|
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (500. sayfa)
-
-
İnternet alışveriş limiti 250.000 tl max
üstünü arttıramıyorsun
-
Merhaba dostlar. Ziraat, kredi kartına verilen otomatik fatura ödemede faiz alıyor mu ? -
Hesap özetinde gördüğüm kadarıyla almıyor. Üstelik Bankkart 360 programına katılıp ayda 10.000 tl harcarsanız 3 fatura talimatına her ay 15 tl puan veriyor. -
Teşekkür ederim hocam
-
İnternet alışveriş limiti dahilinde taksit yapabilirmiyim peki bankkart ile ? Yoksa kredi kartı olmadığı için tek çekim mi yapıyor. Bilgilendirme için çok teşekkürler
-
Bankkart dan tek çekim yapabılırsınız taksit için kredi kartı gereklidir
rica ederim iyi forumlar😊
-
Kampanyaların birleşmemesi kötü -
Ziraat hepsipay para yüklemesine sonradan taksit yapmıyordu değil mi ?
-
Vergi sağlık eğitim sigorta hariç hicbirseye sonradan taksit yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 15 Kasım 2024; 22:12:58 > -
Eskiden yapiyordu hocam ,hatiralarda kaldi artik 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 16 Kasım 2024; 13:45:48 > -
Merhaba, mevcut Ziraat kredi kartı VISA olup suresi doldugundan TROY ile yenilendi ve ulaştırıldı. Fakat eski kart kullanılmaya devam edildi ve bu süreçte TOTAL akaryakıt kampanyası tamamlanıp Bankkart Lira kazanıldı.
Yeni kartı aktif ettiğimizde bu kampanyadan gelecek olan puanlar yüklenir mi; yoksa eski kart ile puanları harcayıp sonra mı yeni karta geçilmeli ? -
atm kartım yok sim kart bloke nasıl kaldırabilriim ? şube harci
-
Mobil uygulama üzerinden diğer işlemler içinde telefon/sim kart işlemlerinden yapabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: DarthWormatm kartım yok sim kart bloke nasıl kaldırabilriim ? şube harci
-
Merhaba, öylesine Ziraat kredi kartına başvurdum 50k onaylanmış,aidatsıza çevirmek mantıklımı goldda kalsın mı ? şuan daha basıma bile geçmemiş aşamalarda,aidatsıza çevirsem kaybım çok olur mu ? birde ziraatın sitesi üzerinden başvurdum aidat ödeyecekmiyim yoksa her türlü 1 sene sonra alıcaklar mı veya aktif olduktan sonra mı ? teşekkürler.
-
kart numarası istiyor tek çare sanırım şube
-
şubeden başka çözümünüz yok ve şubeden isimsiz kart alın hocam bu durumlarda can kurtarıcı olur.
-
Ziraat Bankası kredi kartı başvurusu sadece şubelerden mi yapılıyor ? Uygulamada göremedim çünkü. Öğrencilikten kalma 14 yıllık bir hesabım da var ama kredi kartım yok. Taksit seçenekleri sebebiyle çıkartmak istiyorum -
www.ziraatbank.com.trBankkart Başvurusuhttps://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/kredi-karti-basvurusu/bankkart-basvurusu
-
yenibir akaryakıt kampanyası başlamış
www.bankkart.com.trAkaryakıt Harcamalarınıza 300 TL Bankkart Lira | Akaryakıt | Kampanyalar | Bankkarthttps://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/akaryakit/akaryakit-harcamalariniza-300-tl-bankkart-lira
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X