< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zidoo Z9X,Z10 Pro Z1000 Pro 4K UHD Media Player Kullanıcıları (Realtek 1619DR Chipsetli) (285. sayfa)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Gönderilerim başkası tarafından görünemiyormu acaba diye düşünmüştüm. Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
belki de cce beta yüklemiyordur zidoosuna o yüzden kodi üzerinden çözümü tercih ediyor
-
Benim sorunum nvidia shieldle 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vay arkadaş buradan öğrenip nvidiaya mı kuruyordun
-
-
Sürümle ilgili bir sorun yok değil mi üstadım? İlk fırsatta yükleyeceğim çünkü.
-
ya benim alet öyle yatıyor tek film izlemedim neden aldım onu da bilmiyorum hep bu papirusun gazına geliyorum dolayısıyla yüklemedim en son betayı
-
Bende kurulu. Bariz gördüğüm bir hata hatırlamıyorum. Cihaz görevini yerine getiriliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zamanında senin gazına gelip eve neler aldıysam iyi ki almışım diyorum halbuki.
Bugünlere kalıp teknolojiye bütçe ayırmaya kalksaydık eyvah ki eyvah…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soundbarı halledemedik ya sana yanarım yanarım ona yanarım hanım yaktı 😳
Yanacak birşey yok , senin canın sağolsun…
Zidoo Z9X Pro almak istiyorum. Satmak isteyen arkadaşlar PM'den ulaşabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mare_nostrum -- 6 Mayıs 2024; 12:42:46 > -
onun topiği ayrı burası z9x topiği
-
Pardon
-
Satılık z9x, sıfır, kutusunda, Almanya’dan alınma, ilgilenen olursa İzmir içi elden teslim edilir.
ayrıca ilgilenen olursa Synology ds418 ve içinde 3 adet 4tb 1 adet 6tb wd red ile satabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 1 Haziran 2024; 23:10:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zidoo Z9X cihazımı uygun fiyata satacağım. İlgilenen arkadaşlar dm ile ulaşabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X