Şimdi Ara

Zincir Yağı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
10.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bisikleti 350 km kullandım yağı iyice bitti sayılır, bugün bisikletçiye gittim o yağlıyordu eski bisikleti. Buna iyi yağ kullan benim yağ zarar verir buna dedi. Hangi zincir yağını önerirsiniz?

http://www.deltabisiklet.com/?_Args=_ProductInfo,1102,OdesisMc

http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/bakim-urunleri-yaglar/zefal-pro-lube-zincir-yagi.html

Şunlar var en ucuzlardan. Bunlar işimi görür mü? Sprey mi iyidir yoksa zefalinki mi?

• Wurth multi yag kullanıyorum ben 400 ml 20 lira falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sprey olmayanları nasıl kullanıyoruz? Dişlilere mi damlatıyoruz? Daha doğrusu spreyler de nasıl kullanılıyor bilmiyorum tam olarak.
  • Damlatılanlarından al. Motorex iyidir, Joe's da olabilir. Bisikletin ortalama bir şeyse fazla para verme, makine yağı kullan.
  • Bisikletim Sedona 331, mesajınızdan önce Wd-40 almıştım bir deneme yaptım güzel oldu. Kaç km'de bir yağlamamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Bisikletim Sedona 331, mesajınızdan önce Wd-40 almıştım bir deneme yaptım güzel oldu. Kaç km'de bir yağlamamı önerirsiniz?

wd40 zincire ve bisiklet donanımlarınıza zarar verir. toz ve kir tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

quote:

Bisikletim Sedona 331, mesajınızdan önce Wd-40 almıştım bir deneme yaptım güzel oldu. Kaç km'de bir yağlamamı önerirsiniz?

Hocam şimdi baktım evet önerilmiyor bisiklette WD 40. Neyse tekrar para ayırınca başka bir yağ alırım. Teşekkürler yardımınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elfmrt

quote:

Hocam şimdi baktım evet önerilmiyor bisiklette WD 40. Neyse tekrar para ayırınca başka bir yağ alırım. Teşekkürler yardımınız için.

wd40 yağ değil, temizleyici

• Bluescreamin tavsiyesi uzerine dikis makinesi yağı aldim :D

Editm oncedende superb vardi tek farki fiyat sanirim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 2 Şubat 2014; 0:14:29 >
  • motorex olur
  • aynen arkadaşlar wd40 yağlayıcı değildir

ben 1 liraya dikiş makinesi yağı alıyom haftada 1 yağladıkmı tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

aynen arkadaşlar wd40 yağlayıcı değildir

+bende ondan alıyorum 1 haftada 1kutu gidiyor
  • 1 haftada 1 kutu ne yaptin hocm seninkide arap hesabina donmus yikamadiktan sonra ayda bir yaglasan yeter. ben yikatip oyle yagliyorum cillop gibi oluyor tertemiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

aynen arkadaşlar wd40 yağlayıcı değildir

+bende ondan alıyorum 1 haftada 1kutu gidiyor

100-200 km'de bir yağlaman gerekir zincirleri ve aşırı yağlamayacaksın. Aşırı yağlayınca zincir atma sorunları olur, olmasa da israf.

• Ben 3 aydır yağlamıyorum bi sorun olurmu

bu işin raconu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Ben 3 aydır yağlamıyorum bi sorun olurmu

bu işin raconu nedir ?

Zincir aynakola, rubleye takılmadığı sürece aşırı zarar vermez. Ama yağlama sürdükçe gerekir, dediğim gibi 100-200 km arası gerekir. Yağa göre değişir.
  • zeytinyağı işimi görüyor
  • Fotoğraftakinden kullanıyorum. Gözle görülür şekilde kirlendikten sonra mazotla temizleyip bundan damlatıyorum

Zincir Yağı Önerisi

Damlatırken arka vitesin ucundaki çarkın ordan tutup pedalı geriye doğru çevirerek damlatmak zincir yağlamanın üslubudur.

Edit. Yorumları okumamıştım. Yukarıdaki arkadaşlarda aynısından kullanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizanoi -- 8 Şubat 2014; 1:57:47 >

• Zinciri çarkları rubleleri önce bezle silip sonra makina yağı damlatıyorum ama sprey gres yağına geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine yağı çok fazla kir,toz, toprak tutar. Sürekli yıkayıp yağlamak gerekir bu yüzden sprey gres veya toz-kir tutmayan kaliteli bir yağ ile yağlamalısın, uzun süre temizliğini ve tazeliğini korur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.