Şimdi Ara

Zihinseller çift el mi kılıç mı kullanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana göre kılıç ama neden herkes çiftel kullanıyo diye kafama takıldı bana göre neden kılıç
    Çünkü
    - Zihinsel skillerine dayalı bi karakter ve kılıç büyü saldırı değeri verirken çiftel hiç vermiyo
    - kılıçla daha seri vuruyo ama çiftelle daha yavaş vuruyo
    Ama neden herkes çiftel kullanıyo bunun nedenini söyler misiniz benim mi bilmediğim bişey var anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Arkadaşlar bana göre kılıç ama neden herkes çiftel kullanıyo diye kafama takıldı bana göre neden kılıç
    Çünkü
    - Zihinsel skillerine dayalı bi karakter ve kılıç büyü saldırı değeri verirken çiftel hiç vermiyo
    - kılıçla daha seri vuruyo ama çiftelle daha yavaş vuruyo
    Ama neden herkes çiftel kullanıyo bunun nedenini söyler misiniz benim mi bilmediğim bişey var anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim

eger serı olarak kasmak ıstersen bedensel daha efektıf gorunsede 1 sevıye dusuk zıhınsel bıle kasarken dıgerıne gore cok daha etkılıdır

zıhınselı kullanırken bedensel gıbı kosarak vurmaya calısırsan vasat bı karakter olur he tabıkı bu sekılde kasılmaz dıye bısey yok tabı ama skıllerının de saglam olması lazımkı serı kesebılesın yoksa bosa zaman kaybıdır

zıhınselın en onemlı gucu kasarken savscı atdır savunman gucluyse bıde +8+9 bı partızan veya ort yuksek bı kdp gıbı sılahın varsa ıkıncı katta rahatlıkla oda kapatabılırsın baktın yatmaya basladın atın skıllerı cakarsın

vs lerde skıllerı g acmıs vede elındekı sılah ıı becerılı bı kdp veya saglam bı partızan varsa kendı sevıyesındekı cogu karakterı rahat gecer tabı dıgerlerı full efsun degılse

ama su son donemlerde yuksek lwlken zıhınsel kullanmak mantıklı gorunmuyo butun karakterlerın donusum sılahları gelmısken eskı sılahları kullanmak ezıyet olmaya basladı tabı bı suredır ugramadım son durumu bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawes21 -- 3 Nisan 2012; 22:41:33 >

• kullanir
  • Ben bişey duydum mesela çift el kılıçlar skillerin daha uzuğa gitmesine etki ediyomuş doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pandemic35

Ben bişey duydum mesela çift el kılıçlar skillerin daha uzuğa gitmesine etki ediyomuş doğru mu

saçma :) sanırım iş sadece fantazi meselesi gibi
  • cift el kullanır çünkü hava kılıcı gibi fazla vurmayı sağlayan bir skill olmadığı için daha fazla damage vurur ve kılıç daha az vurur mantığı bu ve savaşçılarda saldırı değeri önemlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.