Bildirim
ZİPMAN 1.4 TELEFONA NASIL KURULUR YARDIM.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aklıma zipmaninde zipli veya rarlı olduğu geliyor. bi uzantısına bak dediğim gibiyse pcde aç öyle geliyor. ikincisi zipmanin 2.10 veya 2.30 sürümü çıktı rarlı dosyaları da açıyor. bence onu yükle -
İmzamdaki siteden temin ettiğin zipman, rar dosyalarını da açmakta ve nasıl yüklenecegi içindeki readme de adım adım anlatılmaktadır.. Saygılar -
çok teşekkür ettim.önce winzipte açtım. sonra uzantısı .rar oldu onuda winrarda açtım gönderdim oldu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
İmzamdaki siteden temin ettiğin zipman, rar dosyalarını da açmakta ve nasıl yüklenecegi içindeki readme de adım adım anlatılmaktadır.. Saygılar
bende ozanın siteden çektim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- lg garanti sorgulama
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- aynı hat üzerinde numara değişikliği yapınca önceki numaranın geçmişi görünür mü
- türk telekom numara değiştirme
- en iyi fotoğraf çeken telefon
- telefon hoparlör temizleme
- xiaomi whatsapp sorunu
- samsung a70 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X