Şimdi Ara

zippo aldım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrb dün zippomun siparişini verdim :D şimdi sorularım var bir dolumda kaç gün kullanabiliyoruz.ip taş pamuk falan kaç gün dayanıyor, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Zippo Çakmak Kullanım İpuçları

Zippo çakmaklar, dayanıklı yapıları ve ikonik tasarımlarıyla bilinen popüler çakmaklardır. Ancak, bu çakmakların en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için bazı bakım ve kullanım ipuçlarını bilmek önemlidir.

Zippo Fitili Ne Kadar Gider?

Zippo fitilleri tipik olarak 2-3 hafta dayanır. Ancak, çakmağın kullanım sıklığına ve rüzgara maruz kalma süresine bağlı olarak bu süre kısalabilir veya uzayabilir.

Zippo Benzin Kaç Gün Gider?

Zippo benzini, çakmağın kullanım sıklığına bağlı olarak 2-4 hafta dayanabilir. Daha sık kullandığınızda, benzini daha sık doldurmanız gerekecektir.

Zippo Benzin Ne Kadar Gider?

Bir Zippo benzinliği yaklaşık 12-15 dolum için yeterli benzine sahiptir. Bu, kullanım sıklığına bağlı olarak yaklaşık 2-4 ay dayanabilir.

Zippo Pamuğu Ne Zaman Değiştirilir?

Zippo pamuğu, kirlendiğinde veya yıpranıp yırtıldığında değiştirilmelidir. Pamuğu düzenli olarak kontrol etmeli ve gerektiğinde değiştirmelisiniz.

Zippo Pamuğu Normal Pamuk Mu?

Hayır, Zippo pamuğu normal pamuk değildir. Zippo pamuğu, daha dayanıklı ve emici olması için özel olarak işlenmiştir.

Genel Bakım İpuçları

• Çakmağı düzenli olarak temizleyin ve yağlayın.
    • Yüksek kaliteli Zippo benzini kullanın.
    • Çakmağı aşırı doldurmayın.
    • Çakmağı rüzgardan koruyun.

Bu ipuçlarını takip ederek Zippo çakmağınızın en iyi şekilde çalışmasını sağlayabilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ocak yakmak için mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında 5 adet taş geliyor sanırsam.Pamuğu falan kurcalamıyorsun,ip vs bir süre sonra hoşuna gitmezse değiştirtirsin.
  • Yere düşen zippoları napıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatadoriaTR

arkadaşlar mrb dün zippomun siparişini verdim :D şimdi sorularım var bir dolumda kaç gün kullanabiliyoruz.ip taş pamuk falan kaç gün dayanıyor, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Nerden aldın dostum bende birtane alacağımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

Yere düşen zippoları napıyorsunuz?

alip cakma diye satiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaz kullanım şeklinle orantılıdır. Yani sürekli açıp kapatırsan, elinde oyuncak edersen 1 günde biter. Ama sadece işin olduğunda kullanırsan 1 hafta gider.

Taş ömrü de 1 ay kadardır. Orjinal taş almaya özen gösterirseniz tabiki. Çakma olanlar çok çabuk bitiyor.

İp ve pamuk henüz değiştirmedim bilmiyorum. (Benim zippom 4 senelik bu arada.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: MatadoriaTR

arkadaşlar mrb dün zippomun siparişini verdim :D şimdi sorularım var bir dolumda kaç gün kullanabiliyoruz.ip taş pamuk falan kaç gün dayanıyor, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Nerden aldın dostum bende birtane alacağımda

amazondan aldım kardeşim 10 dolardan başlayıp 1000 dolara kadar çıkıyor fiyatları. ben bundan aldım 20 dolarahttp://www.youtube.com/watch?v=sFVVnbDCJSY

• Zippo nun gazi kullanimina bagli olarak 1-4 gun arasi dayanir zira hava gecirmez olmadigi icin kullanmasan da gazi uçar 4 gune kadar. Tasi da yine kullanima bagli olsa da 1 ay kadar gider. Ip ile pamuk ise cok daha uzun sure dayanan malzemeler. Orijinal zippo gazi kullanip icine bisey katmazsan 50 sene de kullansan pamugu degistirmen gerekmez. Kirlenirse bir sekilde emiciligini kaybederse degistirirsin. Fitil de kararip komur olunca azicik ceker komurlesmis kismi kesersin 3 kere kadar kesince biter o zaman degistirirsin.

• Dostum TR'ye gönderip göndermediklerine nereden bakıyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsemer -- 9 Kasım 2013; 15:34:10 >
  • D&R da zippo benzini bulunur mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.