Şimdi Ara

Ziebart bayiinde başıma gelen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bal974

Benim yıllardır bildiğim Ziebart zaten kaliteli Amerika Filmlerinden kullanır.
    Bu bazı dönemler Solargard'ın HP serisi olur, bazen de Llumar'ın metalize tabakalı üst serilerinden olur.

Ziebart, bir cam filmi imalatçısı değildir. Uygulayıcıdır.
    Yıllar önce Solargard ile çalışıyordu. Amerika'dan gelen filmler Solargard markalı filmlerdi. Hatta Solargard filmlerini bir ara getiren Beksa'nın yetkilisi bana, Türkiye'deki Ziebart'lara artık Türkiye'den ürün vermeye başlayacaklarını söylemişti.
    Gerçekleşti mi, yoksa Ziebart hala Amerika'dan Solargard'dan direk almaya devam etti mi bilmiyorum.

Demek ki bu dönemde Llumar ile çalışıyorlar.

Kaliteli bir cam filminde en önemli konu işçilik ve yaptığı malın arkasında durabilmesi.
    Ziebart'ın yüksek fiyatlarını sevmesem de bu konularda başarılılar.

Ziebart marka cam filmi var hatta üzerinde yazıyor tıpkı 3m gibi. Konuyu ziebart türkiye ile paylaştım sonuc gelince burada muhakkak paylaşırım.
    Edit: ayrıca konu ziebartın uygulayıcılığı değil dürüstlük! Bana ziebart filmi şöyle güzel böyle güzel diyerek başka markanın filmini kullanması.
    Dürüst esnaf biz bu malı bunlardan alıyoruz ancak uygulama şeklimiz hizmetimiz böyle farklı şöyle farklı tercih sizin dense eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the gift -- 5 Şubat 2015; 15:04:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: the gift

quote:

Bu bazı dönemler Solargard'ın HP serisi olur, bazen de Llumar'ın metalize tabakalı üst serilerinden olur.

Yıllar önce Solargard ile çalışıyordu. Amerika'dan gelen filmler Solargard markalı filmlerdi. Hatta Solargard filmlerini bir ara getiren Beksa'nın yetkilisi bana, Türkiye'deki Ziebart'lara artık Türkiye'den ürün vermeye başlayacaklarını söylemişti.
    Gerçekleşti mi, yoksa Ziebart hala Amerika'dan Solargard'dan direk almaya devam etti mi bilmiyorum.

Kaliteli bir cam filminde en önemli konu işçilik ve yaptığı malın arkasında durabilmesi.

Ziebart marka cam filmi var hatta üzerinde yazıyor tıpkı 3m gibi. Konuyu ziebart türkiye ile paylaştım sonuc gelince burada muhakkak paylaşırım.

Bildiğim kadarıyla Ziebart kendisi cam filmi üretimi yapmıyor.
    Fason olarak yaptırıyor olabilir, eğer filmin üzerinde ziebart yazıyorsa.

Eskiden Solargard marka film kullanıyorlardı, 2006-2007'li yıllarda. Tabii ki üzerinde Solargard falan yazmıyordu.
    Sonrasında değiştirmişler mi bilmiyorum.
    Ama Llumar da çok kaliteli bir markadır, içiniz rahat olsun.
    Üzerinde ziebart hologramı/logosu göreceğiniz (eğer öyle bir film var ise) film Llumar, Solargard,3M ile eş kalitede bir ürün olacaktır.

Ziebart'ın vereceği cevabı ben de merak ettim.

Selamlar ve iyi forumlar...

• quote:

quote:

Edit: ayrıca konu ziebartın uygulayıcılığı değil dürüstlük! Bana ziebart filmi şöyle güzel böyle güzel diyerek başka markanın filmini kullanması.
    Dürüst esnaf biz bu malı bunlardan alıyoruz ancak uygulama şeklimiz hizmetimiz böyle farklı şöyle farklı tercih sizin dense eyvallah.

Merhaba,

Dürüst esnaf bulmak zor. O konuda size katılıyorum.

Ziebart'ın uygulama merkezine o filmler büyük ihtimalle Amerika'dan Ziebart'ın genel deposundan geliyor.
    Ama üreticisi Ziebart değil, kaliteli bir film üreticisinin katalogundan bir film seçip onu kullanıyorlar.
    Solargard'ın HP serilerini incelerseniz, Ziebart'ın eskiden kullandığı tonlarla aynı olduğunu göreceksiniz, çünkü aynı filmlerdir.

Eğer Ziebart tarafından onaylanmamış bir film uygulama merkezi tarafından kendi kendine satın alınıp uygulanıyor ise, ve merkez buna göz yumuyorsa, sistemlerinde büyük hata vardır.
    Çünkü siz Ziebart ismine ve standartlarına güvenerek o uygulama merkezine geldiniz.

Selamlar

• Usta kusura bakma ama 1000 lira cam filmine vermek nedir yahu. Ses yalitimi cam filmiylemi oluyormus? Ilginc. Toplam maliyeti 200 lira yoktur belki. Paraya bak

• the gift T kullanıcısına yanıt
    ses yalıtımını da umarım yaptırmamışsınızdır.
    çünkü hiç bir işe yaramıyor. verilen paraya yazık.
  • Abi siz bir de işlemsiz perakende sattıkları ürünlerdeki karı duysanız dudağınız uçuklar.
  • ziebart cam filmi üretmiyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Size amerikan cam filmi deyip Llumar mi takmislar anlamadim birsey

Bu arada istanbul firuzkoy de borusan otoya cam filmj ve kaput filmi yapan yer var cevremdekiler ve ben onceki ve suanki aracima hep oradan yaptirdim cok memnunum cam film adini hatirlamiyorum ama.

On cam dahil 380 tl 10 yil garantili.Tavsiye ederim.

Valla görüşmek isterim orayla, beylikdüzünde oturuyorum işime gelir

Pm den yaziyorum yerini.Google dan aratip bulun telefonunu reklam olmasin burada.

Zahmet olmassa Bende pm istiyorum arka 3 cama çektiricem ön camlara koyup polisin dikkatini cekmeyelim

• 1000 tl ye film

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Usta kusura bakma ama 1000 lira cam filmine vermek nedir yahu. Ses yalitimi cam filmiylemi oluyormus? Ilginc. Toplam maliyeti 200 lira yoktur belki. Paraya bak

Tüm camlara film( ön cam dahil) ön cam toplam ücreti artıran bir kalem bunlara ek olarak araç altı ses yalıtımı.

Bende ziebartın kendi markalı cam filmi olduğunu orda gördüm. adamla mücadeleye girince. Hoş önceden de kendi ait filmi var diye biliyorduM fasom üretim olsada. Bak bizim filmlerimizde ziebart yazar diye gösterdi. Bende o halde benim camlarımdaki filmlerde neden yok dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ffate

ses yalıtımını da umarım yaptırmamışsınızdır.
    çünkü hiç bir işe yaramıyor. verilen paraya yazık.

Yaptırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

1000 tl ye film

o parayla aksiyon filmi çekilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Abi siz bir de işlemsiz perakende sattıkları ürünlerdeki karı duysanız dudağınız uçuklar.

Iyi ve kotu diye tabir edilen filmler arasinda muthis fiyat farki var. Oysa cok kotu malzeme olmadiktan sonra kalite bakimindan cok fark olacagini sanmiyorum. Ayrica kim bir araci uzuun zaman kullaniyorki

• ziebartın cam filmlerinde köşeye gelecek şekilde ziebart yazar.. Filmi özeldir, almanyadan gelir.. ama uygulayan yurdum insanı.. Peh..
  • bin liraya cam filmi yaptırıp memnun olmak! hiç bir özel teknoloji içermemesine rağmen.
    aşağıdaki cam filmleri elektrikle çalışıp kararma seviyeleri otomatik ayarlanabiliyor.

• Orada film yaptırmış olanlara geçmiş olsun yediler kazigida o paralar o adamin boğazından nasıl geçiyor milletin nasıl zengin olduğu belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

parayı ödedinmi peki?

Hayır ödemedim

Helal sana

• Ziebart'a bende iç koruma yaptırdım, koltuklar su geçirmez falan olacaktı vs.. Araba daha 500km'de girdik Bostancı Ziebart'a.. Ön göğüs direksiyon falan full mat fabrika çıkışı.. Teslim aldım ki arabayı, her yerini parlatmışlar! Dedim dalga mı geçiyorsunuz? Mat yüzeye parlak vinil koruma yapılır mı? Silin dedim sildirdim her tarafı. Parada vermedim.. Neyse ki yüzey emmeden hemen müdahale edildiği için kurtardık.. Sözde fitil korumasıda yaptırdık, 6 ay açık renk ne giydiysem arabaya inip binerken fitilin siyah rengi geçti üstüme başıma.. Bir güzel şikayet ettim sonuç kuru özür!

Önünden geçmem, tavsiye etmem!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Şubat 2015; 19:44:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala bekliyorum ziebart merkez ne cevap verecek. Denetim ekibi gönderecekllerdi!

• Size iş başlamadan önce nasıl bir söz verildi bilmiyorum, eğer dediklerine uymadılarsa para vermeden ayrılmakla iyi yapmışsınız helal olsun. Ek olarak, arkadaşımın aracına Llumar film yaptırmıştık, kendisi hiç de kötü bir marka değildir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.