Bildirim
Zippo Benzini Orjinal mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
KARDEŞ BUNLAR ÇOK KOKUTUYO YA TIRAŞ BİRAZ KAÇA ALDIN? -
12.50 liraya aldım,pahalı olduğunu biliyorum ancak başka yerde bulamadığımdan aldım,bir dahakine kendi sitesinden sipariş edeceğim. Orjinal mi peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: FB®h Pozitif
12.50 liraya aldım,pahalı olduğunu biliyorum ancak başka yerde bulamadığımdan aldım,bir dahakine kendi sitesinden sipariş edeceğim. Orjinal mi peki ?
Valla bilemiyorum orjinalmi deyilmi diye. Ama benzin çok kokuyo bunların onu biliyorum sadece -
quote:
Orijinalden alıntı: xxmarkxx
quote:
12.50 liraya aldım,pahalı olduğunu biliyorum ancak başka yerde bulamadığımdan aldım,bir dahakine kendi sitesinden sipariş edeceğim. Orjinal mi peki ?
Valla bilemiyorum orjinalmi deyilmi diye. Ama benzin çok kokuyo bunların onu biliyorum sadece
Anladım hocam,peki zipponun yanışında vs. bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ? -
quote:
quote:
quote:
Valla bilemiyorum orjinalmi deyilmi diye. Ama benzin çok kokuyo bunların onu biliyorum sadece
Anladım hocam,peki zipponun yanışında vs. bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
Yok öle bir sıkıntı çıkarmaz -
quote:
quote:
quote:
quote:
Anladım hocam,peki zipponun yanışında vs. bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
Yok öle bir sıkıntı çıkarmaz
Teşekkürler hocam sağolun.
-
Çakma la bu ben hala siyahta satılıyor biliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X