Şimdi Ara

Zippo'm gaz mı kaçırıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün aldım, dolum falan yaptı adam işte gözümün önünde, neyse, kapağı açtığımda yoğun bir gaz kokusu geliyor burna, bu normal mi ?

• Zippo uçak benziniyle çalışmıyor mu ya gaz kokusu ne alaka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Deltoid-

Zippo uçak benziniyle çalışmıyor mu ya gaz kokusu ne alaka ?

işte onu kastediyorum, o kokuyor yoğun bir şekilde
  • kokacak o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganza

kokacak o.

eğer bu normalse sorun değil
  • Kokar tabiHaftada birde biter benzin doldurman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darke

Zipponnun kapagının hemen yanında bi parça vardır. Kapagı actıgınız az gazı cıkmaya baslar. Hatta cakmagi bikere yaktiktan sonra kapagi kapatana kadar yanmasının sebebi budur. Yani kapagi actiginizda yakmasanız bile gazı gider.
    Bu durum gayet normaldir

çok güzel açıklamışsın dostum sağol, bunu doldurmak kolay mıdır peki ? gördüğüm kadarıyla çok basit bir işlemdi, üstünde '' Zippo '' yazan kırmızı teneke uçak benzinini nerelerden bulabilirim ? Pendik'teyim Kadıköy'den aldım haftada 1 gidip doldurtamam, kimlerde bulunur bu gaz ? doldurtmak kaç para ? Yada kendim alsam gazı bu kaç para ve zor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan zippoyadamı tüp taktırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: darke

Zipponnun kapagının hemen yanında bi parça vardır. Kapagı actıgınız az gazı cıkmaya baslar. Hatta cakmagi bikere yaktiktan sonra kapagi kapatana kadar yanmasının sebebi budur. Yani kapagi actiginizda yakmasanız bile gazı gider.
    Bu durum gayet normaldir

çok güzel açıklamışsın dostum sağol, bunu doldurmak kolay mıdır peki ? gördüğüm kadarıyla çok basit bir işlemdi, üstünde '' Zippo '' yazan kırmızı teneke uçak benzinini nerelerden bulabilirim ? Pendik'teyim Kadıköy'den aldım haftada 1 gidip doldurtamam, kimlerde bulunur bu gaz ? doldurtmak kaç para ? Yada kendim alsam gazı bu kaç para ve zor mu ?

D&R'da var 10 lira falan olması lazım. Tabi bazı esnaflarda da oluyor 5TL'ye falan.

• 5-6 tl olan benzinlerden al diğerlerinden farkı yok doldurduğunda kapalı bile dursa benzini uçar zamanla biter niye bitti niye koktu niye çok ısındı gibi konulara takılma çakmağın özellikleri onlar
  • cevaplar için teşekkürler, aklımda 1-2 yer gidip bakıcam hafta içi, çakmağı da yanımda götürürüm adam gösterir herhalde sonrasını hallederim artık, ilk aldığımda adam şöyle yaptı, ön mekanizmayı çıkardı metal tabakadan, altında pamuk gibi bir bir şey vardı onu açtı ordan doldurdu, ama ön taraftan da sanki kısa bir süre doldurdu orda ne yaptığını anlamadım
  • Çakmakla kontrol et kaçak var mı yok mu
  • Doğaldır, hatta uzun süre kullanma, yani bikaç saat falan, sonra kapağı çok az açıp çakmağı çak, kapağın içinde biriken gaz da yanıyor bazen, çok güzel oluyor

Zippolar hakkında çoğu şeyi biliyorum, sorabilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Ulan zippoyadamı tüp taktırdınız ?

Sorma kardeşim zippo benzinine de zam geldi vergiler zippo benzinini de vurdu para yetmiyor bizde tüp taktırak dedik. Hem az yakıyor hem de ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Doğaldır, hatta uzun süre kullanma, yani bikaç saat falan, sonra kapağı çok az açıp çakmağı çak, kapağın içinde biriken gaz da yanıyor bazen, çok güzel oluyor

Aynen dostum bugün bir kere kapak da yandı cidden bilgili olduğun belli fitili değiştirmek gerekiyor mu zamanla ?

• kaç para,kaç model ?
  • quote:

quote:

Doğaldır, hatta uzun süre kullanma, yani bikaç saat falan, sonra kapağı çok az açıp çakmağı çak, kapağın içinde biriken gaz da yanıyor bazen, çok güzel oluyor

Aynen dostum bugün bir kere kapak da yandı cidden bilgili olduğun belli fitili değiştirmek gerekiyor mu zamanla ?

Şimdi o fitilin görünen kısmı 2cm falan, içeride onun bi 8cm falan kısmı daha var. Fitilin üst kısmı eskidiğinde, pense veya kargaburnu gibi bi şeyle yukarı çekersin fitili 2cm kadar, ve eski kısmı da keser atarsın.

Youtubeda bi sürü video var. Mesela şunda:http://www.youtube.com/watch?v=PNIyK4XF5nk 50.saniyeden itibaren görebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

kaç para,kaç model ?

orjinal değil, 10 liraya aldım, orjinalleri 90 liradan başlıyordu, modelin ss'sini atayım da almayın o modelden

• quote:

quote:

quote:

Şimdi o fitilin görünen kısmı 2cm falan, içeride onun bi 8cm falan kısmı daha var. Fitilin üst kısmı eskidiğinde, pense veya kargaburnu gibi bi şeyle yukarı çekersin fitili 2cm kadar, ve eski kısmı da keser atarsın.

Youtubeda bi sürü video var. Mesela şunda:http://www.youtube.com/watch?v=PNIyK4XF5nk 50.saniyeden itibaren görebilirsin

Anladım dostum çok sağol cidden

• Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.