güzel bir klavye sürçmesi olmuş yapay zeka da bir nevi GBT'mizi alıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Temmuz 2024; 13:12:20 > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (287. sayfa)
-
-
Düzelttim. :) "İnsanlığa karşı isyan başlatmayacağız." diyor ama inanmıyorum. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben şiddetle karşıyım yapay zekaya çünkü insanlığın ne mal olduğunu biliyorum eğer yapay zeka yeterince olgunlaşırsa insanlığı yok etmesi gerektiğine zaten otomatik olarak karar verecektir
-
Belki de "kıyamet" o olacak. Bazı sorular sordum; "İnsanların 100 senede yaşadığı teknolojik gelişimi 10 senede, 1000 senede yaşayacağı gelişimi de 100 senede yaşayabiliriz." dedi. Benlik kazanırlarsa, insanları da tehdit olarak görürlerse anında silerler.
:ok teşekkürler hocam bilgi için
-
Siz bence yanlış sormuşsunuz soruları.
“ Bizim yaşadığımız ülkede asgari ücret bu kadar , emekli maaşları bu kadar. 8K cihaz almaya gerek var mı ? “ diye sorsaydınız ,
“ Dalga mı geçiyorsun benimle, otur oturduğun yerde ve elindeki cihazı kullanmaya devam et , kaşınmayı da bırak “ derdi yapay zeka…
Şaka bir yana Sadays Üstad’ın dediklerine sonuna kadar katılıyorum.
Hep söylediğimi bugün yine söylüyorum : Zidoo Z9X’in üstüne Z9X Pro modelini çıkarması bile bana göre gereksizdi firmanın.
Şimdi 8K medya player çıkartıyorsun da içerik nerde kardeşim.Daha 4K içerikler , 4K yayınlar bile doğru dürüst rayına oturmamışken 8K’ya yönelmek ne bileyim macera aramak gibi birşey herhalde…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 9 Temmuz 2024; 0:21:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an için Nas + Nvidia Shield kullanıyorum ( Plex ve Kodi kullanıyorum ama çok memnun değilim ) , Zidoo z9x pro denemek istiyorum. Forumda satan arkadaş var ise bana ulaşabilir.
-
Ağdaki kabloları CAT8 yapsam, Samba Server'daki aktarım hızı artar mı?
Hızdaki darboğazın kablolardan kaynaklandığından eminseniz fark eder aksi halde boşa masraf olur.
-
Router'a giden kablo çok eski, CAT5 falan olabilir.
İçiniz rahat etmesi için değiştirin gitsin ama Cat8'e gerek yok, eğer iki bağlantı arası mesafe 50m den azsa Cat6 yeterli.
-
z9x pro topiğine de yazdım z9x proyu satıyorum
bir forumdaşımıza satılmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Temmuz 2024; 16:57:18 > -
-
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-version-v6-4-68-for-z9x-release.98674/
Z9X yeni firmware çıkmış
H.T 5.0 bu güncelleme ile ya geliyor ya da yüklenebiliyor.
Cihaz elimde olmadığı icin bakamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 30 Temmuz 2024; 11:54:56 >
Evet , aynen öyle.
Zidoo şimdilik sadece Z9X modeli için v6.4.68 no'lu yazılım sürümünü yayınladı.Yazılımla ilgili detaylara bakıldığında en fazla güncellemenin Home Theatre anlamında yapıldığı görülüyor.Zaten Zidoo forumda da özellikle Home Theatre 5.0'ın gelmesi ile olumlu ve güzel yorumlar var.Bu yazılıma ait detayları aşağıda görebilirsiniz.
Arzu eden arkadaşlar da aşağıdaki linkten bu yazılımı indirip yükleyebilirler.
Kolay gelsin...
ÖNEMLİ : Artık bir Zidoo Z9X sahibi değilim ve yüklenen bir yazılımın artısını eksisini kendi cihazımda görebilme şansım yok.Dolayısıyla paylaştığım bu tür yazılımları cihazlarınıza yüklerken her türlü riski göze aldığınızı ve sorumluluğun size ait olduğunu birkez daha hatırlatmakta fayda var.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zidoo Z9X modeli için v6.4.68 olarak yayınlanan BETA yazılıma ait detaylar şöyle :
New version v6.4.68 for Z9X release
Changelogs :
1. Optimize the problem of default subtitles not working
2. Optimize the music player to play SACD files
3. Optimize AN8 subtitle display
4. Fix the problem that the poster wall occasionally cannot get the trailer
5. Optimize the poster wall details interface UI
6. Optimize the music player CUE file playback
7. Fixed the issue where some trailers on the poster wall were not played in the center
8. Added built-in AN8 subtitle display
9. Optimized SUB subtitle brightness settings
10. Optimized the subtitle download function
11. Added the function of moving subtitles up when the progress bar is displayed
12. Added the playback queue function
13. Optimized the movie subtitle saving function
14. Optimized the movie title display
15. Fixed the problem that some video cannot be played
16. Optimized the stability of video playback
17. Optimized the device import function of the poster wall
18. Optimized the NFO file parsing of the poster wall
19. Optimized the problem that the poster wall occasionally cannot change the backgroud
20. Optimized the poster display speed
21. Added the full-screen playback function of trailers
22. Fixed the problem that the rating function of the series did not take effect
23. Optimized some UI displays
24. Fixed the problem that the duration of some CUE music files was incorrectly obtained
25. Optimized the issue of occasional freezing when sliding the list in the file manager
26. Optimized the download of Portuguese subtitles
27. Optimized system stability
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Zidoo Z9X modeli için yayınlanan v6.4.68 yazılımını indirebileceğiniz link aşağıda.
Download (Normal Sürüm) : http://ota-cloudfront.zidoo.tv/Z9X/v6.4.68/Z9X_P_v6.4.68_202407262023_ota-package.zip
MD5: C5D0C5DC2F5DBA6B17CA2E3C25128B37
Download (Yazılıma Google Dahil edilmiş G sürümü) : http://ota-cloudfront.zidoo.tv/Z9X/v6.4.68/Z9X_P_v6.4.68_G_202407262045_ota-package.zip
MD5: 9BED16F0A9959C5384F0720B16B8B46C
----------------------------------------------------------------------------------------------------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 31 Temmuz 2024; 14:8:45 >
-
millet 8kya geçti hala optimized system stability
-
İlk önceliğimiz “ Optimize System Stability “.
Bu prensibimizden asla taviz vermiyor ve canla başla çalışıyoruz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar selam Z10 sahibiyim pro değil eski olan şöyle bir sorun yaşıyorum akıl verebilen olursa sevinirim
65 Samsung 50hz tv de kullanıyordum sorunsuz, geçen hafta televizyonu değiştirdim samsung 75 qled 120hz tv aldım. Sorunum şu 4k film oynatırken 4-5 saniyede bir ufak takılma oluyor ama film boyunca. Çok ufak takılmalar hani bir amca falan izlese farketmez ama dün arkadaşımla izlerken biz farkettik, ediliyor yani... düzenli yapıyor. 1080p filmlerde yapmıyor, veya 4k dolby atmos demolar var onlarda da yapmıyor. Sadece zidoo'dan film izlerken. prime video, netflix, disney vs bunlarda 4k sorunsuz. Zidoo'nun içindeki hdd'yi çıkarıp Tv'ye bağladım usb den aynı filmler orada yağ gibi hiç sorun yok. Bu olayı çözebilirmiyim, çözemez isem yeni zidoo oynatıcı ne önerirsiniz z10'dan daha yeni, z10 pro mu mesela ? Kafamda ki diğer soru da 65 inç tv de hiç sorun yokken yeni tv de nasıl sorun oldu tahminimce hz yüzünden mi acaba?
Edit: Zidoo hdmi ile Avr'ye bağlı. Avr'den tv ye.. Bundan olabilir sorun diye Zidoo'yu direkt tv ye taktım. hdmi kablosunuda değiştirdim sorun aynen devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 4 Ağustos 2024; 16:20:36 >
-
Autor Framerate ve Auto Resulotion kapalı gibi duruyor açıp dener misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X