Şimdi Ara

Zip Dosyasından Çıkarmadan Açtığım Wordteki Değişiklkler Kaydetmeme Rağmen Gözükmüyr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıkıştırılmış zip dosyası içindeki word dosyasını çıkarmadan direk açarak içerisinde birçok değişiklikte bulundum. Yaptığım değişiklikleri kaydettim ve belgeden çıktım fakat daha sonra belgeyi açtığımda değişikliklerin hiçbiri gözükmedi, ilk halindeki gibi duruyor. Belge üzerinde değişiklik yaparken 5 dakikada bir sol üstteki disket şeklindeki kayıt düğmesine bastım ve buna rağmen belge ilk hali gibi. 5 saatlik emek boşa gitti gibi ama bunların kaydedildiği bir konum vs. var mıdır? Şimdiden teşekkürler

• neden sıkıştırılmış dosyayı çıkarmadan işlem yaptınız anlamış değilim boşuna risk alıp kaç saatinizi heba etmişsiniz büyük ihtimal winrar yada hangi programı kullanıyorsanız o izin vermemiş kaydetmeyi anlaşılan yada zip dosyası şifreli miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 11 Ocak 2016; 0:40:03 >
  • hocam uyarı gelmedi mi bu dosya değiştirildi diye o zaman evet bassardınız kaydederdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıştırda %temp% klasörüne bak belki orda çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.