Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hhd82 , simos35 , kazazz , yuso92 , bay baykuş , bay baykuş Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
10.037
Cevap
517
Favori
1.318.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
Giriş

size yalan borcum olduğunu sanmıyorum.

Kampanya tarihleri arasında Chippin ile anlaşmalı olan World üyesi Opet istasyonlarında

4 farklı günde 800 TL ve üzeri akaryakıt alımına 300 TL Opet Puan hediye edilecektir.

Free ile Shell’de 4 Kez 800 TL’ye 260 TL’ye Varan Chip-Para!

bunu QR ile öderseniz her işlemde +40 lira gelir.

şimdilik bunlar yeterli sanırım.

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt

Kartım olmadan nasıl atm'den işlem yapacağım ?

• helsloot kullanıcısına yanıt

hocam geçen günde dediğim gibi şubeye yarın gidip blokeyi kaldırın ve isimsiz kart alın işiniz çözülsün,sizin şubeye gitmeden başka bir çözüm yolunuz yok mhyi arasanız bile yine kart numarası ve şifresi isteyecek.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Hocam şubeye gitmek için işten izin almak lazım , bende biliyorum gidince hallolacak ama bu devirde böyle saça bir uygulama sadece ziraatte var Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartlar[ANA KONU] 

• helsloot kullanıcısına yanıt

hayır hocam ben mesela 4 gün önce fiziki simden e-sime geçtim iş bankası ve akbank bloke koydu,şubeye gitmeden mhyi aradım iki bankada beni robota yönlendirdi kart numarası ve şifrelerini istedi blokem 2 dkda kalktı başka çözüm yolu yokmu dedim hayır yok demişti bana mh,ya şubeye gideceksiniz yada bizi arayıp böyle kaldırabiliyorsunuz demişti. öğle arasına yarım saat filan kala 30dk-1 saat izin isteyin veya alın işinizi halledin hocam benimde banka işlerim olduğunda öyle yapıyordum.

• Merhaba arkadaşlar,

Bankkart banka kartıyla kazandığım parapuanları kullanabileceğim bir site var mı acaba? Kredi kartıyla ödeme yapıp parapuanla yapılan ödeme karşılanabiliyormuş ancak banka kartıyla nasıl yapacağımı bulamadım.

• giyotinberq G kullanıcısına yanıt

Pazarama da kullanabılıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giyotinberq G kullanıcısına yanıt

puan harca uygulamasınada yükleyebilirsiniz hocam,ben diğer bankalardaki puanları hepsini toplayıp amazona hepsiburadaya filan çek alıyorum kullanıyorum baya işimi görüyor.

ve diğer arkadaşın dediği gibi pazararamadada kullabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 19 Kasım 2024; 23:32:16 >
  • AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faiziyle de olsa sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu? ben menülerden bulamadım.

• hannibal kullanıcısına yanıt

malesef hiçbir sektör sağlık vergi sigorta hariç yapılmıyor

• hepsipay a 3 bin tl yüklesem 250 tl puan geliyor mu ?

edit: anında yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 20 Kasım 2024; 20:43:45 >
  • Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    O 3 bini geri hesaba yükleyebiliyor muyuz

• samil422 S kullanıcısına yanıt

Ne güzeldi valla.Özledik.

• kaplanyy K kullanıcısına yanıt

önceden bakiye iadesi olarak geri alabiliyordum yüklemeleri. ama kazanılan puanı da geri alır diye düşünüyorum.

• Beyler Digiturk kampanyasi gelmis 1500 tl alisverise 1 yillik beinconnect hediye diye.

Diger kampanyalarla birlesir mi ya da bu kampanyadan yararlanmami engeller mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemin kartına geçen senede gelmişti bu senede beinconnect kampanyası gelmiş...Ama bu sene süper lig yok...Üye iş yerleri nereleri bilmiyorum, hiç kullanmıyoruz kartı...

• 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.