Şimdi Ara

Ziebart bayiinde başıma gelen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clio 3 aracımı sattıktan sonra istediğim marka model bir araç aldım ama aracın cam filmi yoktu. Bende araçta hem bebek taşıdığım hemde görseli hoşuma gittiği için cam filmi yaptırmak istedim, epey araştırdım heryerden fiyat aldım, ziebart evet heryerden pahalıydı olmuşken ses yalıtımıda olsun dedim ikisini 1000tl ye balat ziebart ile anlaştık ön cam filmi dahil!!!
    Öğlen 12.30 da gittim aldılar arabayı içeri, içim rahat etmedi bende izlemek istiyorum diyerek ekledim onlarda kırmadı tabi dediler. Cam filmi ustasıyla başladık işleme bütün camlar bitti en son ön cama çekilecek özel filme sıra geldi. Usta ruloyu camın üstüne bıraktı biraz açtı, sonra aracın diğer tarafına geçip kalan yarısınıda açtı o arada rulo bittii ve takke düştü!
    Rulonun üstünde Llumar amblemi vardı ve ben beynimden vurulmuşa döndüm. Ruloyu biraz inceledim ve iç etiketinde atc 50 yazıyordu.
    Usta bu iş olmaz dedim.
    Oda sorumluyu çağırdı. Abi amerikadan geliyor biz napalım diyor ziebart türkiye bize ne yapar biliyormusun diyor. Bende itiraz tabi ziebart sana hem llumar yolluyor hemde ön cama normal film mi tak diyor. Neyse ve ben diğer çektiğiniz filmlerlnde ziebart olduğuna inanmıyorum diyince epey bozuldu. Sökün dedim. Söktürdüm ve oradan cıktım.
    Yıllardır bu işi yapan bir firmaya yakışmadı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• davranışınz güzel.herkes böyle ypsa keşke

• davranışınz güzel.herkes böyle ypsa keşke

• the gift T kullanıcısına yanıt
    parayı ödedinmi peki?

• Kullanılan cam filmi çok kaliteli amerikan marka Llumar...Siz davranisinizda haklısınız elbette fakat takılan cam filminin sizi memnun edeceğine eminim..Yıllardır Llumar marka cam filmlerini gerek sirket gerekse özel tasitlarimizda kullanıyoruz ve cok memnunuz..Isı yalıtımı harika herşeyden önce..Geçmiş olsun..

• Sanayide takılan Çakma 3 m olmadığına şaşırdım.

Keşke herkes sizin gibi kararlı olsa. Bir de fotoğraf çekseydiniz konu tadından yenmezdi.

Ayrıca daha önce yalıtım yapan bi elemanın aracının her tarafına zift bulaştırmışlardı. Adam temizlemek için çok uğraşmıştı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

parayı ödedinmi peki?

Hayır ödemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Kullanılan cam filmi çok kaliteli amerikan marka Llumar...Siz davranisinizda haklısınız elbette fakat takılan cam filminin sizi memnun edeceğine eminim..Yıllardır Llumar marka cam filmlerini gerek sirket gerekse özel tasitlarimizda kullanıyoruz ve cok memnunuz..Isı yalıtımı harika herşeyden önce..Geçmiş olsun..

Mesele cam filmi iyi kötü değil, verilen söz . Yoksa lumar iyidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Sanayide takılan Çakma 3 m olmadığına şaşırdım.

Keşke herkes sizin gibi kararlı olsa. Bir de fotoğraf çekseydiniz konu tadından yenmezdi.

Ayrıca daha önce yalıtım yapan bi elemanın aracının her tarafına zift bulaştırmışlardı. Adam temizlemek için çok uğraşmıştı...

Foto çekmek istediö ancak telefonun kamerası bozuk.çok fazl kullandığım bir özellik olmadığı için yaptırmamıştım. Pişman oldum zaten yaptırmadığıma😀

• quote:

Orijinalden alıntı: the gift

quote:

Foto çekmek istediö ancak telefonun kamerası bozuk.çok fazl kullandığım bir özellik olmadığı için yaptırmamıştım. Pişman oldum zaten yaptırmadığıma😀

O vereceğin 1000 TL ye bence telefonunu yenile

• Size amerikan cam filmi deyip Llumar mi takmislar anlamadim birsey

Bu arada istanbul firuzkoy de borusan otoya cam filmj ve kaput filmi yapan yer var cevremdekiler ve ben onceki ve suanki aracima hep oradan yaptirdim cok memnunum cam film adini hatirlamiyorum ama.

On cam dahil 380 tl 10 yil garantili.Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Kullanılan cam filmi çok kaliteli amerikan marka Llumar...Siz davranisinizda haklısınız elbette fakat takılan cam filminin sizi memnun edeceğine eminim..Yıllardır Llumar marka cam filmlerini gerek sirket gerekse özel tasitlarimizda kullanıyoruz ve cok memnunuz..Isı yalıtımı harika herşeyden önce..Geçmiş olsun..

Bende llumar taktırdım hocam, çok memnunum. Fakat uygulamacı arkadaş, atc serisinin daha dandik atrnin daha kaliteli olduğunu belirtti. Bu yüzden bende atr kullandım.
  • quote:

quote:

quote:

O vereceğin 1000 TL ye bence telefonunu yenile

Telefona verdiğim paraya hep acımışımdır. I phone 5 kullanıyorum şu anda ben hep bekliodum ya camı kırılacak yada tuşu bozulacak, kameraları bozuldu😄

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Size amerikan cam filmi deyip Llumar mi takmislar anlamadim birsey

Bu arada istanbul firuzkoy de borusan otoya cam filmj ve kaput filmi yapan yer var cevremdekiler ve ben onceki ve suanki aracima hep oradan yaptirdim cok memnunum cam film adini hatirlamiyorum ama.

Valla görüşmek isterim orayla, beylikdüzünde oturuyorum işime gelir

• quote:

quote:

Pm den yaziyorum yerini.Google dan aratip bulun telefonunu reklam olmasin burada.

• quote:

quote:

quote:

Pm den yaziyorum yerini.Google dan aratip bulun telefonunu reklam olmasin burada.

Teşekkür ederim mesajı okudum

• Llumar'da iyi markadır aslında ama tabiki burada verilen söz önemli.Onu tercih edecek olsam gider onu bulur yaptırırdım.Ben zanntemiyorum ki bayiliğinin olduğu bir şubeye adam kalkıpta başka ürün versin bunu kullan diye, satıcının hatasıdır yine o bence mail falan yolu ile ziebarta durumu bi bildirin bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Llumar'da iyi markadır aslında ama tabiki burada verilen söz önemli.Onu tercih edecek olsam gider onu bulur yaptırırdım.Ben zanntemiyorum ki bayiliğinin olduğu bir şubeye adam kalkıpta başka ürün versin bunu kullan diye, satıcının hatasıdır yine o bence mail falan yolu ile ziebarta durumu bi bildirin bakalım ne diyecekler

Gerekli olanları yaptım

• Benim yıllardır bildiğim Ziebart zaten kaliteli Amerika Filmlerinden kullanır.
    Bu bazı dönemler Solargard'ın HP serisi olur, bazen de Llumar'ın metalize tabakalı üst serilerinden olur.

Ziebart, bir cam filmi imalatçısı değildir. Uygulayıcıdır.
    Yıllar önce Solargard ile çalışıyordu. Amerika'dan gelen filmler Solargard markalı filmlerdi. Hatta Solargard filmlerini bir ara getiren Beksa'nın yetkilisi bana, Türkiye'deki Ziebart'lara artık Türkiye'den ürün vermeye başlayacaklarını söylemişti.
    Gerçekleşti mi, yoksa Ziebart hala Amerika'dan Solargard'dan direk almaya devam etti mi bilmiyorum.

Demek ki bu dönemde Llumar ile çalışıyorlar.

Kaliteli bir cam filminde en önemli konu işçilik ve yaptığı malın arkasında durabilmesi.
    Ziebart'ın yüksek fiyatlarını sevmesem de bu konularda başarılılar.
  • ziebart marka cam filmi var mı onu bilmek lazım öncelikle
    örneğin samsung marka bir telefonun içindeki parçalar samsung marka değil ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.