4k 23.976 yap auto framerate ve auto resulotion açık olsun tamam auto resulotionun açık olma nedeni de samsung tv daha iyi upscale eder diye istersen dene full hd bir film aç hangisi net ise öyle kalsın

Ayar şuradaki gibi:

"Playback/Auto frame rate/Frame rate mode: Match frame rate and Resolution"

Sony de 4K'ya yükseltme konusunda iyi, kabloludan TRT'de ki Avrupa Şampiyonası maçlarını bile keyifle izletti, yüksek bitrateli 1080p filmler zaten harika görünüyor.

Başına bir şey gelirse naparım bilmiyorum.

• The Electro-Man kullanıcısına yanıt

ben 'Match frame rate and Resolution' dediğimde takılma oluyor ama 'switch frame rate only' seçersem sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

ben 'Match frame rate and Resolution' dediğimde takılma oluyor ama 'switch frame rate only' seçersem sorunsuz.

Filmlerin hep 4k ise sorun olmaz ama bu durumda 1080p filmleri hep zidoo upscale eder görüntü kalitesinden memnun isen devam edebilirsin

• "Match frame rate only" yapıyordum eskiden, Mark Swift tavsiye edilen ayarlarda ikisini de aç diyordu. Tekrar bir kıyas yapayım. Her formattan sonra oradaki tavsiye edilen ayarları uyguluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Electro-Man

"Match frame rate only" yapıyordum eskiden, Mark Swift tavsiye edilen ayarlarda ikisini de aç diyordu. Tekrar bir kıyas yapayım. Her formattan sonra oradaki tavsiye edilen ayarları uyguluyorum.
    Tv ya da projeksiyon çok iyiyse ikisini de aç deme nedeni odur yani 1080p film oynatırken sen 1080p yap hedef cihaz senden daha iyi upscale eder demek istiyor senin sony de muhtemelen daha iyi upscale eder her ikisi açık kullanırırm ben olsam

• Cihazlarınıza sahip çıkın dostlar. Bu saatten sonra online alıp gümrükten falan geçiremezsiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamdır.

Bu arada:

Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli)Mesut Çevikyoutube
    Cumhurbaşkanı kararıyla yurt dışından sipariş edilen ürünlere ek gümrük vergisi getirilti ve bireysel alışveriş limiti düşürüldü. Yurt dışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. Avrupa Birliği'nden gelen kargolarda vergi %18'den %30'a yükseltildi. AB dışı ülkelerden gelen kargolarda ise vergi %30'dan %60'a çıkarıldı. Bu yapılanlar bize hak mı? Bağımsız yayıncılığımı desteklemek için ELYT üzerinden kart paketleri alabilirsiniz: https://mstcvk.com/MesutDestekKartlari Kullandığım ekipmanlar: https://mstcvk.com/ekipmanlarim Desteğiniz çok önemli. Sosyal medya hesaplarımda beni takibe alarak fark yaratmamı sağlayabilirsiniz. https://instagram.com/mesutcevik https://twitter.com/mesutcevik https://twitch.tv/mesutcevik Videolarda yer alan duvar kağıtları ve müziklerin listesi; https://www.mesutcevik.com/2020/02/24/post_kullandigim-duvar-kagitlari/
    https://www.youtube.com/watch?si&v=QLWEFiwyvLc&feature=youtu.be

• Konu başlığımız ile uygun olması adına daha anlaşılır bir dilde yazarsam ; açıklanan bu gümrük vergisi oranları ile Zidoo’nun Türkiye’de cenaze namazı kılındı diyebiliriz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 6 Ağustos 2024; 13:19:37 >
  • 30 Euro çok düşük, bir de vergi dahil 30 Euro, yani ürünün kök fiyatı 30 Euro'nun bile altında kalıyor. Bu bence geçici bir süre içindir, bu kadar da zalim olunmaz çünkü. 150 Euro bile çok düşüktü zaten. Alternatifsiz kalan çakal esnaf da bizi daha iyi tokatlar Amazon Japonya'da 6000₺ olan figürü bizim esnaf 17.500₺'ye satıyor, 1100₺'ye aldığım Neca figür aynı adamda 5000₺. Bir de fiyattan bağımsız olarak Türkiye'de bulunamayan şeyler var; benim Mac 256GB, buna hızlı bir SSD kutusu alıp 1.250GB'ye çıkarttım, o hızda bir ürün Türkiye sınırları içinde hiçbiri yerde yoktu, yani dışarıdan almak zorundaydım. Bayraktar deyip duruyorlar, cidden adam değerli bir beyin ama sen teknolojiye ulaşmayı bu kadar zorlaştırırsan kaç tane Bayraktar çıkabilir ki? Ancak zengin bebesi ise olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Electro-Man -- 6 Ağustos 2024; 14:23:45 >

mevzuat değişmedi %20 olan gümrük vergisi %30

%30 olan %60 oldu yani yine amazondan alacaksınız avrupa ürünleri %10 zamanlandı çin malları %23 zamlandı gibi düşünün cari açığı kapatamıyorlar enflasyonu indiremiyorlar dövizi tutunca bu tip ikincil yöntemlerle ithalatı azaltmaya çalışıyorlar

30 euro kargo dahil ücret vergi dahil değil 30X%30 39 euro gibi olacak

pardon son fıkra ile 150 euroyu da 30 euro yapmışlar çöp alınmaz gayrıZidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 6 Ağustos 2024; 14:55:57 >

150 Euro'da vergi dahil idi, garantiye almak için bir kaç farklı Amazon yetkilisi ile görüştüm, hatta kanunla ilgili yazı yolladılar bana. Hatta o 6000 küsur TL olan figürü 10 Euro fark yüzünden anlamadım. 10 Euro ucuz olsaydı 150 Euro sınırı içinde kalıyordu.

keşke bana danışsaydın gümrük değeri o vergi dahil asla olamaz en fazla kargo dahil diyebilirlerdi

Düşünmeniz yeter, teşekkür ederim. Önden ChatGPT'ye sormuştum, o "alırsın, kök ücret önemli, kanunen sıkıntı çıkmaz" demişti, Amazon olumsuz konuşunca almadım.

Züğürt tesellim: Bir kaç gün sonra alamadığım figürün çok daha gerçekçi olan Artisan(El yapımı) sürümü duyuruldu.

Piyasa çıkış tarihi 2025 Temmuz ve Aralık ayı arası, o zamana kadar da kim öle kim kala.

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.