Şimdi Ara

Zincirleme Trafik Kazası (Lütfen yorumlarmısınız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Matık olarak @cthirty'nin dediğide doğru. Sonuç olarak 3 arabanın masrafının %50sini 457 plakalı diğer %50sini 450 ile biten araç ödeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

Rampada (ufak bir tepe gibi düşünün, rampanın arkası görünmüyor) önümü göremediğim bir yerde, cumhurbaşkanı geçiyor diye, iki polis memuru resmen aniden yola atlayarak yolu kesiyorlar. Bu söylediğim yer Trabzon sahil yolu, Forum arkası. En öndeki araç, frene kökleyince arkasındaki araç ona çarpıyor ve bende rampayı çıkar çıkmaz önümde biten 2. arabaya çarpıyorum. Arabada hasar var, şükür bende ufak tefek ağrılar dışında bir şey yok. Aşağı inip polise önümüzü göremediğimiz yerde bu şekilde araç durdurulur mu, diye çıkıştığımda... Polis haklısınız, haklısınız, bizde emir eriyiz deyip durdu. Olanlar arabalara oldu. Polislerden şikayetçi oldum doğal olarak. Bu olayı nasıl yorumlayabilirsiniz?

Önünü görmediğin yerde yavaş gidebilirsin mesela? Orda trafik sıkışmış da olabilirdi o zaman ne diyecektin önümü göremediğim yerde neden trafiği sıkıştırıyorsunuz diyip sürücülerden mi şikayetçi olacaktın? Polis hatalı olabilir ancak sen de hatasız değilsin.

Ben katılmıyorum size.
    Yoldaki hız limitine uyulmuş ise eğer orada polisler hatalı öncesinde sürücülere gösterilmeliydi...

Trafikte çoğu zaman görmediğimiz oluyor limitleri aşmadan ilerlemek durumundayız belli bir km nin altında gidilmesi de trafiği tehlikeye sokabilir.

Tabi bu şahsi fikrim... saygılar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reactive

quote:

Rampada (ufak bir tepe gibi düşünün, rampanın arkası görünmüyor) önümü göremediğim bir yerde, cumhurbaşkanı geçiyor diye, iki polis memuru resmen aniden yola atlayarak yolu kesiyorlar. Bu söylediğim yer Trabzon sahil yolu, Forum arkası. En öndeki araç, frene kökleyince arkasındaki araç ona çarpıyor ve bende rampayı çıkar çıkmaz önümde biten 2. arabaya çarpıyorum. Arabada hasar var, şükür bende ufak tefek ağrılar dışında bir şey yok. Aşağı inip polise önümüzü göremediğimiz yerde bu şekilde araç durdurulur mu, diye çıkıştığımda... Polis haklısınız, haklısınız, bizde emir eriyiz deyip durdu. Olanlar arabalara oldu. Polislerden şikayetçi oldum doğal olarak. Bu olayı nasıl yorumlayabilirsiniz?

Önünü görmediğin yerde yavaş gidebilirsin mesela? Orda trafik sıkışmış da olabilirdi o zaman ne diyecektin önümü göremediğim yerde neden trafiği sıkıştırıyorsunuz diyip sürücülerden mi şikayetçi olacaktın? Polis hatalı olabilir ancak sen de hatasız değilsin.

Verdiğiniz örnek bu durumla çok uyuşmadı. Trafik sıkışmasına sebep olan durum; yolu aniden kesen bir memursa ve yolu kestiği yer tamamen yanlış ise, birinci kusurlu sebep olan kişi ya da kurumdur. Yola atlayan bir hayvan ya da yola düşen bir taş olsaydı, yani bilinçsiz bir nesne, bu durumda, trafik "doğal" olarak sıkışabilir ve çarpsaydım bile fazla birşey iddia edemezdim. Ki benim hızım ve takip mesafem tamamen kurallar çerçevesinde idi...

quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Ben katılmıyorum size.
    Yoldaki hız limitine uyulmuş ise eğer orada polisler hatalı öncesinde sürücülere gösterilmeliydi...

Trafikte çoğu zaman görmediğimiz oluyor limitleri aşmadan ilerlemek durumundayız belli bir km nin altında gidilmesi de trafiği tehlikeye sokabilir.

Tabi bu şahsi fikrim... saygılar
    Zaten yazdığım gibi, polis hatalı olabilir ancak arkadaşda da hata var. Önünü görmediğin bir rampaya ne olursa olsun yavaş girmen gerekiyor. Arkadaşın hatasız olma gibi bir durumu yok. %50 %50 diyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.